| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| edzkaa1 | A Rose for the DeadTheatre Of Tragedy |
||||
| malia | Edith Piaf (Said It Better Than Me)Sparks |
||||
| 4Blackberry | Ich verlasse heut' Dein HerzLacrimosa |
||||
| Konditerijus | The Sweet SufferingAnathema |
||||
| Alvydas1 | SuperstarAndrew Lloyd Webber Merray Headas geriausias Judas |
||||
| PLIKASS | Unter FeuerUnheilig |
||||
| DjVaids | Love Sex MagicCiara |
||||
| Sahja | Govorila TyValery Meladze |
2026 m. vasario 15 d. 11:35:26
JAV reidas Venesueloje, kuriuo metu buvo sučiuptas Maduras ir išgabentas iš šalies.
Būtent apie tokias Night Stalkers užduotis ir veiksmus dainuoja Musteinas. Deivas savo dainose atrodo politiškai angažuotas nuo pat pirmų Megadeth albumų ir tos temos niekad neapleido. O kaip yra iš tiesų? Kokiai politinei partijai jis simpatizuoja, kokie jo įsitikinimai?
Paieškojau intere ir radau tokį Deivo atsakymą:
„Esu krikščionis ir pavaldus kitokiai angelų grupei. Paklūstu įstatymui, bet ne, nesu dešiniųjų pažiūrų... Mes visada sakydavome, kad religija skirta žmonėms, kurie bijo patekti į pragarą, o dvasingumas – tokiems žmonėms kaip mes, kurie ten jau buvome.“😇
„Kaip jaučiausi nuėjęs į Baltuosius rūmus, kad atlikčiau „Rock The Vote“ akciją? Na, manau, kad jei nori ką nors pasakyti, turi žinoti, ką sakai. Manęs paprašė padėti užsiregistruoti balsuoti mano šalies žmonėms – ne tam, kad taptų demokratais, ne tam, kad taptų respublikonais, o tam, kad balsuotų. Ir aš visada sakydavau, kad kalbėdamas su žmonėmis stengiuosi parodyti jiems abi puses ir tada leisti tam žmogui pasirinkti. Savo dainose nesistengiu žmonėms nurodinėti, ką daryti.“
Susidaro įspūdis, kad tai labai apdairus vyrukas - sėdi apžergęs tvorą ir spjaudo į priešingą pusę, ir velniškai didžiuojasi būdamas amerikietis. O viešas protestas bet kokiai politinei sistemai, išreikštas Baltųjų Rūmų tualete, paleidus srovę pro šalį ant grindų, - kainavo tik vargšei valytojai nervų.