Su tokiu grynu (man jau ekstremaliu) mirtmetaliu gyvenime draugauju nedaug, paklausau vieną kitą albumą per metus. Bet esu girdėjęs labiau įkvepiančių mirtmetalio garsų nei šis albumas – daugelis šiame albume esančių kompozicijų nuskambėjo kaip gana konvencinis mirtmetalis. Daugiau aštrumos ir groove'o turėjo daina Surround, Kill, Devour, ją pasilike'inau. Overtorture taip pat pasilike'inau dėl kiek greitesnio tempo, dėl kurio daina nuskambėjo išsiskiriančiai ir kiek aštriau nei kitos. Būtent šitos dainos man priminė paskutinį patikusį death metal albumą (Napalm Death – Throes of Joy In The Jaws of Defeatism). Albumą atidaranti Murderous Rampage ir uždaranti Cerements of the Flayed irgi prie stipresnių dainų albume, bet viduriukas biški privedantis prie žiovulio. Albumui 8-etas su dviem minusais.
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2021 m. rugsėjo 28 d. 13:29:56
Su tokiu grynu (man jau ekstremaliu) mirtmetaliu gyvenime draugauju nedaug, paklausau vieną kitą albumą per metus. Bet esu girdėjęs labiau įkvepiančių mirtmetalio garsų nei šis albumas – daugelis šiame albume esančių kompozicijų nuskambėjo kaip gana konvencinis mirtmetalis. Daugiau aštrumos ir groove'o turėjo daina Surround, Kill, Devour, ją pasilike'inau. Overtorture taip pat pasilike'inau dėl kiek greitesnio tempo, dėl kurio daina nuskambėjo išsiskiriančiai ir kiek aštriau nei kitos. Būtent šitos dainos man priminė paskutinį patikusį death metal albumą (Napalm Death – Throes of Joy In The Jaws of Defeatism). Albumą atidaranti Murderous Rampage ir uždaranti Cerements of the Flayed irgi prie stipresnių dainų albume, bet viduriukas biški privedantis prie žiovulio. Albumui 8-etas su dviem minusais.