Paprieštaraučiau. Mėgstu elektroninę muziką ir dažnai jos paklausau, bet čia tiesiog tuščiaviduriai garsai, visiškai nejaudinantys. Vidutinybė ir tiek. Aišku, gal čia tik asmeninis suvokimas, o ne muzika kalta...
Na kiekvienam skirtingai man tai daug duoda tokio tipo muzika. O kokia elektronine muzika mėgsti klausyti?
Paprieštaraučiau. Mėgstu elektroninę muziką ir dažnai jos paklausau, bet čia tiesiog tuščiaviduriai garsai, visiškai nejaudinantys. Vidutinybė ir tiek. Aišku, gal čia tik asmeninis suvokimas, o ne muzika kalta...
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2018 m. liepos 1 d. 07:53:01
Na kiekvienam skirtingai man tai daug duoda tokio tipo muzika. O kokia elektronine muzika mėgsti klausyti?
2018 m. birželio 30 d. 18:20:56
2018 m. gegužės 6 d. 13:52:39
perfect music.