tai štai..
ieškau:
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - koncerto fragmentai
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - reikėtų baigt
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - sena gera virtuvė
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - šiaip jau planavom
Airija - Laivai
Neda - Kai tu šalia
Paradox - Valdžia
Gravel dainų (išskyrus Fundamentals, Together We Grow, Lisa, Girlfriend, So What)
gotan project daina kuria kai reklamavo ju atvykima i lietuva grodavo per reklams ir siaip tas tango visad ir visur skamba
na o kaip jis vadinasi?
rasykit arba jei galit iskart atsiuakit i gabijos@gmail.com
nes siame puslapyje senookai nebesilankau ;|
man reiktu tokios muzikikes... emmm net nzn... gal kazkokio garso takelio, kazko, kas atspidetu priesistore... kazkokie bugnai... itampa... griaustinis, gal zveriu/pauksciu balsai... na kazkas tokio, prasau, jei kam nors i galva kas nors sauna, parasykit PM pavadinima, arba atsiuskit siaubune@yahoo.com
p.s TIKRAI LABAI REIKIA
THUNDERTALE - debiutinio albumo pats pirmas kūrinys (instrumentalas)
sveikuciai labaij noreciau gauti sia daina Egidijus Sipavicius - Senieji Vilniaus stogai (zinau, kad ja dainavo akskas kitas, bet as noriu butent Egidijaus atliktos) ir dar visu Jurgos dainu aciukas siuskit i operos_vaiduoklis@yahoo.com
man reiktu tokios muzikikes... emmm net nzn... gal kazkokio garso takelio, kazko, kas atspidetu priesistore... kazkokie bugnai... itampa... griaustinis, gal zveriu/pauksciu balsai... na kazkas tokio, prasau, jei kam nors i galva kas nors sauna, parasykit PM pavadinima, arba atsiuskit siaubune@yahoo.com
p.s TIKRAI LABAI REIKIA
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2006 m. lapkričio 1 d. 15:30:02
amelli666@yahoo.ca
ačiū
2006 m. spalio 30 d. 13:46:54
2006 m. spalio 30 d. 13:33:41
Sel ir Mokinukiu bendra darba, pavadinimas lig ir Vejas ..
Buciau dekingas.
dumas86@mail.ru
2006 m. spalio 30 d. 13:29:46
2006 m. spalio 30 d. 13:28:48
ieškau:
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - koncerto fragmentai
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - reikėtų baigt
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - sena gera virtuvė
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - šiaip jau planavom
Airija - Laivai
Neda - Kai tu šalia
Paradox - Valdžia
Gravel dainų (išskyrus Fundamentals, Together We Grow, Lisa, Girlfriend, So What)
istorinisfaktas@gmail.com
dėkui ~_(;
2006 m. spalio 28 d. 13:17:59
skype----> tenebra_dentro
mailas----->tapke_intrigante@yahoo.com
2006 m. spalio 27 d. 21:24:20
na o kaip jis vadinasi?
rasykit arba jei galit iskart atsiuakit i gabijos@gmail.com
nes siame puslapyje senookai nebesilankau ;|
2006 m. spalio 25 d. 19:31:49
Ulira gaus du " Pavasarius " , nes ir aš jau nusiunčiau
2006 m. spalio 25 d. 19:30:41
Atsiųsiu "pavasaris"
gal kas turit
aktoriu trio "pavasaris"
allison crowe - silent night
sanseverino - mal o mains
doris day - sentimental journey
uliraulira@yahoo.com
Ulira gaus du " Pavasarius " , nes ir aš jau nusiunčiau
dekui
2006 m. spalio 25 d. 19:27:36
gal kas turit
aktoriu trio "pavasaris"
uliraulira@yahoo.com
dekui
2006 m. spalio 25 d. 17:23:12
aktoriu trio "pavasaris"
uliraulira@yahoo.com
dekui
2006 m. spalio 25 d. 11:48:09
2006 m. spalio 24 d. 20:16:53
Gal kas turit seną P. Meškėlos įrašą "Drūgys"
negi niekas neturit?
2006 m. spalio 24 d. 20:14:40
na dabar mielieji, tikiuosi jusu pagalbos...
man reiktu tokios muzikikes... emmm net nzn... gal kazkokio garso takelio, kazko, kas atspidetu priesistore... kazkokie bugnai... itampa... griaustinis, gal zveriu/pauksciu balsai... na kazkas tokio, prasau, jei kam nors i galva kas nors sauna, parasykit PM pavadinima, arba atsiuskit
siaubune@yahoo.com
p.s TIKRAI LABAI REIKIA
THUNDERTALE - debiutinio albumo pats pirmas kūrinys (instrumentalas)
2006 m. spalio 22 d. 20:32:40
2006 m. spalio 22 d. 12:32:21
zmones padekit. reikia Naktiniu personu. visko kas ka turit
james_s@walla.com
Siandien Lyja tiktu?
2006 m. spalio 22 d. 12:24:43
* aš jaučiuosi taip keistai,
* aš pasiilgau šilumos,
* kai jausmai užvaldo širdį,
* kaltas ruduo.
Tuoj ;>
zmones padekit. reikia Naktiniu personu. visko kas ka turit
james_s@walla.com
2006 m. spalio 22 d. 02:00:02
james_s@walla.com
2006 m. spalio 21 d. 23:42:19
man reiktu tokios muzikikes... emmm net nzn... gal kazkokio garso takelio, kazko, kas atspidetu priesistore... kazkokie bugnai... itampa... griaustinis, gal zveriu/pauksciu balsai... na kazkas tokio, prasau, jei kam nors i galva kas nors sauna, parasykit PM pavadinima, arba atsiuskit
siaubune@yahoo.com
p.s TIKRAI LABAI REIKIA
2006 m. spalio 19 d. 20:02:19
Robbie Williams - Lovelight
nerce_k@yahoo.com