| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | The ProphecyLunatic Soul I will lowe you to life |
||||
| 4Blackberry | Nothing to FearChris Rea |
||||
| DjVaids | Užsprinkit pelnu!Fanarai |
||||
| Sahja | Na Na NaLoona |
||||
| malia | Cry For YouSeptember |
||||
| Very_crazy_enough | A Day A Gorilla Gives A BananaRyuichi Sakamoto |
2025 m. gruodžio 23 d. 18:03:00
Manau, reikia žiūrėti į bangų motyvą muzikiniame vaizdo įraše. Bežiūrint įrašą ir klausant tuo pačiu metu išties pasijutau lyg būčiau vidury audringo vandenyno. Finalinis vaizdas - panirimas po vandeniu ir lėtas grimzdimas žemyn. Man tai simbolizuoja viso gyvenimo kelionę ir jos pabaigą - nesvarbu kiek kovotum su bangomis visą gyvenimą, vieną dieną pavargsti, o galas (pasidavimas) neišvengiamas. Tai tuo pačiu aliuzija į idėją, kad tavo likimas iš anksto suplanuotas, kas padaro tą gyvenimo kovą beprasmę finaliniame momente - mirtyje. Tačiau gyvenimo tikslas, ar bent kas siejasi su gyvenimo tikslu - būti įvertintam, pripažintam ir suprastam - pasiektas bet kokiu atveju, o ar tas pripažinimas ateina po tavo mirties, ar prieš ją yra nesvarbu. Štai kodėl bandymas valdyti likimą yra bergždžias reikalas, ką man ir simbolizuoja kova su bangomis šiame klipe.
2025 m. gruodžio 23 d. 08:52:01
Nuostabi daina, tokia trapi. Marijušas ko toliau, tuo labiau lyriškas.
Įdomu, ką jis turi omeny "jie mylės tave mirčiai, aš mylėsiu jus gyvenimui".? Gal jis tuo nori pasakyti, kad sulauks šlovės tik po mirties, kai tuo metu jis visą širdį atiduoda savo klausytojams?