Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Very_crazy_enough
2025 m. lapkričio 23 d. 06:33:42

""Manau, zmones per daug nori. Jie nori tokios demokratijos, kur jiems butu leidziama buti mazaisiais diktatoriais, o didieji diktatoriai uz ta ju nenubaustu galutiniame atskaitos taske.""

Cia ketvirtasis teiginys kurio tu nesupratai.

Tesiant bendra Lietuvos-Rusijos konflikto ar gresiancio konflikto sasaja:

Democratic system - f#ck off dictators

Little dictator-like person Landzbergis: f*ck off local belorussians

Lithuanians: F#ck off dictators like Lukashenka -

Lukashenka: all the democrats will be shown where the crabs sing

Local belorussians: f#ck off dictator-like little democrat person like Landzbergis

(parodys kur veziai ziemoja) dabar supratai ketvirto minti, dar ne?

2025 m. lapkričio 23 d. 06:20:47

Cia minedamas 50 metu senumo ivykius turejau minty Rusijos-Lietuvos dabartini/gresianti tarpvalstybini konflikta (uzsimota alegorija tikrai globaliai).

O "prades spausti galingesnes jegos tave pati." kai tu mazas diktatorius visiems spaudima darai tave tos dideles engejiskos jegos nuims ne todel kad karma, ne todel kad gintu silpnuosius bet kad jom egzistencini pavoju darai. Kaip Stalinas nukosejo Berija. Putinas kazka su novychioku. Ir taip toliau...

2025 m. lapkričio 22 d. 20:02:22

Saulė yra negyvas objektas. Aš esu gyvas objektas ir galiu prioritetizuoti, kas, mano galva, yra labiau nuskriausti visuomenėje ir kuriems verta padėti. Tavo teksto trečiasis postulatas man bendrąja prasme patinka – žmogus savo likimo kalvis, kaip nusikals, taip ir gyvens. Bet turbūt šita mintis labiausiai prieštarauja tavo teksto bendrai idėjai, kuri atmeta individualizmą ir skatina kolektyviai kurti visiems palankų gerbuvį. Ketvirtojo teiginio nesuprantu net ir labai stengdamasis. Penktas teiginys yra taip vadinama karma. Galima ja tikėti, bet nebūtinai racionalu taip elgtis. Viltis dėl ateities graži, bet naivoka. Ir pabaigai, saulei nieko nereikia, nes vėlgi, ji negyvas objektas.

Tad vertinimas (6 balai) vėlgi yra atsižvelgiant į tai, kad tarp padrikų, sunkiai į vieną tekstą sueinančių minčių yra viena kita verta dėmesio, bet kitos yra iš piršto laužtos. Galbūt jos aukštesnėj spiritualinėj dimensijoj susisieja į vieną minčių klodą, galbūt galima galvoti, kad kažkur transcendavus visos, gyvos ir negyvos gamtos jėgos susisieja į vieną organizuotą veikimą, nukreiptą į lygumą kiekvienam individui, o ne į individualų poveikį kiekvienam atskirai, bet man šitas minčių klodas yra svetimas. Mano pasaulėvaizdyje žmogui neveltui duota individuali sąmonė. 

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Gediminas Storpirštis Gediminas Storpirštis
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

02:58 - Very_crazy_enough
Dienos daina:
Everything has changed:
One less lonely girl
Paruosim pamokas literaturos
Apie drobes ir aruodus
Eisim i gatves apgint kulturos
Ir kinkuosimes pagal Jay Z
Pikantiska kebaba aplaizydami
12:01 - Very_crazy_enough
Jeigu rimtai kalbant, kad gyvam sulaukt sv.Kaledu noreciau kad bent viena diena metuose Lazutka gydytu kaip Nauseda - o Nauseda kaip Lazutka. Tas pats % gydytoju atsainumas geroves valstijoje
10:58 - Very_crazy_enough
Tai tiek nukliedejau. Spektras: nuo kiaules ausu saltienos - iki plaukuotu kysiu uz nepagydomu ligu gydyma
09:48 - Very_crazy_enough
dėl mano impotencijos? Kliedesiu? Diabeto, kraujospudzio? Voties?“
Gydytojas nusišypso ir atsako: „Išgerkite vieną (haloperidoli), ir jums neberūpės nė vienas iš šių dalykų!“
09:47 - Very_crazy_enough
Ta proga... nueini pas gydytoją, kuris tau išrašo naują „stebuklingą tabletę“ nuo visų negalavimų.

„Tai neįtikėtinas proveržis“, – sako gydytojas. „Tai visagalis vaistas nuo kiekvienos ligos!“
Ziuri skeptiškai į mažytę tabletę. „Nuo visko? O kaip dėl man
09:34 - Very_crazy_enough
O siaip tai laikas galva gydyti. Tik reikia ismaniosios kyshiu programeles, nes stovetis eilese nesiruosiu kai problemos su galva kojos kencia. Kysiai brangs nuo naujuju bet ir per sventes. Medix gonna play, I is gonna pay...
09:03 - Very_crazy_enough
Klausiau The Smiths - Meat is murder, ir nieko anti-homophobisko tame nematau. Nebent kai sakau valgysiu saltiena be krieno - valgysiu saltiena su xrienu
08:49 - Very_crazy_enough
:@ :@ :@ trys parsiukai :@ :@ :@ trys kiaulaicies - ant iesmo
08:46 - Very_crazy_enough
Kazin ka uzkalnis nevalgo per adventa ir ka pradeda nevalgyto skubiai valgyti iskart dievuliukui davus zenkla kaledu 12.00 nakti
08:43 - Very_crazy_enough
Valgysiu priessventine shaltiena
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1469
  Iš viso užsiregistravę: 73710
  Naujausias narys: Milerikas
  Šiandien apsilankė: 85900