Pastaruoju metu turbūt vienas mėgstamesnių PL albumų paprastam klausymuisi. Kaip po "Host" jis atrodo labai geresnis, iš mano subjektyvios pozicijos. Jame vis dar jaučiasi kaip Nick'as bando galbūt imituoti Dave Gahan vokalą, o dainų skambesys vis dar ne iki galo atrodo atsikratęs elektroninių garsų, kurie girdisi "Host", tad nėra ir pakankamai sunkus. Tai turbūt toks labiausiai "alternative gothic rock/metal" albumas jų diskografijoje, ir kaip eksperimentas man skamba labai neblogai. Dainos labai nesudėtingų struktūrų, paprastesnių tekstų, ganėtinai vienodos, bet tai tikrai nesukuria nuobodulio, kiekvienoje galima atrasti vis kažką kitokio, kas patinka. Šiaip jau ir instrumentai, ne tik Nick'o balsas, sukuria gerą harmoningą dinamiką, kas verčia klausytis daug kartų, veikia kaip narkotikas - Greg Mackintosh, Aaron Aedy, ir net Steve Edmondson su savo bosu - visi mano manymu, atlieka labai gerą darbą kiekvienoje dainoje.
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2018 m. gruodžio 14 d. 12:29:02
Reikės ir man įtraukti į must listen eilę. Dabar dar vis neatsiplėšiu nuo naujo The Tangent albumo ir netikėtai aptikto Paradaisų leftoverio .
2018 m. sausio 8 d. 14:53:07
Pastaruoju metu turbūt vienas mėgstamesnių PL albumų paprastam klausymuisi. Kaip po "Host" jis atrodo labai geresnis, iš mano subjektyvios pozicijos. Jame vis dar jaučiasi kaip Nick'as bando galbūt imituoti Dave Gahan vokalą, o dainų skambesys vis dar ne iki galo atrodo atsikratęs elektroninių garsų, kurie girdisi "Host", tad nėra ir pakankamai sunkus. Tai turbūt toks labiausiai "alternative gothic rock/metal" albumas jų diskografijoje, ir kaip eksperimentas man skamba labai neblogai. Dainos labai nesudėtingų struktūrų, paprastesnių tekstų, ganėtinai vienodos, bet tai tikrai nesukuria nuobodulio, kiekvienoje galima atrasti vis kažką kitokio, kas patinka. Šiaip jau ir instrumentai, ne tik Nick'o balsas, sukuria gerą harmoningą dinamiką, kas verčia klausytis daug kartų, veikia kaip narkotikas - Greg Mackintosh, Aaron Aedy, ir net Steve Edmondson su savo bosu - visi mano manymu, atlieka labai gerą darbą kiekvienoje dainoje.