Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar vaikinams svarbus merginų stilius?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Kihiki
2008 m. vasario 27 d. 08:27:52
Gal aš ir nevaikinas, bet bent kažkokį atsakymą pateikt manau galiu. Žinoma gi yra vaikinų kuriuos atbaido tam tikras merginos rengimosi stilius, visai kaip ir merginas atbaido tarkim 'treninginiai'
O kad vaikinus baido merginos gyvenimo ir aprangos stilius, tai jau savu kailiu daug sykių patyriau ^^;

2008 m. vasario 25 d. 20:50:44
Tiesiog apsirengusios tam tikru specifiniu stiliumi merginos buna seksualesnes Cia aisku nuo vaikino skonio priklauso dar ...

Atsakyti
FORTUNATAS
2008 m. vasario 25 d. 17:12:21
kam tas stilius geriau naturalumas

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2008 m. vasario 12 d. 19:57:38
žeurei

2008 m. vasario 12 d. 19:20:43
Svarbiausia be kilograminio špakliaus. Visa kita nėra taip svarbu

Atsakyti
MrJD
2008 m. vasario 12 d. 19:19:07
nenoreciau kad mano mergina ant veido butu padauginusi spakliaus, o tai reiskia kad nenoreciau merginos fyfos. Man svarbu kaip ji atrodo, bet tai nera svarbiausia, nes svarbiausia, kad ji patiktu man, o as jai

Atsakyti
Darkshines
2008 m. vasario 11 d. 18:56:49
Kažkaip skaitant susidaro įspūdis, kad yra vienintelis merginų stilius.
O nepagalvjat, kad vaikiną atpurtytų mintis draugaut su mergina, kuri pavyzdžiui, yra metalistė ar skinheadė, arba gąsdintų deathrockerė?
Juk visokių yra...

Nors visgi, nemanau, kad stilius turėtų rūpėti, o rūpi, nes išvaizda pamatoma pirmiausiai.

Atsakyti

2008 m. vasario 11 d. 17:44:53
The_Wicked_One rašė:
k_b rašė:
"fyfos ar asmenybės" - šitas užmušė ;>>

tikrai taip.

del asmenybiu tai as taip manau. nes tos kurios turi savo stiliu ir neieskau naujo ziedo ar apyrankes , yra daug protingesnes uz tas fyfas. nesakau kad visos fyfos kvailos ir pan . bet tos kitos sudaro kita sluoksni.

Atsakyti

2008 m. vasario 11 d. 17:25:54
del asmenybiu tai as taip manau. nes tos kurios turi savo stiliu ir neieskau naujo ziedo ar apyrankes , yra daug protingesnes uz tas fyfas. nesakau kad visos fyfos kvailos ir pan . bet tos kitos sudaro kita sluoksni.

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. vasario 11 d. 15:30:03
k_b rašė:

tikrai taip.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
JoplinLove
2008 m. vasario 10 d. 22:47:34
pradžioj gal ir svarbu stailas ir merginom ir vaikinam. bet kai bendrauja toliau, nebemato išorinio apvalkalo, pastebi žmogų ne tik kaip drabužių kabyklą

Atsakyti
MoHax
2008 m. vasario 10 d. 22:10:42
manau tai nera kazkoks esminis dalikas, kaip zmogus rengesi.

2008 m. vasario 10 d. 20:48:45
Jei vaikinas nori papuošalo šalia savęs, žiūrės į 'fyfą' su dolce&gabanna. Mano nuomone vaikinams neturėtų rūpėti merginų apsirengimas, geriau pasirūpinkite kaip patys atrodot, kad tokia 'fyfinė' mergina atkreiptų į pačius dėmesį, nors ne joms labiau gero bemso reik, o vairuotojas tai dzin

2008 m. vasario 10 d. 20:32:59
Vitaminas C gaminasi man nesvarbu joks stilius, bet tiesa kad i sportinio stiliaus merginas man nepatinka žiūrėti

2008 m. vasario 10 d. 20:30:37
Na, aš nesu asmenybė, vadinasi esu fyfa.

Atsakyti
k_b
2008 m. vasario 10 d. 20:19:10

2008 m. vasario 10 d. 20:16:33
Yra daguma merginu megstancių sportini ir kitoki stilių. Bet nemegstančių rengtis , na "fyfiškai". Ar vaikinams labai savbu jos stilius?Jiems labaiu aptinka fyfos ar asmenybes?

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500