Vikule rašė: na va iskilo man klausimelis kaip vadinasi dainike, na ja rodo per nauja sprite reklama, ten kur vaikinai zaidzia krepsini ir sokineja i vandeny, labai prasau pasakyk kas ten per dainike
na va iskilo man klausimelis kaip vadinasi dainike, na ja rodo per nauja sprite reklama, ten kur vaikinai zaidzia krepsini ir sokineja i vandeny, labai prasau pasakyk kas ten per dainike
Muzikele rašė: gal zinot kur gauti daina is ''Simarono zirgas'' filmo? ten turetu buti 2 geros dainos. viena- Here I am ar kaip ten. nu gal zinot kita daina kur gauti, ar bent jau pasiklausyti?
ir dar labai reikėtų Virgin Black - Renaissance, nes praganiau šią puikią dainą kvailiausiu įmanomu būdu ir kol kas niekur nerandu, kaip gauti :x
paštas tas pats, melziu.zuvedras@gmail.com
būtų milžiniškas ačiū :}
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2009 m. gegužės 28 d. 22:04:04
Būčiau dėkinga už
Brainstorm - Bronze ir Calvin Harris - Not Alone
RedJuste@gmail.com
gavai laiskeli
2009 m. gegužės 12 d. 14:49:07
na va iskilo man klausimelis kaip vadinasi dainike, na ja rodo per nauja sprite reklama, ten kur vaikinai zaidzia krepsini ir sokineja i vandeny, labai prasau pasakyk kas ten per dainike
ta dainike vadinasi "Falling Away"...
2009 m. gegužės 6 d. 19:29:07
2009 m. gegužės 4 d. 22:03:58
gal zinot kur gauti daina is ''Simarono zirgas'' filmo? ten turetu buti 2 geros dainos. viena- Here I am ar kaip ten. nu gal zinot kita daina kur gauti, ar bent jau pasiklausyti?
https://www.music.lt/Bryan-Adams-...daina -4735.html
man reikia ne here i am o ta kita
Tai formuluok mintis, taip, kad eitų suprast
2009 m. gegužės 4 d. 18:18:31
Brainstorm - Bronze ir Calvin Harris - Not Alone
RedJuste@gmail.com
2009 m. gegužės 3 d. 20:42:25
gal zinot kur gauti daina is ''Simarono zirgas'' filmo? ten turetu buti 2 geros dainos. viena- Here I am ar kaip ten. nu gal zinot kita daina kur gauti, ar bent jau pasiklausyti?
https://www.music.lt/Bryan-Adams-...daina -4735.html
man reikia ne here i am o ta kita
2009 m. gegužės 3 d. 18:43:43
2009 m. gegužės 3 d. 17:06:38
Smashing Pumpkins - Killer in me is the killer in you
Ar tikrai yra tokia daina, ar čia tik blogas Disarm pavadinimas?
2009 m. gegužės 3 d. 16:56:47
labai dėkingas būčiau
garis333@yahoo.com
2009 m. balandžio 19 d. 11:27:51
2009 m. balandžio 19 d. 00:13:01
2009 m. balandžio 18 d. 21:41:35
2009 m. balandžio 18 d. 21:35:11
Kokią dainą groją per TV1, kai reklamuoja visokius filmus, kuriuso rodo lygtais 19h ir t.t. Žodžių, deja, nežinau.
mika-grece kelly
arba dar is filmo I could never be your women(daina taip ir vadinasi)
gal kuo nors biski padejau
2009 m. balandžio 18 d. 15:05:43
https://www.youtube.com/watch?v=iFC9zGcu0 Jg
buciau dekingas jei parasytumete man privacia zinute ar sioje temoje.
2009 m. balandžio 18 d. 13:11:37
milžiniškas ačiū Karolinai už Virgin Black ir Los Colorados
Oi, visai pamiršau parašyt, kad išsiunčiau.
Prašau.: )
2009 m. balandžio 18 d. 13:08:23
2009 m. balandžio 17 d. 15:14:15
paštas tas pats, melziu.zuvedras@gmail.com
būtų milžiniškas ačiū :}
2009 m. balandžio 16 d. 22:58:17
2009 m. balandžio 16 d. 20:07:25
2009 m. balandžio 14 d. 15:26:28
Zebrahead-Lobotomy For Dummies
zxcgames...taip ta daina vadinasi