| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. spalio 14 d. 13:52:54
nes tik femenizmu buvo tai pasiekta.
aisku dabar feminizmas truputi skyrias.ir tikra feministe nesako kad vyrai kiaules,ar zemesni padarai.JOS KOVOJA UZ LYGES TEISES!
2006 m. spalio 14 d. 12:40:50
Feminizmas - moterų beviltiškumo, vienišumo pasekmė: jei joks vyras jos niekada pirmos nepraleido, nepasakė jokio komplimento ir t.t., tai ir elgiasi taip tartum to joms ir nereikėtų, vaidindamos nepriklausomas ir savimi pasitikinčias "kales".
idomi ir turbut tesinga mintis
2006 m. spalio 14 d. 12:39:50
2006 m. spalio 14 d. 10:30:17
2006 m. spalio 14 d. 02:04:47
Įdomiausia iš visų jūsų teisių - gaminti bepročius, o po to aiškinti koks pasaulis nuostabus.
Na, parašei tikrą nesąmonę.
2006 m. spalio 14 d. 01:57:31
2006 m. spalio 14 d. 01:51:28
Buvau aš arši feministė. Vyrus visus išnaikinti norėjau. Man jie šlykštūs buvo. Ir dabar dar daugelis vyrų man yra atgrasūs, bet, matyt, suaugau. Nereikia jų naikinti: nieko man jie blogo nedaro.
Jei pačios moterys nemoka pasiimti savo teisių, kurių mes dabar turim, švelniai tarian, da ch**a, tai tik pačios kaltos.
Dabar feminizmas išsigimė, seniau jis turėjo savų pagrindų, bet dabar (nekalbu apie islamiškas šalis, ar šiaip neišsivysčiusias pasaulio valstybes) pasaulyje mes, moterys, esam pakankamai laisvos, kad galėtume rinktis tokį gyvenimo būdą, kokį tik norime. O jei norite draskytis dėl š*do nieko, tai prašom - tam teisę mes jau senokai iškovojome.
2006 m. spalio 14 d. 01:39:25
O šiaip, gal sakau bitės geriau žino.
2005 m. rugsėjo 23 d. 11:17:56
2005 m. rugsėjo 22 d. 18:18:57
Do you want an Encore? Do you wanna more cookin' raw with this Klp boy? So it's like the one last time, try to make 'em some noise I'm cruisin' now round the way, Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket) New diss in its way Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
2005 m. birželio 24 d. 14:22:40
2005 m. birželio 23 d. 15:07:22
paaug-nieko asmenisko.
2005 m. birželio 23 d. 07:19:07
tajgi ash manau, kad wisa taj nesamone ir wisi zhmones lygus. normaliai. tejses turi wienodos but, o ne moterims geriau ar wyrams geriau.
2005 m. birželio 23 d. 07:11:01
ansver-
tu nesupranti nes nesi moterys.
kartai jauciauosi tik kaip sexo objekas,o tikrai nesistengiu kad kaip nors sexualiai atrodyciau,ar kad atkeipciau i save vaikinu demesi.ar tau patiktu kai eini gatve ar stovi kokiam nors klube,prie taves priselina kokia nors bjauri girta moteriske,ir prdadeda grabaloti??
moterys laikomos visada kvailiuosiomis,ir silpniuosiomis.bet ne visos tokios yra,o jai jau jus,vyrai, duodat mums kokias nors teise tai isrinkat kaviliausias merginas kad tas teises sugriautu,ar isjuoktu..
beje kai buvo pas mus dar poperiniai pinigai,tai moterys buvo pavaizduota ant pacio maziausio banknoto-1lt
ir kai paisziuri kokiam nors zodyne zodo "vyriskas" tai reiskia "stiprus,drasus" o jaj "moteriskas" tai reiskia "blaujantys, silpnas,baime"
taigi moterys yra negatyvi asmenybe.
siaip as esu truputi feministe,bet vistiek turiu daug draugu vaikinu,ar galiu juoktis is ankdotu apie moterys
Akcija-atrakcija-žaidimas "įsitikinkime, kad moterys ne kvailos - suskaičiuokime kiek klaidų šioje žinutėje". Nieko asmeniško, tik šiaip pastebėjimas
2005 m. birželio 23 d. 06:59:04
Moteris nėra nei jos sutuoktinio seksualinė nuosavybė nei jo vergė, todėl nepageidaujamas pastojimas gali įvykti nebūtinai nuo to asmens, kuris norėtų ,,leisti" arba ,,neleisti" nutraukti nėštumą.
Wow
Feminizmas mane užknisa. Labiausiai dėl... pasirinkimo laisvės: kur moterys nori, ten jos lenda ir reikalauja lyčių lygybės, o kai ko nors nenori, tada pareiškia, kad yra silpnoji lytis, kad mus čia vyrai turi pavaduoti, padėti, dirbti už mus ir t.t.
2005 m. birželio 11 d. 11:05:36
2005 m. birželio 11 d. 10:55:43
2005 m. birželio 11 d. 10:52:42
esu feministe,bet turiu vaikina,nesu nei frigidiska,nei nukvakusi.
kas taip vadina feministes,tergul daugiau paskaito,arba eina pasigydit.
zmones,DAUGIAU TOLERANCIJOS
2005 m. birželio 11 d. 08:21:41
2005 m. birželio 10 d. 22:18:00