Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Post-Rock. Kaip jums šis stilius?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
mewithoutYou
2008 m. kovo 28 d. 19:03:04
tai dalį grupių per ten ir radau.. tik šiaip būna, tokių retesnių, kur mažai kas žino/tag'ina, būna per pažįstamus atrandi gėrio visokio

2008 m. kovo 28 d. 18:04:18
Man Caspian patiko aukštu triukšmo lygiu. Tiesą sakant, kas dėl tų p-r grupių tai juk gali kokiam last efeme atsidaryt kokį mėgiamą bandą ir žiūrėt, ką parodys iš panašiai grojančių.

Atsakyti
mewithoutYou
2008 m. kovo 28 d. 13:11:26
Kiek atsimenu, esu bandęs Caspian'ų klausyt, bet berods įspūdžio nepaliko.. reikės pabandyti iš naujo

o Mono DVD ir pats mielai parsisiųsčiau ) laikas papirataut

o jo - čia geras, kokių dar žinote p-r'o grupių DVD? live/art video tinka visokiausi

2008 m. kovo 26 d. 19:47:00
mewithoutYou rašė:
hah, nemačiau, kad čia klausytojų p-r'o yra.

klausau.. ham.

Explosions in the Sky
Sigur Ros
Godspeed You! Black Emperor
This Will Destroy You
Yndi Halda
Mono
Red Sparowes
Hammock
Mogwai
World's End Girlfriend
The Evpatoria Report
65daysofstatic
Jakob
God Is an Astronaut (labai kartais)
A Silver Mt. Zion (kartais)
Do Make Say Think
The Seven Mile Journey
Russian Circles (kartais..)

rekomenduoju praktiškai visas šitas grupes, plius, gal kažkas turit man kažką pasiūlyti?

something fresh.

Jooo... Girdžiu, girdžiu... Pabandyk paieškot Caspian. Nors, manau, kai tiek prisiklausęs, turėtum būt girdėjęs. Va, parsiusiuntau Mono DVD video, Piratbayjuj radau: bus ir paveizėjimo ir pasiklausymo.

Atsakyti
mewithoutYou
2008 m. kovo 25 d. 20:57:22
hah, nemačiau, kad čia klausytojų p-r'o yra.

klausau.. ham.

Explosions in the Sky
Sigur Ros
Godspeed You! Black Emperor
This Will Destroy You
Yndi Halda
Mono
Red Sparowes
Hammock
Mogwai
World's End Girlfriend
The Evpatoria Report
65daysofstatic
Jakob
God Is an Astronaut (labai kartais)
A Silver Mt. Zion (kartais)
Do Make Say Think
The Seven Mile Journey
Russian Circles (kartais..)

rekomenduoju praktiškai visas šitas grupes, plius, gal kažkas turit man kažką pasiūlyti?

something fresh.

2008 m. kovo 19 d. 23:15:51
Slowblow yra labai potencialus kolektyvas taip pat iš mano kažkur minėtos islandijos. Viskuom nesidomėjau, tačiau radau tik vieną albumą, galgi jie nėra daugiau išleidę ..!?

Efterklang kažkada anksčiau klausiau, tada tikrai negalėjau su kažkuom palyginti, o dabar jau neprisimenu ar yra bent kiek panašumo su kokiais nors lyginamaisiais. Reikės paskirti dėmesio dar šiam dalykui.

Atsakyti
Glosoli
2008 m. kovo 19 d. 00:38:11
O kaip grupės Slowblow ir Efterklang?

Atsakyti
Xpo
2008 m. kovo 18 d. 21:21:48
Brothers and sisters! Viena geriausių post-rock mano girdėtų band'ų - iLiKETRAiNS. Daug isntrumentikos bet nesikerta ji tarpu savęs, neprastai melancholiškos kompozicijos, kaitinkite savo winampą iki 100 procentų. Tikiuosi šitų nebuvo

Atsakyti
Akupunkturadusk
2008 m. kovo 9 d. 12:27:58
xdm rašė:
The Appleseed Cast?
Hmmm... Nelabai... Čia daugmaž indie rokas. Beje, kas savaime jų (The Applessed Cast) nenuvertina.
Va, vienas iš tipo klasikinių post-roko gabalų - Goodspeedų "Storm":
https://www.last.fm/music/Godspee.../+1-B wz7lUaJDU0
Kiek žinau, Godspeedai nenaudoja jokios elektronikos (išskyrus el. gitaras ): styginiai, pučiamieji, dažnai naudojama field recordings (juostų kilpos su įvairiais garsais - prisimink Pink floydus) ir... jokio vokalo.

Atsakyti
lacunacoil
2008 m. kovo 9 d. 10:06:50
na man labiausiai patinkanti grup4 yra Rosetta, gal labiau Post-Metal, arba kaip randu daug kur Artcore, bet tikrai labai universalion ir profesionalios kompozicijos, psichodelikos ir experimentalizmo nebijanti grupė. Rekomenduoju albumą "The Galilean Satellites", tikras šedevras.

2008 m. kovo 9 d. 09:39:52
The Appleseed Cast?

