O kas liečia albumus, tai abu išleido pastaruoju metu labai gerus albumus. Donatas 1987, Vaidas - Žaižaruoja. Čia matyt, kokia muzika labiau prie širdies patinka
Problema su tais visais minetais ir Mantu, nepaisant "Ciuozki" ir tabami goes williams, stewart, sinatra..
Saulius Prusaitis turi hita. Linas Adomaitis, golden parazyt, net Justinas Jarutis ar Bareikis, nezinau kaip jis ten, turi hita.
Sitie neturi hito. Jie patyre, turi skoni, rnb, moka atrodyt per tv ne is gatves, gauna apdovanojimus, bet kitaip kaip Mikutavicius ar Samas, Meskela, Gabalis ar net Rebelheartas - jie gi neturi hito! Niekas neparaso jiems hito. Manau, LT Moniku irgi problema, kad as neskiriu kur link, kur liu, kur marija ar kita - que: joms niekas neparaso hito!
Najau neturi hito ? Taigi Vaido neperseniausiai buvo topų topas kunigunda, turintis per 10 mln peržiūrų Youtube. Dėl Donato galima ilgiau ieškoti jo to hito, bet man asmeniškai labiausiai patinka ta jo eurovizinė daina, nors ir ne pats ją parašė. Bet daina tikrai gera, per gera LT lygiui sakyčiau. Šiaip kita jo daina - Nieko verta turi irgi per 10 mln peržiūrų Youtube. Tai galima laikyt jo hitu.
Problema su tais visais minetais ir Mantu, nepaisant "Ciuozki" ir tabami goes williams, stewart, sinatra..
Saulius Prusaitis turi hita. Linas Adomaitis, golden parazyt, net Justinas Jarutis ar Bareikis, nezinau kaip jis ten, turi hita.
Sitie neturi hito. Jie patyre, turi skoni, rnb, moka atrodyt per tv ne is gatves, gauna apdovanojimus, bet kitaip kaip Mikutavicius ar Samas, Meskela, Gabalis ar net Rebelheartas - jie gi neturi hito! Niekas neparaso jiems hito. Manau, LT Moniku irgi problema, kad as neskiriu kur link, kur liu, kur marija ar kita - que: joms niekas neparaso hito!
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2023 m. vasario 3 d. 23:12:08
O kas liečia albumus, tai abu išleido pastaruoju metu labai gerus albumus. Donatas 1987, Vaidas - Žaižaruoja. Čia matyt, kokia muzika labiau prie širdies patinka
2023 m. vasario 3 d. 23:09:07
Najau neturi hito ?
Taigi Vaido neperseniausiai buvo topų topas kunigunda, turintis per 10 mln peržiūrų Youtube. Dėl Donato galima ilgiau ieškoti jo to hito, bet man asmeniškai labiausiai patinka ta jo eurovizinė daina, nors ir ne pats ją parašė. Bet daina tikrai gera, per gera LT lygiui sakyčiau. Šiaip kita jo daina - Nieko verta turi irgi per 10 mln peržiūrų Youtube. Tai galima laikyt jo hitu.
2023 m. vasario 3 d. 15:00:45
2023 m. vasario 2 d. 20:00:46
Nors man atrodo lygintini Vilius Tarasovas vs Vaidas Baumila ir
Donatas Montvydas vs Deivydas Bastys,
Bet šįkart pasisakysiu už Donata, dėl jo albumo 1987 kokybiškų dainu
2023 m. vasario 1 d. 11:11:23
Manau pribrendusi tema. Šie du LT atlikėjai ir panašūs ir skirtingi savo atliekama muzika. Kurio muziką Jūs dažniau klausote ir kuri labiau patinka ?