Jo, Amiina tai gal daugiau netgi galima išskirt į atskirą stilių Icelandic, nes išties dabar šiek tiek domiuosi šita scena, ten tiek daug įdomių dalykų galima rasti. O July Skies, tai post rock dvasia su melancholišku ambient. :O
Dabar dėl tų stilių ir postilių post rock. Tai taip yra pvž, ir mano kartais klausomas minimalistinis The Dead Texan ar Library Tapes, kur centre veikia tarkim klavišinis instrumentas ir jo vitražai. Taip pat yra ir shoegaze, shoegazer, verta pasidomėti šia kryptimi.
Dzimas >> Aš perklausiau keliolika Oceansize kūrinių, tame tarpe ir Frame. Šį albumą www.sputnikmusic.com įkišo į ketvirtą vietą 2007-ųjų metų albumų TOPe. Bet uždėjo progressive amblemą. Ginčytis nesinori, dėl to.
O lyginant su Tool, jie iškart į antrą planą išeina. Trūksta pykčio ir kiek agresyvesnės muzikos juose, man. Bet klausant be noro lyginti kitas reikalas, tik aš dar iki poreikio jų nepriėjau . A Very Still Movement EP tikrai patiko, pagalvojus .
Xpo rašė: Nu man atrodo, kad post rock ir dark ambient visai skirtingos linkmės. Tai pat ir drone. Kiti du dar galimi. Nu bet nieko, man pačiam būtų įdomu išgirsti, jei kas žino dark ambientine post rock grupę. Aš čia be jokių kvailų ironijų sakau.
Versdamas post rocko albumų aprašymus (kiek teisingi jų vertinimai, biesas žino) prie prie visa ko buvo paminimi stiliai kaip drone, minimal, leftfield classic, shoegezer (ar kaip, galiu klysti su šiuo terminu ), todėl smarkiai nenukentėsiu ieškodamas ko nors naujo iš post rocko scenos nuklysdamas į šiuos prakitškai visiškai nežinomus muzikinius vandenis.
Na jei ką nors tokio užtikčiau, tarkim aš tai suprasiu, tai ir pasidalinsiu radiniais.
Aš kolkas užsikabliavau dėl Severaly Departed debiutinio albumo. Nieko ypatingo, kaip tarkim Worrytrain - Fog Dance, My Moth Kingdom, kuriame nuo galima rasti ir lengvų piano kūrinių ir white noise intarpų, kuriuos klausyti netaip ir lengva. Kilo mintis, kad autorius gali būti konkretus šizofrenikas ...
Nu jo. Gal ir kiek nesirisa. Bet post-rock isvis neapibreziamas. Va pagooglinau 2 min. ir kazkas panasaus. nors gal ir negeriausias pvz., nes cia jau idm vos ne, nu, bet butu imanoma rast. https://www.last.fm/music/Ghosts+...e+Sur face+of+Io
Amiina post-rock'as turbut tik todel, kad is Islandijos ir todel, kad Sigur Ros drauges. Ten siaip kazkas minimalistisko.
Dar Mono pamirsau pamineti tarp tu kur verta klausyt. Ypac tokiais sekmadieniais.
Crippled Black Phoenix ir July Skies nezinau - teks pasidomet.
Nu man atrodo, kad post rock ir dark ambient visai skirtingos linkmės. Tai pat ir drone. Kiti du dar galimi. Nu bet nieko, man pačiam būtų įdomu išgirsti, jei kas žino dark ambientine post rock grupę. Aš čia be jokių kvailų ironijų sakau.
Pati post rock scena man viena įdomiausių, nes mažai gan ištyrinėta. Iš tų tradicinių grupių, na kur jūs minėjote, tai labai patinka God Is an Astronaut. Sigurai, man labiau patinka projektuose, pvž. su islandijos kompozitoriumi Hilmar Orn Hilmarsson. Ir ne tik soundtrack'e, bet ir koncertiniuose variantuose. Gregor Samsa - taip labai gera nauja post rock grupė. Miela dėl kai kurių savo kompozicijų ištęstinuuumo.
Dabar tokie siūlymai: Amiina - sigurų draugės iš Islandijos; Crippled Black Phoenix - mano manymu, geriausią post rock albumą 20007 išleidusi grupė. Ir geriausia, bent jau mūsų bendruomenei, post rock grupė July Skies.
Labai platus tas post-rock. Ir galybes ji grojanciu grupiu. Kelios:
Sigur Ros - turbut visi zino.
sunkus post-rock, daugiau post-metal: Russian Circles, Red Sparowes, Isis(Tool itaka)
lengvas post-rock, labiau ambient : Explosions in The Sky, Caspian, God Is An Astronaut(labiausiai siulau).
Mogwai - pradininkai sito zanro.
Piano Magic - post-rock, indie. Vidutiniska.
65daysofstatic, ypac ju albumas One Time For All Time yra tikrai vertas demesio .
Ir mano megstamiausi Oceansize. Konkreciai albumai: 'Effloresce' ir 'Frames'. Is viso post-rock'o geriausia studijine kokybe isgaunanti grupe. Nuostabios kompozicijos. Harmonija. Isbaigtumas. Nuotaikos negadinantis vokalas(post-rock'e arba jo nebuna arba jis gadina nuotaika). Jei atvirai, be_inis, geriau uz Tool, tikrai tik jie tiek pinigu neturi. Nors gal lyginti nekorektiska, nes skirtinga muzika visai groja.
