Vau. Čia Cannibal Corpse savo labiausiai prielankioj eiliniam klausytojui formoje. Šitas death'as nėra toks greitas, rifuose yra nemažai groove metal ir black metal atspalvių, kurie suteikia netikėtą žavesį. Man Cannibal Corpse visada skamba kiek sausokai, bet šita daina jau pranoko bet ką, ką girdėjau ankstesniam albume Violence Unimagined (nors ir jame jau rodėsi panaši muzikinė garsų paletė). Stiprus 9-etas (kuris galimai užaugs iki 10-uko po dar kelių perklausų).
Gyvenimas - zebro dryžiai, kaip pasakė Backbery, o gal Konditerijus, nebepamenu. Vakar buvo baltas dryžius, šiandien juodas, kaip smala. Palaidojau antrą iš 4 geriausių draugų.
Man patiko pink floydo eksperimentinis kurinys drasiai galetu but dienos daina Several Species Of Small Furry Animals Gathered Together In A Cave And Grooving With A Pict
Snd mire F.Zappa grupes vokalistas FLO
Dalyvavo albumuose Chunga's Revenge (1970)
Fillmore East—June 1971 (1971)
200 Motels (1971)
Just Another Band From L.A. (1972)
2023 m. liepos 24 d. 19:30:52
Vau. Čia Cannibal Corpse savo labiausiai prielankioj eiliniam klausytojui formoje. Šitas death'as nėra toks greitas, rifuose yra nemažai groove metal ir black metal atspalvių, kurie suteikia netikėtą žavesį. Man Cannibal Corpse visada skamba kiek sausokai, bet šita daina jau pranoko bet ką, ką girdėjau ankstesniam albume Violence Unimagined (nors ir jame jau rodėsi panaši muzikinė garsų paletė). Stiprus 9-etas (kuris galimai užaugs iki 10-uko po dar kelių perklausų).