Čia Konditerijus išreiškė visai taiklią pašaipą. a-ha bent jau nesiafišavo, kad čia jų paskutinis koncertas, kaip tą daro, pavyzdžiui, Scorpions. Todėl jie tuo atžvilgiu nusipelno gerokai mažiau kritikos. Natūralu grupėms išsiskirti ir vėl atsikurti. Ir šiaip labai nemėgstu, kai žmonės grupėms linki išsiskyrimo. Grupės egzistavimas yra jų pačių reikalas, tiesiog jei nenori, neklausyk. Reikėjo lankstesnius žodžius parinkti kritikai išreikšti.
Negirdėjau kitų žmonių atsiliepimų apie šį koncertą, aš pats norėjau šią grupę pamatyti, bet per ilgai galvojau, tai bilietų nebeliko. Nors ir nesu labai didelis gerbėjas, tiesiog to "entuziazmo pamatyti legendą" buvau varomas.
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2018 m. liepos 20 d. 12:28:52
Čia Konditerijus išreiškė visai taiklią pašaipą. a-ha bent jau nesiafišavo, kad čia jų paskutinis koncertas, kaip tą daro, pavyzdžiui, Scorpions. Todėl jie tuo atžvilgiu nusipelno gerokai mažiau kritikos. Natūralu grupėms išsiskirti ir vėl atsikurti. Ir šiaip labai nemėgstu, kai žmonės grupėms linki išsiskyrimo. Grupės egzistavimas yra jų pačių reikalas, tiesiog jei nenori, neklausyk. Reikėjo lankstesnius žodžius parinkti kritikai išreikšti.
Negirdėjau kitų žmonių atsiliepimų apie šį koncertą, aš pats norėjau šią grupę pamatyti, bet per ilgai galvojau, tai bilietų nebeliko. Nors ir nesu labai didelis gerbėjas, tiesiog to "entuziazmo pamatyti legendą" buvau varomas.
2018 m. liepos 20 d. 12:12:17
Priminė The3mis 'lauk kaimiečiai' eilėraštį
2018 m. liepos 20 d. 12:09:28
,,Tikėkimės, grupės labui, šis norvegų koncertas mūsų šalyje buvo išties paskutinis.''
2018 m. liepos 20 d. 12:08:30
,,...padengti ryškų vokalisto senėjimo faktorių.''