Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Heaven & Hell Aš tada ABSOLIUČIAI ne Black Sabbath... visiškai nesusiję, nekaltinkit manęs niekuo. |
||||
Konditerijus | ![]() Gazpacho |
||||
4Blackberry | ![]() Black Sabbath Galbūt mano eilė užknisti jus su daugiau Black Sabbath. |
||||
PLIKASS | ![]() VNV Nation |
||||
Silentist | ![]() Katie Melua |
||||
malia | ![]() Martika |
||||
Sahja | ![]() Ani Lorak |
2025 m. birželio 23 d. 23:16:59
Pridėsiu, jog Alvydo recenzijos irgi labai smagiai skaitosi. Tamsta naudoja labai gražią ir vaizdingą lietuvių kalbą pasirodymų ir jų metų kilusių įspūdžių nupasakojimui, mano sakinių formuluotės ne tokios žaismingos, sudėtingesnės skaitovui. Ir tas galioja ne tik pasirodymų, bet ir albumų / kūrinių apžvalgoms.
2025 m. birželio 23 d. 09:17:30
O kaip gi kitaip. Rūta profesionaliai ir su meile daro tai. Visad malonu ir įdomu paskaityti jos stebėtų koncertų apžvalgas. Geras stilius. Einaras linkęs labiau detalizuoti ir analizuoti pačią atliekamą muziką, taigi, apjungus Rūtos ir Einaro įžvalgas, gali susidaryti visai apčiuopiamą koncerto vaizdą ir atmosferą. Dar kartą ačiū, kad nužviečiat visuomenei renginius, juk ne visi gali juose sudalyvauti. Kitą vertus, įdomu palyginti patirtą koncerto feedback'ą.
2025 m. birželio 22 d. 21:00:26