Ačiū už komentarus, Einarai. Skamba labai palaikančiai, jeigu būčiau vaikas, tikrai paskatintų rašyti daugiau. Bet kai esi ketvirtoj dešimty, galvoji apie tą storą, kokybišką, kvepiantį mažų knygučių popierių ir kad baltos eilės iš baltų arklių - baltu neatsispaus.
Visgi praeiti du sonetai savo sandara man patiko labiau. Šis turi gražią trečią strofą, bet man nepatinka to "tavo" neišaiškinta abstrakcija, tai "nepasirodysi mano kelyje", tai "mane apkabinai" - šis subjektas tarsi ir yra, ir nėra. Aš šio vaizdinio dar iki galo nesuprantu. Gal kada suprasiu. O kol kas 9 balai ir klausimas: kada bus galima Konditerijaus sonetų knygelę nusipirkt?
Aš dar šiek tiek pabūsiu, bet irgi vėliau vakare patrauksiu su kolegomis sutikti 2026. Tad ir aš iš anksto perduodu linkėjimus sulaukti labai sėkmingų ir sveikatingų 2026-ųjų metų!
Tikriausiai šiemet jau nepasirodysiu. Tad iš anksto visus su artėjančiais. Oasilinkėkit patys sau, ko labiausiai reikia. Sveikinimai iš Lutexpo 3 salės ?
Man vis tiek gaila MTV 80s. Nors eveik viskas iki skausmo žinoma, bet tai buvo mano muzika, mano fonas. Paskutinės dienos su tikro garso koncertais uvo tikrai WOW. O tai, kas liko išjungus muziką, galima ir išvis išjungti. Nepasigesiu
Alvydai, aš nespėju visų jūsų komentarų apie albumus skaityti, o daug dominančių atlikėjų komentuojat. Bet aš tikriausiai ir po naujų metų toliau nagrinėsiu 2025 leidimus.
2025 m. liepos 9 d. 21:42:50
Ačiū už komentarus, Einarai. Skamba labai palaikančiai, jeigu būčiau vaikas, tikrai paskatintų rašyti daugiau. Bet kai esi ketvirtoj dešimty, galvoji apie tą storą, kokybišką, kvepiantį mažų knygučių popierių ir kad baltos eilės iš baltų arklių - baltu neatsispaus.
2025 m. liepos 9 d. 18:49:20
Visgi praeiti du sonetai savo sandara man patiko labiau. Šis turi gražią trečią strofą, bet man nepatinka to "tavo" neišaiškinta abstrakcija, tai "nepasirodysi mano kelyje", tai "mane apkabinai" - šis subjektas tarsi ir yra, ir nėra. Aš šio vaizdinio dar iki galo nesuprantu. Gal kada suprasiu. O kol kas 9 balai ir klausimas: kada bus galima Konditerijaus sonetų knygelę nusipirkt?