Bet priprates ''zudyti'',dabar turiu gelbeti.Karma pareina,link manes.
Tik reikia suprasti man ,jei laimes ,tai ir bus zemyn labiausiai???
Lansbergis 11 save
Tapinas 10
Valinskas 10
Greitai 10
Uzkalnis 10
Sustauskas 10
Dragunas 10
Vilgaudas 10
Brazauskas 10
Salomeja Neris 8 kill
Ko žodeliais gražiausiais mus gundėt kas sykis:
Tamsuoli, eik prie knygos, tamsuoli, mokykis?
"Ir ištiesę prie jūsų mūs rankas pūslėtas,
Tarėme: ,,Kur tas mokslas, jūsų pažadėtas?
Duokite mums jį, broliai, mes trokštame jojo!"
Mąsčiau šiai dienai pasiūlyti The Cure - The Last Day of Summer, bet tada pažiūrėjau, kad ji jau buvo siūlyta milijoną kartų: edzkaa, Konditerijus, Silentist, dar kiti kitas dienas... tai nusprendžiau, kad bus per daug nuvalkiotas reikalas.
Šlykštokai... sako žmogus, kuriam dedikuojant net labiau neutralius žodžius iškarto pradeda viską, įskaitant virtuvės kriauklę, mėtyti į šitą portalą. Leksikoną atsargiau siūlau rinkti.
2025 m. rugsėjo 3 d. 12:07:56
Bet priprates ''zudyti'',dabar turiu gelbeti.Karma pareina,link manes.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2025 m. rugsėjo 3 d. 12:05:09
Nu taip Sahja. Jei maziausiai zemyn - seivinam aukstyn
Visuomenes veikejai - ne tas zodis. Tautos fenomenai-stabai tikslesnis issireiskimas. Zvaigzdes kartais krenta
Lansbergis 12 save
Tapinas 10
Valinskas 10
Greitai 10
Uzkalnis 10
Sustauskas 8 kill
Dragunas 10
Vilgaudas 10
Brazauskas 10
Salomeja Neris 8
2025 m. rugsėjo 3 d. 11:53:53
Tik reikia suprasti man ,jei laimes ,tai ir bus zemyn labiausiai???
Lansbergis 11 save
Tapinas 10
Valinskas 10
Greitai 10
Uzkalnis 10
Sustauskas 10
Dragunas 10
Vilgaudas 10
Brazauskas 10
Salomeja Neris 8 kill
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2025 m. rugsėjo 3 d. 11:48:23
Lansbergis 10
Tapinas 10
Valinskas 10
Greitai 10
Uzkalnis 10
Sustauskas 10
Dragunas 10
Vilgaudas 10
Brazauskas 10
Salomeja Neris 10