Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Feminizmas - tiesa, ar nukvakusių moterų nusišnekėjimas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Puolusi
2006 m. spalio 14 d. 13:52:54
be feminizmo puse jusu mamyciu nedirbtu dabar,negaletumet laisvai reiksti savo nuomones,arba rengtys kaip norim!
nes tik femenizmu buvo tai pasiekta.
aisku dabar feminizmas truputi skyrias.ir tikra feministe nesako kad vyrai kiaules,ar zemesni padarai.JOS KOVOJA UZ LYGES TEISES!

2006 m. spalio 14 d. 12:40:50
crush rašė:
Feminizmas - moterų beviltiškumo, vienišumo pasekmė: jei joks vyras jos niekada pirmos nepraleido, nepasakė jokio komplimento ir t.t., tai ir elgiasi taip tartum to joms ir nereikėtų, vaidindamos nepriklausomas ir savimi pasitikinčias "kales".

idomi ir turbut tesinga mintis

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. spalio 14 d. 12:39:50
nukvakusiu bobuciu , kvailu moteru ir nesubrendusiu mergaiciu apgailetina savirealizacija

Atsakyti
melancholija
2006 m. spalio 14 d. 10:30:17
Feministes - tvirtos, protingos moterys, zinancios savo verte. O tos, kurios kreivai pasiziuri i vyriski, jei sis joms duris atidaro, man atrodo kvaistelejusios.

2006 m. spalio 14 d. 02:04:47
Date rašė:
Įdomiausia iš visų jūsų teisių - gaminti bepročius, o po to aiškinti koks pasaulis nuostabus.

Na, parašei tikrą nesąmonę.

Atsakyti
Date (Užblokuotas)
2006 m. spalio 14 d. 01:57:31
Įdomiausia iš visų jūsų teisių - gaminti bepročius, o po to aiškinti koks pasaulis nuostabus.

2006 m. spalio 14 d. 01:51:28
Feminizmas proto ribose gerai. Bet geriausia yra suprasti vienas kito poreikius. Argi ne?

Buvau aš arši feministė. Vyrus visus išnaikinti norėjau. Man jie šlykštūs buvo. Ir dabar dar daugelis vyrų man yra atgrasūs, bet, matyt, suaugau. Nereikia jų naikinti: nieko man jie blogo nedaro.
Jei pačios moterys nemoka pasiimti savo teisių, kurių mes dabar turim, švelniai tarian, da ch**a, tai tik pačios kaltos.
Dabar feminizmas išsigimė, seniau jis turėjo savų pagrindų, bet dabar (nekalbu apie islamiškas šalis, ar šiaip neišsivysčiusias pasaulio valstybes) pasaulyje mes, moterys, esam pakankamai laisvos, kad galėtume rinktis tokį gyvenimo būdą, kokį tik norime. O jei norite draskytis dėl š*do nieko, tai prašom - tam teisę mes jau senokai iškovojome.

Atsakyti
Date (Užblokuotas)
2006 m. spalio 14 d. 01:39:25
Nukvakusių moterų tiesa - čia pats klausimas taip suformuotas, kad normalus žmogus, toks kaip aš pavyzdžiui : ] mato ne klausymą, o atsakymą.

O šiaip, gal sakau bitės geriau žino.

2005 m. rugsėjo 23 d. 11:17:56
Lygios tiessės, be abejo, nieko blogo. Bet lygios lytis... Čia jau nesveika.

Atsakyti
Encore
2005 m. rugsėjo 22 d. 18:18:57
Viskas gerai, ko nėra per daug. Tedaro moterys ko nori, tik nepersistengia. Jei yra moteris, kuri yra prieš vyrus, tai blogai...

Do you want an Encore? Do you wanna more cookin' raw with this Klp boy? So it's like the one last time, try to make 'em some noise I'm cruisin' now round the way, Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket) New diss in its way Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
Atsakyti
crush
2005 m. birželio 24 d. 14:22:40
Feminizmas - moterų beviltiškumo, vienišumo pasekmė: jei joks vyras jos niekada pirmos nepraleido, nepasakė jokio komplimento ir t.t., tai ir elgiasi taip tartum to joms ir nereikėtų, vaidindamos nepriklausomas ir savimi pasitikinčias "kales". Bet puolimas - juk geriausia gynyba, ar ne?

