Viena geriausių šiemet išgirstų dainų. Nuo eilutės "And now a war and I feel no restraint..." iki pat pabaigos visiškai užvaldo. Ar tik man Džonatano balsas panašus į Brajano Molko balsą? Grupė angliška, bet iš tekstų pagalvotum, kad kokie suomiai. Kaip suprasti tekstą - "You tear a breath, chain my head to the darkest deeds / Emotionless along the air we climb / And the stars cease-fire under willows."?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2026 m. kovo 5 d. 20:10:23
Buvau primiršęs - kokios nuostabios struktūros kūrinius, ši grupė sugeba kurti. BRAVO!!!
2020 m. gruodžio 13 d. 19:22:59
Ir būtent tame greičiausiai slypi jos puikumas.
2020 m. gruodžio 13 d. 19:15:31
Kažkokia niūri, destrukcinė…
2020 m. gruodžio 13 d. 17:18:05
Viena geriausių šiemet išgirstų dainų. Nuo eilutės "And now a war and I feel no restraint..." iki pat pabaigos visiškai užvaldo. Ar tik man Džonatano balsas panašus į Brajano Molko balsą? Grupė angliška, bet iš tekstų pagalvotum, kad kokie suomiai. Kaip suprasti tekstą - "You tear a breath, chain my head to the darkest deeds / Emotionless along the air we climb / And the stars cease-fire under willows."?