Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2018 m. lapkričio 21 d. 15:11:26
aha
2018 m. lapkričio 21 d. 12:32:53
Negalima maisyti
Nes bus labai blogai
2018 m. liepos 19 d. 20:04:32
Nei vengiu, nei nevengiu. Mano požiūris toks, kad alkoholis nėra geras būdas praleisti laisvalaikį/atsipalaiduoti, galbūt tai gali būti pagalbinė priemonė, bet ne pagrindinė, kaip kai kuriems žmonėms. Paprastai alkoholis netraukia, o jei tenka išgerti, tai per tam tikras progas, ar kompanijos palaikymo "proga", tik ir tada tai būna lengvieji gėrimai - alus arba vynas, labai retai kas nors naujo pabandoma, ir visada tik simboliškai, kaip sakoma. Rūšių ir firmų neminėsiu, nes pirmiausia, tiek neišmanau, o antra, ir taip dauguma gali atskirti prastą nuo neprasto. Labiausiai už viską tai "nepernešu" visokių kokteilių, miksų - nuo jų vimdo, jau geriau gryną gerti. O šampanas irgi yra baisus dalykas, kuo daugiau patirties turi su juo - tuo šlykštesnis. Tai tokių dalykų privengiu.
P.S. Tiems, kurie niekada nėra nusigėrę, linkiu ir neprarasti šios "nekaltybės" :D
2018 m. liepos 19 d. 20:03:12
O prieš 7 mėnesius graibei žemę?:)
2018 m. liepos 19 d. 19:37:51
Kiek įmanoma vengiu. Ir man vengti paprasta, nes aš praktiškai nė vieno alkoholinio gėrimo nemėgstu. Kai kuriuos silpnuosius galiu gerti, bet didelio pasitenkinimo man jie neteikia. Stiprieji manęs nedomina, šampanas yra vienas šlykščiausių dalykų, kuriuos žmonija yra sukūrusi. Labiausiai mėgstu baltą vyną, bet aišku, gerą, o ne pigiausią Maximos birzgalą. Nors ir tai, jį geriu tik jei jo kažokia proga kažkur yra, pats niekada alkoholio nesu pirkęs. Niekada per savo trumpą gyvenimą nesu ir pasiekęs girtumo būsenos ir tuo didžiuojuosi.
Šiaip būtų malonu, jei žmonės išmoktų privengti alkoholio, bet tikrai nesu nusistatęs visiškai prieš jo vartojimą ir iš esmės nepalaikau verygiškosios politinės doktrinos. Tiesiog be alkoholio pasaulis daug geresnis. Nerandu jokio praktinio pateisinimo, kodėl žmonės geria. Kartais jie patys neranda, dažnas sako, kad alkoholis nepateisina jų lūkesčių. Nebent žmonės jį tikrai nuoširdžiai mėgsta, taip nuoširdžiai, kaip aš, pavyzdžiui, mėgstu šokoladinius pieno gėrimus ir dėl to kai kurių esu laikomas nesubrendusiu žmogumi.
2018 m. liepos 18 d. 23:03:00
7 mėnesiai kaip nė lašo
2018 m. liepos 18 d. 22:30:45
Ar megstat isgerti penktadieniais kokiam koncerte, ar privengiate alkoholio ?:) Kazkaip idomu pasidare :D As pats tai megstu visoki juoda alu, Guinessa, Varniukus, aisku Guinesas baruose kazkoks kitoks negu Airijoje kokioje, draugams tai primena degesius, nu bet man kazkodel patinka :) O del stipresniu tai vat viski megstu, net nelabai svarbu koki, svarbu tik ne pati pigiausia :) Siaip jameson labai neblogas, bet esu linkes padauginti tokiu dalyku tai cia jau tik per koki artimo zmogaus gimtadieni leidziu sau atsipalaiduoti daugiau :D