Gal vietomis ir įdomiai nuskambantis albumas, tačiau bendras įspūdis toks, kad paklausei gan tipiško sunkesnio roko ir užmiršai. Taip, Crystallized yra kietas singlas, o ir Whispers visai ryški daina, dar galbūt paminėčiau Sharp Teeth prie tų, kurios išstoja į priekį labiau, bet yra ir tokių nuvalkiotai skambančių lengvesnių dainų kaip This One's For You ar Clarity, o ir iš sunkesnių dainų daugiau kažko pasižyminčio ir nežinau, nebeatsimenu, nors vakar/užvakar kokius tris kartus albumą prasukau. 7 balai.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2021 m. rugsėjo 29 d. 17:48:39
Gal vietomis ir įdomiai nuskambantis albumas, tačiau bendras įspūdis toks, kad paklausei gan tipiško sunkesnio roko ir užmiršai. Taip, Crystallized yra kietas singlas, o ir Whispers visai ryški daina, dar galbūt paminėčiau Sharp Teeth prie tų, kurios išstoja į priekį labiau, bet yra ir tokių nuvalkiotai skambančių lengvesnių dainų kaip This One's For You ar Clarity, o ir iš sunkesnių dainų daugiau kažko pasižyminčio ir nežinau, nebeatsimenu, nors vakar/užvakar kokius tris kartus albumą prasukau. 7 balai.