Gal aš ir nevaikinas, bet bent kažkokį atsakymą pateikt manau galiu. Žinoma gi yra vaikinų kuriuos atbaido tam tikras merginos rengimosi stilius, visai kaip ir merginas atbaido tarkim 'treninginiai'
O kad vaikinus baido merginos gyvenimo ir aprangos stilius, tai jau savu kailiu daug sykių patyriau ^^;
nenoreciau kad mano mergina ant veido butu padauginusi spakliaus, o tai reiskia kad nenoreciau merginos fyfos. Man svarbu kaip ji atrodo, bet tai nera svarbiausia, nes svarbiausia, kad ji patiktu man, o as jai
Kažkaip skaitant susidaro įspūdis, kad yra vienintelis merginų stilius.
O nepagalvjat, kad vaikiną atpurtytų mintis draugaut su mergina, kuri pavyzdžiui, yra metalistė ar skinheadė, arba gąsdintų deathrockerė?
Juk visokių yra...
Nors visgi, nemanau, kad stilius turėtų rūpėti, o rūpi, nes išvaizda pamatoma pirmiausiai.
del asmenybiu tai as taip manau. nes tos kurios turi savo stiliu ir neieskau naujo ziedo ar apyrankes , yra daug protingesnes uz tas fyfas. nesakau kad visos fyfos kvailos ir pan . bet tos kitos sudaro kita sluoksni.
del asmenybiu tai as taip manau. nes tos kurios turi savo stiliu ir neieskau naujo ziedo ar apyrankes , yra daug protingesnes uz tas fyfas. nesakau kad visos fyfos kvailos ir pan . bet tos kitos sudaro kita sluoksni.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
pradžioj gal ir svarbu stailas ir merginom ir vaikinam. bet kai bendrauja toliau, nebemato išorinio apvalkalo, pastebi žmogų ne tik kaip drabužių kabyklą
manau tai nera kazkoks esminis dalikas, kaip zmogus rengesi.
Jei vaikinas nori papuošalo šalia savęs, žiūrės į 'fyfą' su dolce&gabanna. Mano nuomone vaikinams neturėtų rūpėti merginų apsirengimas, geriau pasirūpinkite kaip patys atrodot, kad tokia 'fyfinė' mergina atkreiptų į pačius dėmesį, nors ne joms labiau gero bemso reik, o vairuotojas tai dzin
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. vasario 27 d. 08:27:52
O kad vaikinus baido merginos gyvenimo ir aprangos stilius, tai jau savu kailiu daug sykių patyriau ^^;
2008 m. vasario 25 d. 20:50:44
2008 m. vasario 25 d. 17:12:21
2008 m. vasario 12 d. 19:57:38
2008 m. vasario 12 d. 19:20:43
2008 m. vasario 12 d. 19:19:07
2008 m. vasario 11 d. 18:56:49
O nepagalvjat, kad vaikiną atpurtytų mintis draugaut su mergina, kuri pavyzdžiui, yra metalistė ar skinheadė, arba gąsdintų deathrockerė?
Juk visokių yra...
Nors visgi, nemanau, kad stilius turėtų rūpėti, o rūpi, nes išvaizda pamatoma pirmiausiai.
2008 m. vasario 11 d. 17:44:53
"fyfos ar asmenybės" - šitas užmušė ;>>
tikrai taip.
2008 m. vasario 11 d. 17:25:54
2008 m. vasario 11 d. 15:30:03
"fyfos ar asmenybės" - šitas užmušė ;>>
tikrai taip.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. vasario 10 d. 22:47:34
2008 m. vasario 10 d. 22:10:42
2008 m. vasario 10 d. 20:48:45
2008 m. vasario 10 d. 20:32:59
2008 m. vasario 10 d. 20:30:37
2008 m. vasario 10 d. 20:19:10
2008 m. vasario 10 d. 20:16:33