Kaip aš galėjau negirdėti kaip gerai čia yra? Laikas taisyti savo klaidas ir pereiti iš naujo Simulation Theory.
Man Simulation Theory buvo Muse dugnas. Negirdėjau šio albumo 7 metus ir neketinu prie jo grįžti. Be šitos dainos vargu bau ar yra bent viena, prie kurios norėčiau grįžt. Will Of The People kad ir irgi netobulas, bet daug mielesnis mano ausims darbas.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2025 m. rugpjūčio 7 d. 11:41:44
Man Simulation Theory buvo Muse dugnas. Negirdėjau šio albumo 7 metus ir neketinu prie jo grįžti. Be šitos dainos vargu bau ar yra bent viena, prie kurios norėčiau grįžt. Will Of The People kad ir irgi netobulas, bet daug mielesnis mano ausims darbas.
2025 m. rugpjūčio 7 d. 10:23:47
Kaip aš galėjau negirdėti kaip gerai čia yra? Laikas taisyti savo klaidas ir pereiti iš naujo Simulation Theory.