2005 m. birželio 23 d. 15:07:22
ballsas----bet vistiek supratai mano minty.
paaug-nieko asmenisko.

2005 m. birželio 23 d. 07:19:07
tajgi, ash lyg ir moterishkos gimines, bet nzhn. wisi tie showinizmai feminizmai. wienas ir tas pats shudas.
tajgi ash manau, kad wisa taj nesamone ir wisi zhmones lygus. normaliai. tejses turi wienodos but, o ne moterims geriau ar wyrams geriau.

Atsakyti

2005 m. birželio 23 d. 07:11:01
Puolusi rašė:
ansver-
tu nesupranti nes nesi moterys.
kartai jauciauosi tik kaip sexo objekas,o tikrai nesistengiu kad kaip nors sexualiai atrodyciau,ar kad atkeipciau i save vaikinu demesi.ar tau patiktu kai eini gatve ar stovi kokiam nors klube,prie taves priselina kokia nors bjauri girta moteriske,ir prdadeda grabaloti??
moterys laikomos visada kvailiuosiomis,ir silpniuosiomis.bet ne visos tokios yra,o jai jau jus,vyrai, duodat mums kokias nors teise tai isrinkat kaviliausias merginas kad tas teises sugriautu,ar isjuoktu..
beje kai buvo pas mus dar poperiniai pinigai,tai moterys buvo pavaizduota ant pacio maziausio banknoto-1lt
ir kai paisziuri kokiam nors zodyne zodo "vyriskas" tai reiskia "stiprus,drasus" o jaj "moteriskas" tai reiskia "blaujantys, silpnas,baime"
taigi moterys yra negatyvi asmenybe.
siaip as esu truputi feministe,bet vistiek turiu daug draugu vaikinu,ar galiu juoktis is ankdotu apie moterys

Akcija-atrakcija-žaidimas "įsitikinkime, kad moterys ne kvailos - suskaičiuokime kiek klaidų šioje žinutėje". Nieko asmeniško, tik šiaip pastebėjimas

Atsakyti

2005 m. birželio 23 d. 06:59:04
Neo_Luxie rašė:
Moteris nėra nei jos sutuoktinio seksualinė nuosavybė nei jo vergė, todėl nepageidaujamas pastojimas gali įvykti nebūtinai nuo to asmens, kuris norėtų ,,leisti" arba ,,neleisti" nutraukti nėštumą.

Wow Tiesiai šviesiai: aš ištekėjau, bet esu visiškai neįsipareigojusi savo sutuoktiniui, dulkinuosi su kuo noriu ir tegul tik pabando vyras pareikšti, kad neturiu pasirinkimo laisvės kažkieno vaiką auginti ar neauginti Smalsu, kur tą straipsnį gavai?

Feminizmas mane užknisa. Labiausiai dėl... pasirinkimo laisvės: kur moterys nori, ten jos lenda ir reikalauja lyčių lygybės, o kai ko nors nenori, tada pareiškia, kad yra silpnoji lytis, kad mus čia vyrai turi pavaduoti, padėti, dirbti už mus ir t.t.

Atsakyti
n3[sv]3ik4
2005 m. birželio 11 d. 11:05:36
Zinai as manau tai tikejimas ir tikslas moteriu neturinciu ka veikti.. Na taip jei jos laimingos siekdamos to kuom tiki valio, bet as esu ne tokia

Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. birželio 11 d. 10:55:43
Mane nervina feminizmas.

2005 m. birželio 11 d. 10:52:42
sutinku visiskai su -MIRTIS- mintym.
esu feministe,bet turiu vaikina,nesu nei frigidiska,nei nukvakusi.
kas taip vadina feministes,tergul daugiau paskaito,arba eina pasigydit.
zmones,DAUGIAU TOLERANCIJOS

2005 m. birželio 11 d. 08:21:41
Feminizmas manau turi daug bedro su zmogaus ego...

2005 m. birželio 10 d. 22:18:00
viskas, kas per daug- nesveika. taip, lygios teises darbuose turi buti vienodos ir pan,. bet feminizmas- kazkokia labai specifine idealogija, kurios ash nesuprantu. nors tiesa, turiu kazkur knyga apie tai. Ir dar, girdejau, kad VU yra pasirenkamas laisvasis dalykas- 'moteru lygios teises' or smth,. bet manes kazkaip nesuzavejo. neisivaizduoju, kaip ish tokio marazmo buchiau iskaita gavus,.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963