Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Alvydas1
2023 m. kovo 25 d. 16:01:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šis sąrašas mano klausytas ir perklausytas, išskyrus Goblin - Profondo Rosso, Spirit - Twelve Dreams..., The Flower Kings - Stardast We Are ir Robert Wyatt - Rock Bottom, kurių dar nesu girdėjęs.  Aplamai, tai labai solidūs albumai, bent jau man darę didelę įtaką. PFM ir BdMS čia pateikti albumai - klasika, Wishbone Ash - Argus - stipriausias jų darbas, arba populiariausias. Curved Air - Phantasmagoria uždaro klasikinę jų albumų trijulę. Uriah Heep darbai jau kaulų čiulpuose. Nektar, Amon Duul II ir Eloy - vokiško krautroko ir space roko pažybos, tiesa Nektar yra anglai, bet jie rezidavo Vokietijoje, tad kaip ir prie tų. Triumvirat - Spartacus irgi iš grupės auksinio trejeto. Man čia viskas patinka, gal tik Todd Rudgren ir Procol Harum ne itin.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
einaras13
2023 m. kovo 20 d. 20:10:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Storia Di Un Minuto, Valentyne Suite, Shine On Brightly, The Soft Machine - Volume Two, A Tab In The Ocean, Ghosts, Remember The Future, A Wizard, a True Star, Rock Bottom, The Sky Moves Sideways, Banco Del Mutuo Soccorso, Stardust We Are, Please Don't Touch, A Salty Dog, Spartacus, Profondo Rosso – šitų ir aš nesu girdėjęs.

Iš Uriah Heep pasiūlytų keturių albumų irgi esu girdėjęs tik The Magician's Birthday, kitus tris žinau tik atskiromis dainomis. Vis siekiu kažkada prisėsti prie šios grupės diskografijos ir vis mano mintys nusisuka kitur. 

Nemažą dalį šių albumų esu girdėjęs labai labai seniai, kaip Egg, Phallus Dei, Phantasmagoria, Twelve Dreams of Dr. Sardonicus, Hamburger Concerto, Tago Mago, Yeti, Turn of the Cards, Space Ritual, Per Un Amico. Apie šiuos albumus prisimenu labai nedaug, todėl būtų gerai kažkada atgaivinti sąmonę. 

Aš dar pridėsiu, kad niekada metodiškai nuo pradžios iki pabaigos nesu perklausęs Genesis – Wind & Wuthering albumo, nors esu girdėjęs daugelį to albumo kompozicijų palaidai. Nesu girdėjęs Big Big Train – The Underfall Yard. Į BBT traukinį įstojau jau gerokai vėliau, nors tas albumas laikomas bene svarbiausiu grupės darbu. Nesu girdėjęs nei vieno iš pirmojo Peter Gabriel solo ketverto, vėlgi, žinau tik atskirom dainom. Nesu girdėjęs jokio Kansas albumo po Monolith (iki pat The Prelude Implicit), nors žmonės sako, kad Audio-Visions tikrai būtina žinoti, jei nori save laikyti progfanu. Niekada nesu nuo A iki Z perklausęs nemažos dalies Jethro Tull albumų, nors turbūt svarbiausi, kurių negirdėjęs, yra Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die! (net kai Alvydo avataras visur šmėžuoja) ir Songs From The Wood. Kad jau Alvydą įskaudinau, tai ir tamstą topo autorių: The Moody Blues jokio albumo negirdėjau nuo A iki Z. JOKIO :( Porcupine Tree daugumos albumų irgi nežinau, man rods net In Absentia žinau tik atskiromis dainomis. Žodžiu, nepaisant to, kad prog muzika mano mėgstamiausia, bet net ir čia yra labai daug kur tobulėti. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


K'naan K'naan
7,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 14850
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 254363