jackas nepelne nei vieno apdovanojimo, nes jo naujas albumas nekazka biski
Aš net nesu White'o fanas, bet mane "Boarding House Reach" labai sudomino, vienas įdomesnių 2018-ųjų metų albumų. Na, bet jo, dėl šito albumo esu girdėjęs labai skirtingų nuomonių. Taip dažnai būna, kai atlikėjas pabando kažką kitaip padaryti.
Šiaip, sukurti bazinį renginį (be jo aprašymo) yra ganėtinai paprasta (tiesa, iš duoto šablono neaišku, kokių matmenų norima iš didelės ir mažos nuotraukos). Bet gražiai pateikti aprašą reikia mokėti. Gerai, kad yra gerų pavyzdžių, be jų sunkiai.
Norėjau įkelti šiandien vyksiantį The Skys koncerto anonsą į music'ą, tai teko išpildyt seniai duotą pažadą pasimokyt renginius įkėlinėt. Damnit, yra ką paveikt, ypač kai ničnieko apie HTML neatsimeni.
Gavau Silentist kvietimą į draugus music'e. Būtent tada, kai aš pradėjau rimtai diskutuoti apie galimas jo besikartojančio neapdairaus elgesio pasekmes. Ne, nepriimsiu, Silentist, bet ačiū (o ir šiaip priėmimas į draugus music'e turi tik simbolinę prasmę)
Kai yra ne vienas ir ne du žmonės, kurie yra pasipiktinę tamstos elgesiu, galbūt problema ne visuose tuose žmonėse, o tamstoje? – klasikinis psichologinis klausimas, bet labai tinka šioje situacijoje.
2019 m. vasario 18 d. 13:26:25
Na taip, zinoma :) tik likau nesuprates, ar toje sloveje g n r, ar the cranberries. Dabar jau aisku :)
2019 m. vasario 18 d. 10:09:22
Aš net nesu White'o fanas, bet mane "Boarding House Reach" labai sudomino, vienas įdomesnių 2018-ųjų metų albumų. Na, bet jo, dėl šito albumo esu girdėjęs labai skirtingų nuomonių. Taip dažnai būna, kai atlikėjas pabando kažką kitaip padaryti.
2019 m. vasario 18 d. 09:09:48
jackas nepelne nei vieno apdovanojimo, nes jo naujas albumas nekazka biski
2019 m. vasario 17 d. 22:53:42
Nustebino balsavimo rezultatai, tikrai daug netikėtumų, bet na, Music.lt bendruomenė nubalsavo, yra kaip yra :)
Stebina, jog Jack White nepelnė nė vienos nominacijos, o tikrai buvo vertas.
Gal labiausiai pelnytai įvertinti Garbanotas, Justinas, Beissoul ir Einius.
2019 m. vasario 17 d. 22:24:35
klaidų visi padarom :)
2019 m. vasario 17 d. 21:29:14
Liūdnom akim žiūrim, ką mes pribalsavom..
2019 m. vasario 17 d. 20:20:11
Vietoj gunsnroses cia cranberries nuotrauka
2019 m. vasario 17 d. 20:14:54
Apgailėtini rezultatai. Tiesiog apgailėtini...
2019 m. vasario 17 d. 19:03:21
guns n roses patapo the cranberries?