| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. birželio 10 d. 18:13:21
pakesisiu klausime siuloma varianta - feminizmas - nukvakusiu frigidisku lesbieciu nesugebanciu susirast tinkamo vyro nusisnekejimas
wow. jei savyje nešioju sveiką feminizmo dozę, tai jau esu nukvakusi frigidiška lesbietė, nesugebanti susirasti tinkamo vyro? Kiek per vieną dieną sužinojau naujų dalykų! Gaila, kad misteris žinovas, baigęs keturis psichiatrijos ir du psichologijos kursus Rokiškio beprotnamio izoliatoriuje, turi gan abejotiną reputaciją, kad viską priimčiau pernelyg rimtai.
2005 m. birželio 9 d. 11:54:37
2005 m. birželio 9 d. 05:38:13
2005 m. gegužės 30 d. 07:53:03
O del feminizmo... turbut moterys jauciasi lb reiksmingos ir stiprios,kai skelbia kad "vyrai=oziai" ,o vargses moterytes neturi su jais lygiu teisiu. Taip,neturi,nes tixla galima pasiekti kazkokiais darbais,o ne vien idejomis...
Bet as kalbu anaiptol ne apie visas feministes
2005 m. gegužės 29 d. 09:26:04
O sakykim, kad moteriai tenka didzioji dalis namu ruosos darbu, manau, cia jau nuo moters priklauso, ar ji pati turi bent koki balsa seimoje, ir viskas atliekama po lygiai, ar tik dirba visa diena, kad tik vyras galetu ramiai ziureti televizoriu.
2005 m. gegužės 29 d. 09:17:21
2005 m. gegužės 29 d. 09:13:58
2005 m. gegužės 28 d. 19:08:37
2005 m. gegužės 28 d. 19:04:39
Cocaine Katie, susidariau ispudi, kad pati esi artima feministems. Toks jausmas, kad prisilaikai nuomones, kad vyrai kiaules ir panasiai. Tai kuriu galu garbini Robbie Williamsa? O kaip kitaip suprasti tas kvailas jo "nuotraukas" tavo parase? Klipuose vaidina toki blogiuka, mergisiu. Manau, tai yra antifeministiska...
"nes nesat patyre to pazeminimo, nuwertinimo,del to, kad toj vietoj kur sueina kojos niekas nekaba."
Na cia tai, tamsta, perlenkete lazda. Siek tiek placiau paziurek - skirtumas tarp vyro ir moters neapsiriboja ties tuo.
nu ziurint ka vadinsime feministe?seip nesu lb arsi kovotoja or so del tu lygiu teisiu, nes zianu , jog tai beprasmishka...o del rw tai koks jums skirtumas ka as klausai ir ka jis vaidina. su mano nusistatymu pries lyciu skirtumus tai niekuom nesusije...as neprisilaikau nuomones, kad vyrai kiaules.as prisilaikau tos nuomones, kad jie elgasi kaip kiaules..
2005 m. sausio 30 d. 00:49:34
"nes nesat patyre to pazeminimo, nuwertinimo,del to, kad toj vietoj kur sueina kojos niekas nekaba."
Na cia tai, tamsta, perlenkete lazda. Siek tiek placiau paziurek - skirtumas tarp vyro ir moters neapsiriboja ties tuo.
2005 m. sausio 29 d. 18:09:42
O dabar tos vadinamosios feministes daznai perlianke lazda...
todel as ne uz feminizma,o tiesiog uz lygias teisis... ir tiek...
2004 m. gruodžio 11 d. 23:57:03
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 2 d. 20:50:39
ir negalwokit, kad as kokia meiles nepatyrus mergina,nuskriausta vaikinu ar kas pan...
2004 m. gruodžio 2 d. 15:13:48
2004 m. lapkričio 20 d. 19:54:18
2004 m. lapkričio 20 d. 19:44:29
Mane užknisa tokie įvardijimai, kaip "boba", "merga". Aš irgi seniau taip vadindavau, bet baigiau. Tai yra ne tik kad įžeidimas, bet dar ir apskritai negražūs žodžiai savaime, atkeliavę iš nepraustaburnių juodadarbių 19 amžiaus liaudies.
Sakykim, palaikau feminizmą. Bent kol kas, kol dar pats nenukentėjau nuo to reiškinio. Nes manau, kad kiekvienas toks judėjimas, nesvarbu, ar tai feminizmas, ar anarchizmas, ar net koks tautinis išsivadavimas nuo priespaudos, būtinai turi ir bent keletą blogų savybių. Ideologija niekada nebus tobula, nes ji turi apjungti grupę žmonių. O grupė žmonių niekada nebus vienoda. Šiek tiek persistengiame, perdedama, bet vis tiek daug tiesos yra.
Dėl jėgos tai gerai pasakyta šitame straipsnyje.
Answer,
kalbėja apie inkstinktus. Bet žmonės - ne gyvūnai, o žmonės. Tai jeigu jau sukūrė tokį dalyką, kaip politiką, demokratiją, lygias teises, naujas technologijas, galima būtų išmokti ir inkstinktus kaip nors valdyti. Turiu omenyje, juk ne be reikalo protą turi. Todėl galima savo inkstinktus pasilaikyti viduje, nebūtina juos išreikšti, ir dar tuo labiau, gatvėje kam nors nepažįstamam.
2004 m. lapkričio 15 d. 20:45:04
2004 m. lapkričio 15 d. 20:32:12
anksciau as irgi buvau linkus i feminizma, nes turejau soki toki 'patyrima' del kurio pradejau nekest vyriskos lyties ir t.t... bet begant laikui supratau, kad feministes - tai moterys nepatyrusios meiles ir svelnumo.
2004 m. lapkričio 14 d. 16:05:27
2004 m. lapkričio 14 d. 15:34:21
man tos feministes tai juokingos,sunku suvokt ko jos siekia.lygiu teisiu?ka jos ju tipo neturi?tokiom bobos patampa kai jos nusivilia vyrais,bando uz kazka kovot nors pacios nezino uz ka.problemu tegul savyje pirmiausiai paiesko.easy cia viskas
va kad ir toks požiūris kaip tavo. švelniai tariant pasakysiu, kad durnas. ir nesupyk už tai, kaip aš jau nebepykstu, kai kas nors mūsų merginų gretas vadina bobomis. tiesiog su tokiais intelekto nesužalotais žmogeliais diskutuoti tingiu.
mano manymu, iki tam tikros ribos feminizmas gali būti gerai. daug dalykų, kuriuos mes turime, teko išsikovoti kruvinomis pastangomis. aišku, neverta pykti ant istorijos, tų laikų, kai moteris buvo laikoma niekuo visuomenėje. daugelis iš tiesų to nesupranta, nes nėra moterys, todėl vis tiek užsispyrę, aiškins, kad feminizmas yra durnizmas ir panašiai. o aš visada kovoju už savo nuomonę, netgi labai supykstu, kai kas nors pasako "kaip mergina tu..." nenorėčiau, kad žmogaus sugebėjimai ir pan. būtų skirstomi pagal lytį. mes, merginos, labai daugelyje aspektų esame kur kas pranašesnės ir šito čia jau niekas nepaneigs