Gregor Samsa daina "Young And Old".
pg.lost - Yes I Am (albumas)
Fractal Pattern - No Hope But Mt. Hope (taipogi albumas)
nes kokią vieną dainą iš ties sunku išskirti.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 2 d. 18:30:04
Dabar dėl tų stilių ir postilių post rock. Tai taip yra pvž, ir mano kartais klausomas minimalistinis The Dead Texan ar Library Tapes, kur centre veikia tarkim klavišinis instrumentas ir jo vitražai. Taip pat yra ir shoegaze, shoegazer, verta pasidomėti šia kryptimi.
2008 m. kovo 2 d. 17:33:45
O lyginant su Tool, jie iškart į antrą planą išeina. Trūksta pykčio ir kiek agresyvesnės muzikos juose, man. Bet klausant be noro lyginti kitas reikalas, tik aš dar iki poreikio jų nepriėjau
2008 m. kovo 2 d. 17:26:39
Nu man atrodo, kad post rock ir dark ambient visai skirtingos linkmės. Tai pat ir drone. Kiti du dar galimi. Nu bet nieko, man pačiam būtų įdomu išgirsti, jei kas žino dark ambientine post rock grupę. Aš čia be jokių kvailų ironijų sakau.
Versdamas post rocko albumų aprašymus (kiek teisingi jų vertinimai, biesas žino) prie prie visa ko buvo paminimi stiliai kaip drone, minimal, leftfield classic, shoegezer (ar kaip, galiu klysti su šiuo terminu
Na jei ką nors tokio užtikčiau, tarkim aš tai suprasiu, tai ir pasidalinsiu radiniais.
Aš kolkas užsikabliavau dėl Severaly Departed debiutinio albumo. Nieko ypatingo, kaip tarkim Worrytrain - Fog Dance, My Moth Kingdom, kuriame nuo galima rasti ir lengvų piano kūrinių ir white noise intarpų, kuriuos klausyti netaip ir lengva. Kilo mintis, kad autorius gali būti konkretus šizofrenikas ...
2008 m. kovo 2 d. 16:59:33
Amiina post-rock'as turbut tik todel, kad is Islandijos ir todel, kad Sigur Ros drauges. Ten siaip kazkas minimalistisko.
Dar Mono pamirsau pamineti tarp tu kur verta klausyt. Ypac tokiais sekmadieniais.
Crippled Black Phoenix ir July Skies nezinau - teks pasidomet.
2008 m. kovo 2 d. 16:25:37
Pati post rock scena man viena įdomiausių, nes mažai gan ištyrinėta. Iš tų tradicinių grupių, na kur jūs minėjote, tai labai patinka God Is an Astronaut. Sigurai, man labiau patinka projektuose, pvž. su islandijos kompozitoriumi Hilmar Orn Hilmarsson. Ir ne tik soundtrack'e, bet ir koncertiniuose variantuose. Gregor Samsa - taip labai gera nauja post rock grupė. Miela dėl kai kurių savo kompozicijų ištęstinuuumo.
Dabar tokie siūlymai: Amiina - sigurų draugės iš Islandijos; Crippled Black Phoenix - mano manymu, geriausią post rock albumą 20007 išleidusi grupė. Ir geriausia, bent jau mūsų bendruomenei, post rock grupė July Skies.
2008 m. kovo 2 d. 15:57:30
Sigur Ros - turbut visi zino.
sunkus post-rock, daugiau post-metal: Russian Circles, Red Sparowes, Isis(Tool itaka)
lengvas post-rock, labiau ambient : Explosions in The Sky, Caspian, God Is An Astronaut(labiausiai siulau).
Mogwai - pradininkai sito zanro.
Piano Magic - post-rock, indie. Vidutiniska.
65daysofstatic, ypac ju albumas One Time For All Time yra tikrai vertas demesio .
Ir mano megstamiausi Oceansize. Konkreciai albumai: 'Effloresce' ir 'Frames'. Is viso post-rock'o geriausia studijine kokybe isgaunanti grupe. Nuostabios kompozicijos. Harmonija. Isbaigtumas. Nuotaikos negadinantis vokalas(post-rock'e arba jo nebuna arba jis gadina nuotaika). Jei atvirai, be_inis, geriau uz Tool, tikrai
2008 m. kovo 2 d. 15:42:52
2008 m. kovo 2 d. 15:23:27
Dabar yra tiek visko, kad sunku viską žinoti.
Na jei nežinai, pažindinkis Wikipedijoje.
2008 m. kovo 2 d. 15:17:18
2008 m. kovo 2 d. 14:03:57
pg.lost - Yes I Am (albumas)
Fractal Pattern - No Hope But Mt. Hope (taipogi albumas)
nes kokią vieną dainą iš ties sunku išskirti.
2008 m. kovo 2 d. 13:14:27
Kūriniai > albumai ?
2008 m. kovo 2 d. 12:27:44
Mogwai
Gregor Samsa
Fractal Pattern
pg.lost
Čia man pačios pačiausios.
2008 m. kovo 2 d. 12:03:16
Viskas su Ambient, Dark Ambient, Drone, Experimental žodžiais prie post-rock'o darbo apibūdinimo irgi tinka.