Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Feminizmas - tiesa, ar nukvakusių moterų nusišnekėjimas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2005 m. birželio 10 d. 18:13:21
pvs rašė:
pakesisiu klausime siuloma varianta - feminizmas - nukvakusiu frigidisku lesbieciu nesugebanciu susirast tinkamo vyro nusisnekejimas

wow. jei savyje nešioju sveiką feminizmo dozę, tai jau esu nukvakusi frigidiška lesbietė, nesugebanti susirasti tinkamo vyro? Kiek per vieną dieną sužinojau naujų dalykų! Gaila, kad misteris žinovas, baigęs keturis psichiatrijos ir du psichologijos kursus Rokiškio beprotnamio izoliatoriuje, turi gan abejotiną reputaciją, kad viską priimčiau pernelyg rimtai.

2005 m. birželio 9 d. 11:54:37
pakesisiu klausime siuloma varianta - feminizmas - nukvakusiu frigidisku lesbieciu nesugebanciu susirast tinkamo vyro nusisnekejimas

Atsakyti
melancholija
2005 m. birželio 9 d. 05:38:13
Moterys visada teisios. Feminizmas yra gerai, kai aplink esantys vyriskiai dzentelmenai

2005 m. gegužės 30 d. 07:53:03
Siais laikais,(man atrodo)kartais per daug yra rekaujama,skelbiama ir per mazai daroma. Tas liecia ne vien feminizma bet ir kt.dalykus.
O del feminizmo... turbut moterys jauciasi lb reiksmingos ir stiprios,kai skelbia kad "vyrai=oziai" ,o vargses moterytes neturi su jais lygiu teisiu. Taip,neturi,nes tixla galima pasiekti kazkokiais darbais,o ne vien idejomis...

Bet as kalbu anaiptol ne apie visas feministes

2005 m. gegužės 29 d. 09:26:04
Manau, kad feminizmas nera labai jau blogas dalykas tik jo turi buti su saiku. Neskai per daug, tai jau darosi nenormalu.
O sakykim, kad moteriai tenka didzioji dalis namu ruosos darbu, manau, cia jau nuo moters priklauso, ar ji pati turi bent koki balsa seimoje, ir viskas atliekama po lygiai, ar tik dirba visa diena, kad tik vyras galetu ramiai ziureti televizoriu.

2005 m. gegužės 29 d. 09:17:21
Net nzn...siaip as uz lygias vyru i moteru teises...nors aisku malonu kai atidaro duris, prma praleidzia... hehe...moterims pirmenybe...

2005 m. gegužės 29 d. 09:13:58
Kraštutinės feministės - jokios feministės. Jos per daug savaip interpretuoja feminizmo idėjas, ir iš to išeina, kad visi vyrai - kiaulės. O šiaip feministės sukuria šeimas, turi vaikų ir sutaria su vyriškąja gimine.

2005 m. gegužės 28 d. 19:08:37
manau moterims kai kad patinka, tas lyciu nelygumas, gi malonu kai pirma pro duris ileidzia(beje Rw kiek zinau tokio dzentelmeniskumo netruksta) ir pan. bet zinoma yra daug atveju kai tikrai vyrai buna kiaules

2005 m. gegužės 28 d. 19:04:39
negative-creep rašė:
Cocaine Katie, susidariau ispudi, kad pati esi artima feministems. Toks jausmas, kad prisilaikai nuomones, kad vyrai kiaules ir panasiai. Tai kuriu galu garbini Robbie Williamsa? O kaip kitaip suprasti tas kvailas jo "nuotraukas" tavo parase? Klipuose vaidina toki blogiuka, mergisiu. Manau, tai yra antifeministiska...

"nes nesat patyre to pazeminimo, nuwertinimo,del to, kad toj vietoj kur sueina kojos niekas nekaba."

Na cia tai, tamsta, perlenkete lazda. Siek tiek placiau paziurek - skirtumas tarp vyro ir moters neapsiriboja ties tuo.

nu ziurint ka vadinsime feministe?seip nesu lb arsi kovotoja or so del tu lygiu teisiu, nes zianu , jog tai beprasmishka...o del rw tai koks jums skirtumas ka as klausai ir ka jis vaidina. su mano nusistatymu pries lyciu skirtumus tai niekuom nesusije...as neprisilaikau nuomones, kad vyrai kiaules.as prisilaikau tos nuomones, kad jie elgasi kaip kiaules..

