aš tai tų demo neklausau, ai nu vienas kažkoks ten summer ep ar kažkas tokio. Įdomu kas gero bus jų naujam albume, kur šį mėnesį išeina, matyt nieko naujo, bet gal bus kažkas panašaus į decode arba that's what you get.
Turiu visą diskografiją, tai ten su visokiais akustiniais ir demo variantais Studijinius tik perklausiau. Bet jau sakiau.. Net nežinau ar norėsis dar paklausyt kitų, tai gal imt ir gražiai trint visas tas dainas? Nors mėgstu tokius dalykus 'kolekcionuot' ir laikyt Nes kitą kartą įsijungus random'ą randama kabinančių dainų. Hmm.
2009 m. sausio 1 d. 02:45:07
hang_em_high rašė: visai neblogi. ypac misery business. gera daina dabar klausau ja
Linkiu,kad 2009 metais tokių grupių nebeklausytum
O kam tu pvz. reikalingas? Geriau eitum plauti tualetus vietoj to, kad cia nesamones skleisti. Didziausias skirtumas tarp ju ir taves yra tas, jog Paramore suteikia dziaugsma juos klausantiems zmonems... Jausmas, kuri tu tikrai nesuteiki tavo komentarus skaitantiems zmonems.
tu nezinai ka as veikiu, del to negali sakyti kad as nieko vertas, taciau as esu susipazines su ju muzika, del to pasakiau ka jie geriau mano manymu daryti turetu. nereik taip isizeist
LoseControl rašė: kam to reikia... tokiu nesamoniu. geriau tegu tie zmones is paramore daro ka nors naudinga... pvz: plauna tualetus... bent jau kitu zmoniu nenervintu
O kam tu pvz. reikalingas? Geriau eitum plauti tualetus vietoj to, kad cia nesamones skleisti. Didziausias skirtumas tarp ju ir taves yra tas, jog Paramore suteikia dziaugsma juos klausantiems zmonems... Jausmas, kuri tu tikrai nesuteiki tavo komentarus skaitantiems zmonems.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2009 m. rugsėjo 8 d. 23:16:48
2009 m. rugsėjo 8 d. 23:00:12
2009 m. rugsėjo 8 d. 22:57:59
Jo, Decode gera... Ignorance, ta pat jų naujausia gaila į Decode nepanaši.
2009 m. rugsėjo 8 d. 22:54:45
2009 m. rugsėjo 8 d. 22:50:32
2009 m. rugsėjo 8 d. 22:39:49
2009 m. rugsėjo 8 d. 22:32:11
2009 m. rugsėjo 8 d. 22:03:21
2009 m. rugsėjo 8 d. 16:06:26
2009 m. rugsėjo 8 d. 15:45:31
O siaip tai decode tikrai gera daina...
2009 m. rugsėjo 8 d. 08:32:46
2009 m. sausio 2 d. 20:05:21
2009 m. sausio 1 d. 02:45:07
visai neblogi. ypac misery business. gera daina
2009 m. sausio 1 d. 02:36:46
2008 m. gruodžio 31 d. 19:42:52
2008 m. gruodžio 31 d. 16:41:22
2008 m. spalio 22 d. 16:24:47
2008 m. spalio 10 d. 17:59:43
2008 m. spalio 10 d. 16:15:54
kam to reikia... tokiu nesamoniu. geriau tegu tie zmones is paramore daro ka nors naudinga... pvz: plauna tualetus... bent jau kitu zmoniu nenervintu
tu nezinai ka as veikiu, del to negali sakyti kad as nieko vertas, taciau as esu susipazines su ju muzika, del to pasakiau ka jie geriau mano manymu daryti turetu. nereik taip isizeist
2008 m. spalio 10 d. 01:22:01
kam to reikia... tokiu nesamoniu. geriau tegu tie zmones is paramore daro ka nors naudinga... pvz: plauna tualetus... bent jau kitu zmoniu nenervintu