Man bent geriausi buve tai ivyko Pirtyse, bet ne siaip ten paprasote, bet kur daugiau vietos, gamtoj, prie ezero kranto su pobuvio salem, va tada tai tikrai gali atsipalaiduot uz tevyne. O siaip su gera kompanija visur linksma klubai, plotai, gamta... bet tai jau pradeda atsibosti...
visai nieko pas erlicką. kartais
taipogi Intro, jei koks koncertas neblogas.
Green clube teko būt, bet, kaip čia pasakius, tai ne man. patinka ramesnė aplinka.
kazkaip cia jus dauguma labai jau vienareiksmiskai teigiat, kad tik ne pasa sawe namie..bet va jei visi taip galvotu, tai is viso nebutu kur tusintis, na nebent kur nors gamtoj, o ka tada ziema daryti??
siaubas... tik ne pas save namuose! ne cia jau tabu! po pastunio tuso teko paciai tusintis vienaj uzdarytaj kambary nuo tevu pykcio....! (biskuty duzo stiklu.. buvo papilta sofa ir pan...)
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 2 d. 15:54:23
2006 m. birželio 2 d. 10:00:17
2006 m. birželio 2 d. 09:53:47
Bet svarbiausia, su kuo esi.
2006 m. birželio 2 d. 09:47:33
2006 m. gegužės 31 d. 18:28:47
2005 m. gruodžio 21 d. 13:41:48
visai nieko pas erlicką. kartais
taipogi Intro, jei koks koncertas neblogas.
Green clube teko būt, bet, kaip čia pasakius, tai ne man. patinka ramesnė aplinka.
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2005 m. gruodžio 21 d. 12:56:23
2005 m. gruodžio 21 d. 12:29:11
2005 m. gruodžio 15 d. 22:09:17
2005 m. lapkričio 14 d. 09:37:56
2005 m. lapkričio 13 d. 09:37:13
2005 m. lapkričio 1 d. 11:44:18
2005 m. spalio 31 d. 17:40:23
2005 m. spalio 23 d. 21:03:38
Aš tūse - ne aš.
2005 m. spalio 23 d. 19:36:02
2005 m. spalio 23 d. 11:51:04
2005 m. spalio 23 d. 10:13:25
2005 m. spalio 23 d. 09:44:19
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 23 d. 09:33:58
2005 m. spalio 19 d. 12:59:54