2005 m. sausio 30 d. 00:49:34
Cocaine Katie, susidariau ispudi, kad pati esi artima feministems. Toks jausmas, kad prisilaikai nuomones, kad vyrai kiaules ir panasiai. Tai kuriu galu garbini Robbie Williamsa? O kaip kitaip suprasti tas kvailas jo "nuotraukas" tavo parase? Klipuose vaidina toki blogiuka, mergisiu. Manau, tai yra antifeministiska...

"nes nesat patyre to pazeminimo, nuwertinimo,del to, kad toj vietoj kur sueina kojos niekas nekaba."

Na cia tai, tamsta, perlenkete lazda. Siek tiek placiau paziurek - skirtumas tarp vyro ir moters neapsiriboja ties tuo.

Atsakyti
darkbless
2005 m. sausio 29 d. 18:09:42
Jei nebutu atsirade feminisciu, mes gal dar ir daba neturetume tik teisiu kiek vyrai... placiau tingiu rasyti...
O dabar tos vadinamosios feministes daznai perlianke lazda...
todel as ne uz feminizma,o tiesiog uz lygias teisis... ir tiek...

2004 m. gruodžio 11 d. 23:57:03
moter,ati genijus diena ir grazuole vakare

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Cocaine_Katie
2004 m. gruodžio 2 d. 20:50:39
kas wadinat feministes durnom bobom negavusiom p***, tai jus taip snekat, nes nesat patyre to pazeminimo, nuwertinimo,del to, kad toj vietoj kur sueina kojos niekas nekaba.zinoma, krastutinis femizizmas blogaj, bet wisai sakyt, kad tokio kaip feminizmo nereik ir tai blogis, tai nebutina.kazkas sake, kad moterys turi lygias teises...nu teoriskai taip , bet praktiskai tai tikrai tos lygybes nerasi...as manau,kad wyrai patys ta krastutiny feminizma suformawo, su tais sawo pasakymais- tau tik puodus plaut, ne bobiski reikalai ir pan...krc, jokio mandagumo,supratimo...del to vyru grubaus ir nesupratingo elgesio protingesnes moterys ir sugalwojo apgint sawo kaip zmogaus teises...jei moteris nori atlikti koky wyriska darba tai iskart baxurai sako boba su k******, ne bobu darbas, ejk gereu vaiku ziuret arba eik lupas pasidazyk...man tox elgesys nepriimtinas....nu gerai gal ji to darbo ir neatlix, bet tai bent jau leiskit pasireikst...noreciau, kad vyrai ir vaikinai siek tiek apgalwotu sawo weiksmus ir zodzius pries kazka sakant ar darant..reikia tik siek tiek supratimo ir ta feminizmo problema bus isspresta..
ir negalwokit, kad as kokia meiles nepatyrus mergina,nuskriausta vaikinu ar kas pan...

2004 m. gruodžio 2 d. 15:13:48
Feministes-sorry=) Manau, kad gal nebutinai nukvakusiu ir pan., bet siaip nematau tame prasmes=) nu nesamone, dievas sukure moteri ir vyra ir jie vienas kitam yra reikalingi...ir negali moteris gyventi be vyro, o vyras be moters=) juk tai naturalu=)

2004 m. lapkričio 20 d. 19:54:18
krashtutinis feminizmas-nesamone,bet kai moteru nelaiko zmonemis,sako,kad ju vieta prie bliudu,ir kad diedas bet kada i kaili gali duot-NESUTINKU!

2004 m. lapkričio 20 d. 19:44:29
"ir nesupyk už tai, kaip aš jau nebepykstu, kai kas nors mūsų merginų gretas vadina bobomis."
Mane užknisa tokie įvardijimai, kaip "boba", "merga". Aš irgi seniau taip vadindavau, bet baigiau. Tai yra ne tik kad įžeidimas, bet dar ir apskritai negražūs žodžiai savaime, atkeliavę iš nepraustaburnių juodadarbių 19 amžiaus liaudies.

