Čia vienoj vietoj, kur paminėtos egzotiškos vietos, kas net patiems amerikiečiams sukėlė juoką, tai yra paminėta:
Cripple Creek, Baton-Rouge, Wounded Knee
bet turbūt dar keisčiau skamba:
Wanted Man in Ohio
Skirtinga yra dainos versija, net nežinau ar originale, ne Bad Seeds atlikimo, yra tos eilės:
ieškomas Cheyenneje, ypač pasigenda kažkokios mergos Boller(?) Sisters,by Lucy Watson, wanted man by Jesse Brown,Wanted man by Nellie Johnson ar net Kid Callahan
Kviečiu dalyvauti World Cup 2026 totalizatoriuje. Kol kas tik trise spėliojam rezultatus, bet kviečiu ir kitus prisijungti. Nebūtina visų rungtynių spėliot, galima spėti tik jums įdomių rungtynių rezultatus
2013 m. vasario 10 d. 09:52:17
Čia vienoj vietoj, kur paminėtos egzotiškos vietos, kas net patiems amerikiečiams sukėlė juoką, tai yra paminėta:
Cripple Creek, Baton-Rouge, Wounded Knee
bet turbūt dar keisčiau skamba:
Wanted Man in Ohio
Skirtinga yra dainos versija, net nežinau ar originale, ne Bad Seeds atlikimo, yra tos eilės:
ieškomas Cheyenneje, ypač pasigenda kažkokios mergos Boller(?) Sisters,by Lucy Watson, wanted man by Jesse Brown,Wanted man by Nellie Johnson ar net Kid Callahan