Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. kovo 21 d. 23:54:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ooo, čia turbūt dar daugiau medžiagos mušimuisi. Nesutinku su:

1) Gong – Shamal. Tai pereinamasis darbas jų diskografijoje, bet mano galva, labai svarbus ir būtinas išgirsti jazz fusion fanui albumas, nes jame tikrai daug gėrio vyksta. Tiesa, po jo sekęs Gazeuse! yra dar didesnė grupės pažanga jazz fusion kryptimi.

2) Santana – Africa Speaks. Nesu apsiklausęs Santanos repertuare, tačiau Africa Speaks, mano galva, buvo didelė pažanga po didelės krūvos korporatyvinio roko darbų su masėm kolaboracijų.

3) Everyone Is Everybody Else yra vienas ryškiausių BJH albumų, neįžvelgiu, kodėl apskritai jis turėtų abejotiną reputaciją.

4) MMEB – dėl Nightingales & Bombers yra beveik vieningas grupės gerbėjų konsensusas, kad tai yra stipriausias grupės albumas (arba antras po Solar Fire). Aš su tokia masės nuomone visiškai sutinku. Ir Watch taip pat vertinamas labai gerai. 

5) Jethro Tull – Benefit. Labai teigiamai retrospektyviai vertinamas grupės darbas. Man taip pat kokybiškas albumas.

6) King Crimson – Starless And Bible Black. Jis galbūt ne kiekvieno skoniui, tačiau tikrai svarbus darbas. Gal kiek užgožtas pirmtako Larks Tongues In Aspic ir įpėdinio Red, tačiau nereikėtų albumo vertinti pagal jį supantį kontekstą.

7) Grand Funk Railroad: nesutinku ir su Grand Funk, ir su Closer To Home, tai yra absoliučiai klasikiniai grupės darbai.

8) Return to Forever: LABAI NESUTINKU. Čia įtraukti du patys geriausi kolektyvo albumai, iš kurių vienas (Romantic Warrior) buvo ir didelė komercinė sėkmė. Tikrai ne kiekvienas jazz fusion albumas turi auksinį RIAA statusą.

9) Dire Straits: nekalbėsiu už debiutinį albumą, tačiau Love Over Gold yra labai stiprus albumas. Nors kiek žinau Dire Straits repertuarą atskirom dainom, tai man net nesusidaro įspūdis, kad Dire Straits turėtų bent vieną silpną albumą diskografijoje. Bet nuosekliai žinau tik Brothers In Arms ir Love Over Gold, prie kitų reikėtų atskirai prisėst.

 

Tiesa, šičia yra ir daugiau sutikimų negu „negeruose“:

1) Peter Hammill – And Close As This. Ganėtinai gerbėjų gerbiamas, bet tikrai neryškus Hammill'io darbas.

2) Caravan debiutas – istoriškai svarbus, tačiau ne aukščiausios prabos albumas.

3) Rush debiutas – nėra essential albumas, čia Rush dar rodo prisitaikėliškumą prie rokenrolo madų ir mažai savo idėjų.

4) Mahavishnu Orchestra – Visions of the Emerald Beyond. Nors mano nuomonė apie albumą gera, tačiau sutikime, kad šis albumas nėra toks vientisas ir toks įtikinamas kaip pirmosios grupės kartos darbai. 

5) MMEB – The Good Earth. Vėlgi, mano nuomonė apie albumą gera, tačiau tai nėra toks svarbus ir toks kokybiškas albumas kaip Solar Fire ir Nightingales & Bombers, kurie simbolizuoja grupės buvimą progroko pike ir jazz-fusion pike (atitinkamai). 

6) Jethro Tull – War Child. Tikrai ne toks esminis grupės albumas, vien jau dėl to, kad neturi originalios idėjos ar koncepto – tai daugiau ar mažiau į ankstesnius albumus nepatekusių muzikos iškarpų rinktinė. 

7) Grand Funk Railroad – On Time. Neįspūdingas grupės debiutas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Foo Fighters Foo Fighters
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 986
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 289560