keeps, denoiseri gal ir galima panaudot, bet kokia viso to prasme nelabai suprantu..? jei daryt kokybishka yrasha, turint reikalinga iranga, tai jokio denoiserio neprireiks, viskas ir taip skambes pakankamai shvariai! (beje tie denoiseriai bet kuriuo atveju sunaikina labai daug subtilybiu ir emociju, ir lieka maziau gyvybes balse..), o jei daryt tik juodrashtinius variantus, be profesionalios irangos, tai koks skirtumas kaip ten irashysi, daugmaz ten pasukioji pvz eq ir daugmaz uzmeti jei labai reik koki reverba ar delay.....svarbiausia tokiu atveju manau, kad pati muzikine mintis butu ir tiek..
nu jau sakiau junk per line in....o ne pro pati mikrofona...gal taip tau geriau gausis...man tai gavos svariau ir nebesigirdi jokiu cirskejimu ne vokalo vietose...o jei nesigaus tai zmones tau gerai pataria..tik dar gali apkarpyt vokala ir gabaliukais ji sutvarkyt naudojant tuos pacius efektus ir ta pati deeseriir dar kiek suprantu daug kas nuo akustikos priklauso..tai jei ten kur tu irasineji daug baldu ir panasiai tai tai irgi turi reiksmes
Tsss, jis dar nepasake kur kis ta mikrafa O jei rimtai, tai jokios kokybes cia nebus kaip ne suk. "O as noriu zaisti tenisa bet neturiu raketes ir sportbacius, bet turiu lastus ir kastuva." Kaip manai man pasiseks?
keeps, manau kad ir pats tai supranti, kad neverta tiek vargt kai turi tokia iranga..
zmogau, jei neturi bent jau minimaliu tokiems irashams salygu, tai bet kuriuo atveju gausis prasta to irashyto vokalo kokybe, kaip ten besistengsi.. o tie visi efektai, blogos kokybes tikrai neishtaisys!!! todel manau rashyk betkaip ir nesuk sau galvos..
..uzdarytk duris ir langus..pasiimk ausynes..uzsidek faniera ir dainuok sau..poto Denoiseris,reveris(ir delay'us kaip kam), compresorius, exciteris kartais Deesseris...viskas
Kadangi čia parašo ir tokių žmonių, kurie jau šį bei tą nusimano apie muzikos kurimą, kurimo subtilybes, tai vat ir noriu paklausti, kaip galima įsirašyti vokalą, kuo švariau ir namų sąlygomis ? Neturiu aš studijos, nesu milionierius, kuris sau leistų pirkti preamp'us, kondensatorinius mikrofonus ir pan. Tiesiog turiu mikrofoną "Philips MD 150" ir noriu pabandyti įrašyti vokalą.
Ačiū už patarimus
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. rugsėjo 25 d. 00:12:32
2004 m. rugsėjo 24 d. 22:26:28
2004 m. rugsėjo 24 d. 12:52:30
2004 m. rugsėjo 24 d. 12:42:18
2004 m. rugsėjo 24 d. 09:53:15
zmogau, jei neturi bent jau minimaliu tokiems irashams salygu, tai bet kuriuo atveju gausis prasta to irashyto vokalo kokybe, kaip ten besistengsi.. o tie visi efektai, blogos kokybes tikrai neishtaisys!!! todel manau rashyk betkaip ir nesuk sau galvos..
2004 m. rugsėjo 24 d. 00:37:33
2004 m. rugsėjo 23 d. 23:44:15
Ačiū už patarimus