tj wa yra problema net nz kas tj per daijna bet ir pr tv3 ja groja kaij riodo tv pagalba ir sugrizimaDtj wa ir toj svetaijnej groja..gal kas zinot as tj per aijna?>>kas atlieka ja??
Andrius Kaniava - Istorijos
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - koncerto fragmentai
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - reikėtų baigt
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - sena gera virtuvė
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - šiaip jau planavom
Ricky Martin - Livin' La Vida Loca
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2006 m. sausio 28 d. 13:33:26
2006 m. sausio 27 d. 19:55:07
https://www.baletnica-mycha.blog.pl/ ta svetaijne
labaij labaij aciu
2006 m. sausio 27 d. 14:00:26
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - koncerto fragmentai
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - reikėtų baigt
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - sena gera virtuvė
Andrius Kaniava ir Aleksandras Ten - šiaip jau planavom
Ricky Martin - Livin' La Vida Loca
istorinisfaktas@gmail.com
2006 m. sausio 26 d. 18:13:15
2006 m. sausio 26 d. 18:01:58
kur galima atsisiust "Floricientos" dainu? Nemokamai...please padekit...
2006 m. sausio 26 d. 17:49:08