| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| edzkaa1 | Watching the WheelsJohn Lennon |
||||
| Sahja | Šliaužk į kopasKardiofonas |
||||
| Konditerijus | Ever DreamNightwish |
||||
| malia | Cry So EasyErasure |
||||
| Alvydas1 | PoisonRobert Plant Tamsi daina ir puikus atlikimas, nesvarbu, kad koveris. |

2026 m. spalio 9 d. 22:51:36
Lygiai pusė dainų patiko. Apskritai, tikrai gerai skambantis albumas. Vertinčiau stipriu 8-etu. Du koveriai - Amy Winehouse "You Know I'm No Good" ir Chuck Berry "Beautiful Delilah" kažkaip nesujaudino, nors neblogi pasirinkimai kaip koverių, tik nežinau, ar jie tikrai gerai subalansuoja albumą. Labiausiai man patiko dainos, įkūnijančios tą "seną gerą rokenrolą", kurių tarpe yra ir atidarančioji Rough and Twisted, tačiau like neduodu, nes nepastebėjau nieko išskirtinesnio joje ar kažko, kas verstų prisiminti vėliau. In the Stars, Jealous Lover ir Mr. Charm man yra visos lygiaverčiai geros dainos, pilnos tos gerosios energijos, itin pakilių ritmų ir melodijų, kurios dar ir įsimintinos. Jealous Lover tokia labiau tarpinis variantas tarp baladės ir rokenrolo. Gal tik Mr. Charm priedainis man pasirodė pernelyg užtęstas. Rodos, klausai ir nėra galo, tad galiausiai pabosta. Toliau, Divine Intervention, Ringing Hollow ir Never Wanna Lose You - man silpniausia sukoncentruota albumo vieta, dažnai tiesiog skamba generiškai, nuvalkiotai. Hit Me in The Head yra tas tipiškiausias ankstyvojo rokenrolo dainos pavyzdys, bet patinka ne tik dėl to fakto, esu ir melodijos fanė, kaip ir, be abejo, puikios instrumentuotės dainoje. Some of Us man yra ribinis kūrinys, kuris balansuoja tarp nuobodulio ir tam tikro lygio simpatijos. Covered in You, nors galėjo pasirodyti kiek lėkštų, juokingų žodžių, tačiau tuo pačiu man jie visai nėra juokingi. Manau, drąsiai galėčiau pavadinti mėgstamiausiu kūriniu albume. Jis turi nepriekaištingą pagrindinę melodiją priedainyje (kuri irgi gali pasirodyti kiek lėkšta, bet mano manymu, ne nuobodi), bet ir visa likusios dainos "mėsa" man kelia pasitenkinimą savo įtaigia, įdomia instrumentuote, boso linija (už ją, pasirodo, reikia dėkoti Paul McCartney). Side Effects efektai man nepasireiškė. Ir Back in Your Life yra baladė, kuri gal prieš dar 5 metus nebūtų manęs niekuo patraukusi, tačiau dabar netgi pavadinčiau viena artimiausių dainų sau šiame albume.
2026 m. rugpjūčio 9 d. 19:18:17
9/10 - puikus albumas.