Bene seniausiai pamėgta Priest‘ų daina. Ypač geras 2010 koncertinis atlikimas, už kurį grupė gavo Grammy.
Bet galutinį tašką padėjo Slayer koveris, pavykęs kaip reta.
Tokią dainą norisi pažinti visapusiškai. Čia į pagalbą ateina pats Robas Halfordas. Jis Song fact žurnalistui atskleidė dainos atsiradimo aplinkybes. "It's about the Berlin Wall in 1970 something or other," he said. "I couldn't sleep, so I went out for a walk. I went to the Berlin Wall and I walked up on top of a boxy-looking post thing. A watchtower thing. It was in November, it was freezing cold, and I was looking over from West Berlin, which is all brightly lit up - pubs were up and everything. And the East side was just dead. It was pitch black, no lights were on, and there were these Russian guys looking back at me in binoculars. That was the seed for what that song talks about, about 'I know what I am, I'm Berlin.'"
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
2016 m. balandžio 29 d. 23:09:55
Bene seniausiai pamėgta Priest‘ų daina. Ypač geras 2010 koncertinis atlikimas, už kurį grupė gavo Grammy.
Bet galutinį tašką padėjo Slayer koveris, pavykęs kaip reta.
Tokią dainą norisi pažinti visapusiškai. Čia į pagalbą ateina pats Robas Halfordas. Jis Song fact žurnalistui atskleidė dainos atsiradimo aplinkybes. "It's about the Berlin Wall in 1970 something or other," he said. "I couldn't sleep, so I went out for a walk. I went to the Berlin Wall and I walked up on top of a boxy-looking post thing. A watchtower thing. It was in November, it was freezing cold, and I was looking over from West Berlin, which is all brightly lit up - pubs were up and everything. And the East side was just dead. It was pitch black, no lights were on, and there were these Russian guys looking back at me in binoculars. That was the seed for what that song talks about, about 'I know what I am, I'm Berlin.'"