o gal kas nors turite sias dainas?
Skirmante ft. Liudas - Musu namai
Justinas - As galiu viska del taves
Liudo ta kur su dvynukem dainuoja angliska.
jeigu kas turite, parasykite man zinute
galbūt kas nors žino, kas sukūrė filmo "Man per brangu" (Hors de prix) garso takelį? ir kur dar, be emule, ares and stuff būtų galima jį surasti? Gal yra žinančių kokį nors tinklapį? Geriausiu atveju - jei kas turit, mestelkit į nabashnikas@gmail.com. Ačiū ačiū ačiū!
nežinau nei atilkėjo nei dainos, ir gaila kad tik nuotrupas žinaubet labai reikia sužinot:
there is something in the rain aways somwere else feeling hides... point of no returen... i don't believe in god but i pray for you... you eyes getting blurry... don't you slep away from me.... don't you leave...
Blemba, gal kas žinot dainą, kur dainuoja per kažkokio telefono reklamą.... Rodo tokią porelę, kuri kažką švenčia, bet taip biednai [nors romantiškai]. Kažkur gamtoj, su hamburgeriais, muziką leidžia per telefoną. Tada kažkas jiems atsiunčia sms "Geros šventės" [ar kažkas panašaus]. Gal žinot kas per daina garso takelyje?
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2007 m. gegužės 2 d. 08:30:33
Skirmante ft. Liudas - Musu namai
Justinas - As galiu viska del taves
Liudo ta kur su dvynukem dainuoja angliska.
jeigu kas turite, parasykite man zinute
2007 m. balandžio 29 d. 23:02:04
PM.
2007 m. balandžio 25 d. 09:09:10
2007 m. balandžio 22 d. 19:03:58
2007 m. balandžio 22 d. 17:31:12
2007 m. balandžio 22 d. 16:34:49
is anksto diekui legaliziemarijuana@gmail.com
2007 m. balandžio 21 d. 17:08:27
gal kas nors galėtų pasidalinti Keliomis Sel dainomis?
Būtų didelis "Ačiū".
PM.
2007 m. balandžio 21 d. 13:24:26
2007 m. balandžio 21 d. 00:37:18
?
2007 m. balandžio 21 d. 00:14:46
there is something in the rain aways somwere else feeling hides... point of no returen... i don't believe in god but i pray for you... you eyes getting blurry... don't you slep away from me.... don't you leave...
2007 m. balandžio 20 d. 22:39:15
Blemba, gal kas žinot dainą, kur dainuoja per kažkokio telefono reklamą.... quote]
THE FREELANCE HELLRAISER - Want You To Know
Labai ačiū
2007 m. balandžio 20 d. 21:57:42
Gal kas nors galėtų kelias Kernagio daineles atsiųsti? Rašykit pm, kas galit.
Ačiū.
Kernagio bus pilnas, akustinis cd
2007 m. balandžio 20 d. 20:47:34
Blemba, gal kas žinot dainą, kur dainuoja per kažkokio telefono reklamą.... quote]
THE FREELANCE HELLRAISER - Want You To Know
2007 m. balandžio 20 d. 19:38:02
2007 m. balandžio 20 d. 15:30:13
Ačiū.
2007 m. balandžio 17 d. 17:34:58
siaubingai norisi.
2007 m. balandžio 12 d. 18:29:00
Norėčiau paprašyti Kosto Smorigino dainų.
pm.
2007 m. balandžio 12 d. 18:07:18
2007 m. balandžio 12 d. 16:37:42
Vegetable Orchestra kūrinių. Ir šiaip patys pasidomėkite, ten muzikantai groja su iš daržovių pagamintais instrumentais
2007 m. balandžio 11 d. 10:48:18
mano meilas kp123456@gmail.com