Taip, labai jau vientisas (stilistiškai) topas. O kadangi nuo metalcore stiliaus man dažniausiai nei šilta, nei šalta (na, Architects kartais suvirpina kokią gyslelę, bet tik kartais), tai ir šis top10 man yra gan svetimas. Nors Three Days Grace naujasis albumas visai vertas dėmesio, Infra-Red tiesiog viena neypatingiausių dainų tame albume.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2019 m. sausio 18 d. 17:19:23
Mano top3 iš top10:
Infra-red
My Own Grave
Remember When
Neblogas topas, teko paklausyt to ko paprastai neklausau, bet nepasigailėjau. Neapsimoka spjaut į jokį stilių, nu nebent į %ė# *^@ ir &%@.
2019 m. sausio 11 d. 23:46:36
Taip, labai jau vientisas (stilistiškai) topas. O kadangi nuo metalcore stiliaus man dažniausiai nei šilta, nei šalta (na, Architects kartais suvirpina kokią gyslelę, bet tik kartais), tai ir šis top10 man yra gan svetimas. Nors Three Days Grace naujasis albumas visai vertas dėmesio, Infra-Red tiesiog viena neypatingiausių dainų tame albume.
2019 m. sausio 8 d. 11:55:37
Na, taip, pas Mantą visad dominuoja vienas stilius - metalcore :D
2019 m. sausio 8 d. 06:20:23
Man patiko topas. Gal tik kiek vienspalvis. Metalcoras ir groove metal dominuoja. Smagu matyti Architektus 1 vietoj. Tikrai geras jų albumas.