Atsakyti
Xpo
2008 m. kovo 9 d. 00:37:29
Nu tai pirmą syk paklausiau Godspeedų, tikrai labai puiku. Būčiau ir anksčiau paklausęs, nes tikrai žinomą grupė, bet mane atbaidė ilgokos kompozicijos tą kartą, nes sunku išklausyti visą ilgą dainą - pabosta bet kokioj muzikos. Dabar įpročiai šiek tiek pasikeitė ir Godspeedai teka neuronais.

Kad nebūtų tuščia, jei patinka svajingas post rock, tiesa man nelabai, galima paklausyt Hammock, Beef Terminal, The Workhouse. Aiški melodinė linija, neįkyrus fonas, vien instrumentai.

Atsakyti
Akupunkturadusk
2008 m. kovo 8 d. 15:35:39
Glosoli rašė:
Kiek mačiau, nepaminėti liko Godspeed You! Black Emperor(instrumentinis post-rock) ir Mono(taip pat instrumental post-rock grupė iš Japonijos).
Iš Godspeed You! Black Emperor rekomenduočiau albumą f#a#oo. Tik trys dainos, bet gražu. Ypač "The Dead Flag Blues".
Dar siūlyčiau paklausyti Mum, bet ten labiau ambient, electronic, nei post-rock.
Jo, tas "Dead flag blues" diedo balsas tikrai ausis užima.
Va, neseniai atradau tokius Caspian (šiuos tai rekomenduoju, išleido vieną iš įdomiausių 2007 metais albumų). jau noizas su gitarėlėm tikrai kala į klyną, kaip pasakytų Tešlagalvis:
https://www.youtube.com/watch?v=QBVMWeDXE E4
Panašiai kaip Godspeedai varo ir Yndi Halda (anglai). Ilgi gabalai po 20 minutų.
Detwiije (anglai).
Tiesa iš tų Godspeedų išėjo keletas projektų kitais pavadinimais:
Silver Mount Zon (čia atsirado ir vokalui vietos)
Fly Pan Am
Hrsta
1 Speed Bike
Valley of the Giants.
Dar iš kanadiečių: Hangedup (du žmogai - smuikas ir perkusija), Do Make Say Think.
Iš amerikonų patiko Red Sparoves, This Will Destroy You, Saxon Shore.
Dar Australai This Is Your Captain Speaking. Šitų muzons tai labiau plaukiojantis, primenantis senų Fripo ir Eno bandymus (No Pussyfooting, Evening Star), 1 mile North irgi panašūs.
Tik vakar atradau tokius Antarcticans. Šitie su gitarom mažai cackinasi: daug triukšmo, bet su polėkiu.
Prisiminsiu ką nors - da parašysiu.

Atsakyti
Dzimas
2008 m. kovo 3 d. 18:13:55
Ji_Kvepuoja, jo jie gerai yra. Tokia grazi melancholija. Vieni is mano megstamesniu. Tik gal pirmuose albumuose vos vos blogesne iraso kokybe - turbut pinigu neturejo, bet kompozicijos geros. Paskutiniam nieko nebetruksta.

2008 m. kovo 3 d. 17:24:16
Įdomus stilius, kartais paklausau, reikia tam tikros nuotaikos, kad normaliai liptų.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. kovo 3 d. 13:58:14
Su Mum muzika man nelabai sekasi susidraugauti, nors tikiuosi ateityje paklausyti atidžiau.
Girdėjau, kad God is an astronout paklausyti verta. Gal gali kas pasidalint?

2008 m. kovo 2 d. 22:21:13
Oi, kažkaip nepamačiau, kad Mono minėjai : )

Kažkaip keistokai nuskambėjo frazė "bet kartais man jie per daug islandai" : ) O šiaip jo, prie Sigur Ros ir Mum vokalų reikia priprast. Sigur Ros - angelaitiškas Jonsi balsas, Mum - seserų dvynių švelnus cypimas.

Atsakyti
Dzimas
2008 m. kovo 2 d. 20:43:48
blemba ne taip mano komentaras turejo atrodyt

2008 m. kovo 2 d. 20:42:46
Dzimas rašė:
Dar Mono pamirsau pamineti tarp tu kur verta klausyt. Ypac tokiais sekmadieniais.

Godspeed You! Black Emperor irgi zinau, bet manes neuzkabino.

O del tu islandu, tai jo, jie idomus. Múm tai irgi islandai. Bet kartais man jie per daug islandai. Pvz. Sigur Ros vokalas - ten gal grazu ir visa kita, bet as tiesiog neturiu tokiu fermentu, kad suvirskinciau tai. Is islandu tik Björk nedviprasmiskai patinka, bet ten jau nieko bendro su post-rock.

Be_inis, tai kam ko reikia aisku Nors ir to pykcio ten buna. Nu bet cia jau skonis.

2008 m. kovo 2 d. 18:51:51
Kiek mačiau, nepaminėti liko Godspeed You! Black Emperor(instrumentinis post-rock) ir Mono(taip pat instrumental post-rock grupė iš Japonijos).
Iš Godspeed You! Black Emperor rekomenduočiau albumą f#a#oo. Tik trys dainos, bet gražu. Ypač "The Dead Flag Blues".

Dar siūlyčiau paklausyti Mum, bet ten labiau ambient, electronic, nei post-rock.

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1582
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 213016