Oooo, Silentist serviruoja spicy topą, kur pagaliau galima pasipliekti...
Sutinku su šiais:
2. Genesis – The Lamb Lies Down On Broadway (labai pervertintas)
4. Jethro Tull – Aqualung (tik šiek tiek pervertintas)
9. The Beatles – Sgt. Pepper's Lonely Heart's Club Band (tiesą sakant, jei būtų bet kuris kitas The Beatles albumas, jį laikyčiau dar labiau pervertintu)
10. The Beach Boys – Pet Sounds
18. Jurga – Instrukcija
19. Pink Floyd – The Wall
Nesutinku su šiais:
1. The Who – Quadrophenia. Tai vienas geriausių konceptualių albumų roko muzikoje, prašyčiau.
3. Gentle Giant – Octopus. Vėlgi, vienas originaliausių progroko albumų...
7. The Jimi Hendrix Experience – Are You Experienced? Nes Jimį pervertinti kažin ar įmanoma.
8. Black Sabbath – Paranoid. Vien dėl to, kad nesu tikras, ar jis tikrai taip smarkiai visuomenės keliamas aukščiau kitų BS albumų. Apsiklausę melomanai šį albumą vertina lygiavertiškai kitiems Ozzio eros albumams, kas yra, mano galva, teisingas vertinimas.
11. CCR – Cosmo's Factory. Jau ko iš CCR neatimsi, tai gebėjimo rašyti geras ir įsimintinas dainas.
13. The Police – Synchronicity. Tai labai solidus albumas, sunku pervertinti.
14. Sparks – Kimono My House. Nes tiesiog niekada nemačiau pervertinimo šito albumo atžvilgiu.
16. Sepultura – Roots. Albumas visiškai pelnytai tapęs groove metal ikona!
Nekomentuosiu 5, 6, 12, 15, 17, nesu šių albumų normaliai girdėjęs.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2023 m. vasario 28 d. 12:03:22
Čia kiti pervertinami tik tu grupių diskografiju rėmuose..
Man mėgstamiausias The Who albumas TOMMY. lyg apie mane būtų parašytas
2023 m. vasario 27 d. 19:30:49
Oooo, Silentist serviruoja spicy topą, kur pagaliau galima pasipliekti...
Sutinku su šiais:
2. Genesis – The Lamb Lies Down On Broadway (labai pervertintas)
4. Jethro Tull – Aqualung (tik šiek tiek pervertintas)
9. The Beatles – Sgt. Pepper's Lonely Heart's Club Band (tiesą sakant, jei būtų bet kuris kitas The Beatles albumas, jį laikyčiau dar labiau pervertintu)
10. The Beach Boys – Pet Sounds
18. Jurga – Instrukcija
19. Pink Floyd – The Wall
Nesutinku su šiais:
1. The Who – Quadrophenia. Tai vienas geriausių konceptualių albumų roko muzikoje, prašyčiau.
3. Gentle Giant – Octopus. Vėlgi, vienas originaliausių progroko albumų...
7. The Jimi Hendrix Experience – Are You Experienced? Nes Jimį pervertinti kažin ar įmanoma.
8. Black Sabbath – Paranoid. Vien dėl to, kad nesu tikras, ar jis tikrai taip smarkiai visuomenės keliamas aukščiau kitų BS albumų. Apsiklausę melomanai šį albumą vertina lygiavertiškai kitiems Ozzio eros albumams, kas yra, mano galva, teisingas vertinimas.
11. CCR – Cosmo's Factory. Jau ko iš CCR neatimsi, tai gebėjimo rašyti geras ir įsimintinas dainas.
13. The Police – Synchronicity. Tai labai solidus albumas, sunku pervertinti.
14. Sparks – Kimono My House. Nes tiesiog niekada nemačiau pervertinimo šito albumo atžvilgiu.
16. Sepultura – Roots. Albumas visiškai pelnytai tapęs groove metal ikona!
Nekomentuosiu 5, 6, 12, 15, 17, nesu šių albumų normaliai girdėjęs.