Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Koncertai Baltijos šalyse

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
VecTramas
2008 m. balandžio 19 d. 19:58:46
Apskritai, šitie metai neįtikėtini koncertų atžvilgiu. Tiek kad dedasi pas mus (Kravitzas, Def Leppard, Bob Dylan nu ir aišku kitokios muzikos megėjams Avril, Tiesto ir t.t.) tiek kas dedasi kaimyninėse šalyse ar bent netoli esančiose (Metallica, Slayer, Kiss ir t.t.). Kartais net nespėji gaudytis kas kur

Atsakyti
Dilgele
2008 m. kovo 29 d. 10:09:51
KaunasLad rašė:
ticketai ~40, jei gerai supratau latviškai; ) MSP dar nematęs gyvai, tad bus įdomu.

Taip, jei pirmą renginio dieną vietoj perkant - 40lvl abiems dienoms.

Atsakyti
KaunasLad
2008 m. kovo 29 d. 08:27:14
Dilgele rašė:
https://www.positivusabfestival.co m/

Manic Street Preachers ir Travis (iš man aktualių) - liepos 18-19 d. Salacgrivoj (Latvija).

thank u..
ticketai ~40, jei gerai supratau latviškai; ) MSP dar nematęs gyvai, tad bus įdomu.

2008 m. kovo 29 d. 00:28:37
elenioooke rašė:
YOU MUST BE KIDDING!
Omg. Eisiu gult sypsodamasi!

Planuoji važiuot?;}

Atsakyti
Darkshines
2008 m. kovo 28 d. 07:25:39
Velniavikė, tokios temos tik suerzina, kad vasarą nelabai galėsiu pakeliauti, ir kad pinigų neturiu...
Ech, kodėl Lietuvoj ne tokie kiti renginiai...

Na, bent Tiamat gros, per Kunigundą, gegužės 3.

Atsakyti
xdm
2008 m. kovo 27 d. 23:48:06
Dilgele rašė:

Manic Street Preachers ir Travis (iš man aktualių) - liepos 18-19 d. Salacgrivoj (Latvija).

po savaitės po šito - Liquido Latvijoj

Atsakyti
syncope
2008 m. kovo 27 d. 23:34:40
o kad Damien Rice atvaziuotu...... parduociau batus ir gitara, kad nueit!

2008 m. kovo 27 d. 17:26:19
Dilgele rašė:

YOU MUST BE KIDDING!
Omg. Eisiu gult sypsodamasi!

2008 m. kovo 27 d. 16:55:13
aišku, rusišką muziką nedaug kas čia vertina, todėl kažkaip ir nepagalvojau paskelbt. vakar Vilniuj buvo legendiškiausia iš legendiškiausių, ko gero, Rusijos roko grupių - Agata Kristi.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Dilgele
2008 m. kovo 27 d. 16:32:55
https://www.positivusabfestival.com/

Atsakyti
DefLeppard
2008 m. kovo 25 d. 22:11:30
"Ki$$", Arēna Rīga, 2008-05-22

2008 m. kovo 25 d. 22:07:11
tik beda kad ne klasikos dauguma cia linke klausytis

Atsakyti
Icarus
2008 m. kovo 25 d. 19:35:03
Na Lietuvoj Bocelli pasirodys uztat, sakyciau neprastesnis koncertas kokybes prasme net uz Metallicos.

Atsakyti
viva-ice
2008 m. kovo 25 d. 19:24:53
Metallica Rigoj 2008.07.20
Kiss, Arēna Rīga, 2008-05-22

2008 m. kovo 25 d. 16:01:11
yra tiesos. muzikantams gal ir nedaro įtakos bet verslininkams vis tiek daro kažkokią įtaką nes juk priklauso nuo valstybės politikos kiek jie nori toje valstybėje rizikuoti darydami verslą aš tai vis juokauju, kad lietuvoj partijų krūva, tai kodėl neįsteigus dar Muzikos partijos, kuri atstovaus tokius "vargšus" mus iškroškusius koncertų
o putinas greičiau fašistas nei stalinistas ir investicijas traukia į Rusiją ...

o šiaip nebegadinkime temos

Atsakyti
mechanical_animal
2008 m. kovo 25 d. 15:51:55
Na tik nereikia jau cia to Rubicono kisti Paimkime kad ir ta pati pavyzdi Lenkija, arba Rusija - valdzioje visiskas chaosas, Lenkijoje politinis stabilumas, dienos reikalas, Rusijoje - stalinizmo apraiskos, betgi tokiems zinomiems vardams kaip Limp Bizkit, metallica, marilyn manson, Rihanna, red hot chilli peppers ne motais, gyventoju skaicius, paklausa ir motyvuota lokacija - stai tie pagrindiniai faktoriai kurie lemia muzikantu agentus atkreipti demesi i viena ar kita sali. O kodel gi estija budama tokia maza salis sugeba prisivilioti sitiek muzikos grandu paklausit jus, tai derybu menas, ir koncertu organizatoriu profesionalumas bei nebaime (galima taip sakyt) garsiems vardams, musiskis gi makrocentras ar kaip jis ten vadinas gi bijo didziuliu nuostoliu jei neduok dieve bilietai isgasdins lietuvius, o juk tie laikai jau praejo kuomet uzh koncertus budavo gaila 50 litu palikti, dabar uzh tikrai verta demesio koncerta negaila ir 500, taip kad Rubiconas ir valstybes vidaus reikalai toli grazu neitakoja muzikantu pasirinkimo

Atsakyti
xdm
2008 m. kovo 25 d. 15:33:51
o šiaip Slayer atvažiuoja... ir aišku kur - į Estiją

Atsakyti
xdm
2008 m. kovo 25 d. 15:29:47
absurdiškas jeigu žiūrint supersiaurai bet juk daug dalykų daro įtaką kodėl nevažiuoja muzikantai į Lietuvą. Ar šalis pasaulyje žinoma, ar įdomi ir aišku kiek pinigų gali pasiūlyti verslas muzikantams. Pvz., juk verslui sąlygų sudarymas ir pritraukimas užsienio investicijų irgi susiję su žengimu į priekį demokratijos link. Jei mūsų Rubicon'as su siemens arena nenori vežti tokių grandų ir jiems geriau padaryt kokius pop apdovanojimus, o užsienis nenori čia investuoti nes krūva biurokratijos tai ar ne politika ir stagnacija kalta? Jei šalis nestagnuoja ir gerai tvarkosi politikoj, tai ir nestagnuoja versle, nes verslui sąlygų sudarymas ir yra valstybės politika. Estija orientavosi ne į rytų europą, kuri vakarams iš kart siejasi su "post-soviet", o į šiaurės ir sėkmingai kratosi to lipduko "post-soviet". T.y. Tai yra susiję.

Atsakyti
mechanical_animal
2008 m. kovo 25 d. 15:07:57
xdm vat jums ir pvz, kad šalis kuri susitvarkė pastebimai geriau nei Lietuva savo politiką ir demokratiją sulaukia ir daugiau atlikėjų nors gyventojų 2 kart mažiau. ; rašė:

na nemanau, kad grupes i estija vaziuoja del neva svaresnes demokratijos ir politikos, absurdiskas argumentas

Atsakyti
Rutonė
2008 m. vasario 3 d. 17:31:40
Kylie Minogue į Rygą atvyksta

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963