GAL KASNORS YRA ZAIDE ZAIDIMA _ DUNGEON KEEPER . ir ten per zaidima,vienoj vietoj groja tokia daina ir soka ten visokie mostrai .kazkaip panasiai dainuoja : BURNING,BURNING,DISCO take BURNING... .siaip cia darkelis kartu esus girdejes,bet nzn pavadinimo.. galbut kasnors zinot.aciu
Tiksliai pavadinimų neįvardinsiu. Bet man reikia Keistuolių teatro dainų. Jei kas žinot kur galima rasti, pasakykit. O jei kas turit, ir netyča galit per skype atsiųsti, parašykite pm. Būsiu siaubingai dėkinga.
sveiki, gal kasnors turit, estu reperiu daina "Genka feat Metsakutsu - Miks Mitte Tana", kuria siuo metu daznai leidzia per mtv, jei turit, buciau dekingas, jei atsiustumet per skype: garsiau.rek.ba.nieko.negyrdziu
is anksto dekui ;-)
man reikia dainos , arba bent jau atlikejo ir pavadinimo, kur dainuoja vyras mazdaug taip - "Cuz' I, need time... my heat is.." jei kas numanot atsiuskit PM su atlikeju ir pavadinimu arba daina i addict_project@yahoo.com aciu ;>
Parašysiu tą patį dvejuose forumuose - prašau nepykti, nes man labai labai reikia vienos dainos. Žinau tik tiek, kad jos pavadinimas "All around me are familiar faces ". Jeigu kas žino,kas ją atlieka arba galėtų man ją atsiųsti lithuaniawarning@yahoo.com būčiau tikrai labai dėkinga.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2007 m. sausio 28 d. 23:21:59
Uz betkurias Jievos Gravel dainas buciau dekingas.
Jei nesunku PM sumeistraukit, o tada susitarsim
Bus Jievos :>
2007 m. sausio 28 d. 22:38:32
Jei nesunku PM sumeistraukit, o tada susitarsim
2007 m. sausio 28 d. 12:00:33
2007 m. sausio 22 d. 16:30:51
2007 m. sausio 21 d. 02:43:30
Deivis - jeigu nori.
ji_kvepuoja@yahoo.com
2007 m. sausio 19 d. 20:44:22
2007 m. sausio 18 d. 21:38:25
vytukkas@gmail.com
2007 m. sausio 18 d. 20:23:19
2007 m. sausio 18 d. 20:14:08
2007 m. sausio 18 d. 17:12:05
2007 m. sausio 18 d. 15:50:59
o gal kas turit Domanto Razausko dainu??? skype: garbaniukshte =D
thanks ten kazkam, jau prisiunte!
2007 m. sausio 18 d. 14:34:23
shuoantlovos@gmail.com
Dėkui
2007 m. sausio 18 d. 13:16:57
2007 m. sausio 17 d. 20:09:09
is anksto dekui ;-)
2007 m. sausio 17 d. 17:33:53
dėkui iš anksto
2007 m. sausio 15 d. 20:17:07
2007 m. sausio 13 d. 18:39:48
2007 m. sausio 11 d. 21:13:11
2007 m. sausio 11 d. 20:53:55
2007 m. sausio 10 d. 22:08:23
..,gal kas kartais LMP turi dainu tu paciu seniausiu
ta prasme seniausių? o hardcore.lt kur yra netinka?