Sakykim, palaikau feminizmą. Bent kol kas, kol dar pats nenukentėjau nuo to reiškinio. Nes manau, kad kiekvienas toks judėjimas, nesvarbu, ar tai feminizmas, ar anarchizmas, ar net koks tautinis išsivadavimas nuo priespaudos, būtinai turi ir bent keletą blogų savybių. Ideologija niekada nebus tobula, nes ji turi apjungti grupę žmonių. O grupė žmonių niekada nebus vienoda. Šiek tiek persistengiame, perdedama, bet vis tiek daug tiesos yra.

Dėl jėgos tai gerai pasakyta šitame straipsnyje.

Answer,
kalbėja apie inkstinktus. Bet žmonės - ne gyvūnai, o žmonės. Tai jeigu jau sukūrė tokį dalyką, kaip politiką, demokratiją, lygias teises, naujas technologijas, galima būtų išmokti ir inkstinktus kaip nors valdyti. Turiu omenyje, juk ne be reikalo protą turi. Todėl galima savo inkstinktus pasilaikyti viduje, nebūtina juos išreikšti, ir dar tuo labiau, gatvėje kam nors nepažįstamam.

Atsakyti
Dziodas
2004 m. lapkričio 15 d. 20:45:04
Feminiszmas ir feministes yra gerai as uz, uz normalu sveika feminizma, nes normalios feministes kovoja uz lygias teises ir moteru teises, BET krastutines feministes tai jau blogai, nes krastutines feministes nekencia vyru ir pasisako pries juos Taigi feminizmas su saiku yra gerai, o kas per daug tas nesveika, cia jau ir taip aisku

2004 m. lapkričio 15 d. 20:32:12
feminizmas - nesamone.
anksciau as irgi buvau linkus i feminizma, nes turejau soki toki 'patyrima' del kurio pradejau nekest vyriskos lyties ir t.t... bet begant laikui supratau, kad feministes - tai moterys nepatyrusios meiles ir svelnumo.

Atsakyti
bona_sforca
2004 m. lapkričio 14 d. 16:05:27
feminizmas - senmergiu ismislas, kad pateisintu sexo trukuma. Kadangi jos neturi ka veikti, tai pradeda ieskoti kuo uzsiimti. Ir aisq uz ko uzsikabinti? nu tai aisq kad uz vyru! Na ir prasideda tada... Is viso, as smerkiu ta velnio ismisla feminizma. Nesvarbu ,kad esu merga. Bet man patinka, kad kai vyrai atidaro duris, pirmas parleidzia ir t.t. Man patinka toks gyvenimas, koks vyksta aplinkui. Tikrai nenoreciau gyventi kokioj Svedijoj, kur viso bobos yra feministes. Kosmaras!!! Sakau, feminizmas atejo su neturejimu ka veikti, kai bobom atsibodo vaikus augint. Sakau bobos todel, kad moterys tokiu nesamoniu neprisigalvotu. Jos gerbtu save, o ne kazkokias demonstracijas rengtu plikais papais. Va, cia buvo mano kalba.

Atsakyti
Mirtis
2004 m. lapkričio 14 d. 15:34:21
populistas rašė:
man tos feministes tai juokingos,sunku suvokt ko jos siekia.lygiu teisiu?ka jos ju tipo neturi?tokiom bobos patampa kai jos nusivilia vyrais,bando uz kazka kovot nors pacios nezino uz ka.problemu tegul savyje pirmiausiai paiesko.easy cia viskas

va kad ir toks požiūris kaip tavo. švelniai tariant pasakysiu, kad durnas. ir nesupyk už tai, kaip aš jau nebepykstu, kai kas nors mūsų merginų gretas vadina bobomis. tiesiog su tokiais intelekto nesužalotais žmogeliais diskutuoti tingiu.

mano manymu, iki tam tikros ribos feminizmas gali būti gerai. daug dalykų, kuriuos mes turime, teko išsikovoti kruvinomis pastangomis. aišku, neverta pykti ant istorijos, tų laikų, kai moteris buvo laikoma niekuo visuomenėje. daugelis iš tiesų to nesupranta, nes nėra moterys, todėl vis tiek užsispyrę, aiškins, kad feminizmas yra durnizmas ir panašiai. o aš visada kovoju už savo nuomonę, netgi labai supykstu, kai kas nors pasako "kaip mergina tu..." nenorėčiau, kad žmogaus sugebėjimai ir pan. būtų skirstomi pagal lytį. mes, merginos, labai daugelyje aspektų esame kur kas pranašesnės ir šito čia jau niekas nepaneigs

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963