Na simet lietuviu pasirinkimas tikrai buvo keistokas. Pripazinsiu, vaikinukas grazus, balsas stiprus ir malonus klausyti, o ir dar tas romantiskas ivaizdis scenoje manau pavergs ne vienos europietes (jaunos, ar senos) sirdele. Kaip mano geros drauges The_Wicked_One mama sake "Jau vien uz jo plaukus balsuot reikia!"
Tik pati daina dar kelia nerimo. Ar ji tikrai patiks Europai?
Et gaila, bet geresnio pasirinkimo ir simet nelabai buvo. Kagi, Jeronimai, sekmes tau Belgrade!
------------------------
O dabar apie top 40. Happyendless tai nauja Lietuvos muzikos sensacija. Kad ir kiek beklausyciau, nesinori tiketi kad tai lietuviu darbas. Juk kiek metu mes girdejom tik slamsta, o stai dabar toks sviezias kurinys su depeche mode stiliaus elementais. Dang! Manau isijungsiu paklausyt sios dainos ir dabar
Grįžtant prie remiksų temos. Neretu atveju man tai atrodo kaip galimybė ne itin žinomam DJ tapti žinomesniam (netaikoma, žinoma, tokiems kaip Moby). Kita vertus, gal tai AŠ nežinau apie plačiai žinomą DJ (nes ta sritis manęs nedomina). Tai aš daugelį miks
Duodu naga nukirpti, jei si daina netaps Veliniu dienos daina musick pasaulyje:
"I wanna rock you baby 'til I die
It's a magic symphony
Baby when you're lyin' next to me
I hear violins
You know what it means
Just for tonight."
Arba ateis iki vakaro goths
...remiksai, išlaikant autentišką aranžuotę, su tikslu kitaip perdėlioti tam tikrus muzikinius akcentus. Tokie remiksai man įdomūs ir jie jau dažnai įneša šiokių tokių teigiamų pokyčių.
Aš irgi prisijungsiu prie to, kad man asmeniškai nauji remiksai dažnai mažai vertės prideda prie esamo kūrinio. Sunku man sugalvoti pavyzdį, kai kito atlikėjo remiksas man praturtino originalų kūrinį. Dažniausiai domina tik to paties atlikėjo inicijuoti..
2008 m. vasario 27 d. 22:00:49
2008 m. vasario 27 d. 17:27:50
2008 m. vasario 27 d. 15:13:23
2008 m. vasario 27 d. 13:54:37
2008 m. vasario 26 d. 21:00:04
2008 m. vasario 26 d. 18:45:59
2008 m. vasario 26 d. 17:55:53
2008 m. vasario 26 d. 16:54:43
Tik pati daina dar kelia nerimo. Ar ji tikrai patiks Europai?
Et gaila, bet geresnio pasirinkimo ir simet nelabai buvo. Kagi, Jeronimai, sekmes tau Belgrade!
------------------------
O dabar apie top 40. Happyendless tai nauja Lietuvos muzikos sensacija. Kad ir kiek beklausyciau, nesinori tiketi kad tai lietuviu darbas. Juk kiek metu mes girdejom tik slamsta, o stai dabar toks sviezias kurinys su depeche mode stiliaus elementais. Dang! Manau isijungsiu paklausyt sios dainos ir dabar
2008 m. vasario 26 d. 14:57:26
2008 m. vasario 26 d. 10:28:11
2008 m. vasario 26 d. 02:50:46
2008 m. vasario 25 d. 22:02:05