PORCELAIN and the tramps labai reikia jų dainų :> it ten ir šen ieškojau bet nerandu gal kas turit? Siųsti Agnee11@yahoo.com arba tiesiog įkelti į www.sendspace.com ir čia paduoti nuorodą.Ačiū
Buvo tokia laida 1991 metais per LTV, atrodo. Vadinosi 'tetos Beatos svetainė' ar kažkaip pan.
Kai laida prasidėdavo, grodavo tokią dainelę pagal S.Gedos eilėraštį, kažkaip-
Du maži balti pingvinai,
O galvelės juodai baltos,
Du maži balti pingvinai,
O aplinkui marios šaltos.
etc.
Reikėtų man šios dainos.
siuskit i: svajose@gmail.com
ir dar reiketu dainos is filmo "Amelija is Monmartro", tos melodijos, kur groja su akardionu
ir apskritai, gal kas zinot tokiu panasiu melodiju atliekamu akardionu?
uzkasta_negyva, tau su vytautu v. landsbergiu irgi tas pats ;] turiu namie Kaimieciu Mantros dviguba cd, galesiu ir tau pakopint ir nusiust, jei tik nepatingesiu tokio baisaus darbo dirbt
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2007 m. lapkričio 2 d. 22:50:07
2007 m. lapkričio 2 d. 18:32:20
2007 m. lapkričio 2 d. 09:43:29
Gal kas turite Jievos dainą "tylon"? prašau atsiųsti.
emygle@gmail.com
jau
2007 m. lapkričio 1 d. 22:04:48
emygle@gmail.com
2007 m. lapkričio 1 d. 15:41:03
Kai laida prasidėdavo, grodavo tokią dainelę pagal S.Gedos eilėraštį, kažkaip-
Du maži balti pingvinai,
O galvelės juodai baltos,
Du maži balti pingvinai,
O aplinkui marios šaltos.
etc.
Reikėtų man šios dainos.
2007 m. spalio 30 d. 12:16:12
ausra.paulauskaite@gmail.com
2007 m. spalio 30 d. 02:51:16
2007 m. spalio 29 d. 17:47:19
2007 m. spalio 29 d. 16:59:58
2007 m. spalio 28 d. 18:22:20
aciu samsung
gal dar kas turite James Morrison - One last chance?
rennyte@gmail.com
aciu
jei parasytum savo skype,nesudarytu problemu atsiust
2007 m. spalio 28 d. 09:14:46
siuskit i: svajose@gmail.com
ir dar reiketu dainos is filmo "Amelija is Monmartro", tos melodijos, kur groja su akardionu
ir apskritai, gal kas zinot tokiu panasiu melodiju atliekamu akardionu?
2007 m. spalio 24 d. 21:32:41
uzkasta_negyva, tau su vytautu v. landsbergiu irgi tas pats ;] turiu namie Kaimieciu Mantros dviguba cd, galesiu ir tau pakopint ir nusiust, jei tik nepatingesiu tokio baisaus darbo dirbt
2007 m. spalio 24 d. 21:17:48
gal dar kas turite James Morrison - One last chance?
rennyte@gmail.com
aciu
2007 m. spalio 22 d. 19:47:07
The Fray - How to save a life
rennyte@gmail.com
aciu
gali manyt, kad šitą jau turi
2007 m. spalio 21 d. 20:54:40
takk.maybe@gmail.com
Ačiū.
2007 m. spalio 21 d. 14:10:02
The Fray - How to save a life
rennyte@gmail.com
aciu
2007 m. spalio 21 d. 13:38:10
aciu
2007 m. spalio 20 d. 19:09:43
pozityviai@yahoo.com
2007 m. spalio 20 d. 17:03:14
Būčiau labai dėkinga, jei kas nors, turintis Poliarizuotų Stiklų, pasidalintų šiuo gėriu : ]
email, ar skype kokį mestelk
2007 m. spalio 20 d. 16:58:22
nesuprantu, kam prasyt dainos, jei jos vis tiek niekas nesiuncia...
Tai pati ir imkis šio darbo. Aš kai turiu kokią dainą, tai tikrai pasiunčiu žmogui.