Vokietija-Kiurasao 6-0 Woltemade,Aziz Sané, David Gnabry
Nyderlandai-Japonija 2-1 Wout Weghorst///Junya Ito
B grupe
1.Šveicarija
2.Bosnija Hercegeqina
3.Kanada
4.Kataras
C grupe
1.Brazilija
2.Marokas
3.Škotija
4.Haitis
Bandau atgaivinti praeitame dešimtmetyje mūsų portale populiarius totalizatorius, kadangi šią vasarą turime puikią progą: pasaulio futbolo čempionatą Šiaurės Amerikoje. Jis prasideda jau rytoj A grupės rungtynėmis tarp Meksikos ir PAR bei tarp Pietų Korėjos.
TAISYKLĖS
Spėlionės bus trejopos:
1) Atskirų rungtynių rezultatų ir įvarčių autorių spėlionė. Jį reikia pateikti iki tų rungtynių pradžios.
2) Grupių išsidėstymo spėjimas. Jį pateikti reikia prieš pirmąsias tos grupės rungtynes.
3) 1-4 vietų spėjimas (pasibaigus grupių etapui).
Taškų skaičiavimo taisyklės:
1 spėlionė. Spėjame kiekvienų rungtynių rezultatą ir įvarčių autorius. Taškai duodami šitaip:
Atspėtas rezultatas - 6 taškai;
Atspėtas skirtumas - 3 taškai;
Atspėtas laimėtojas — 1 taškas.
+1 už atspėtą autorių ir ne daugiau 5 skirtingų autorių spėjimų vienoms rungtynėms (nes kartais mėgstama piknaudžiauti spėjant rezultatą 10-8 ir prirašant kuo daugiau pavardžių, kad bent jau už skirtumą ir dar už autorius gautų taškų).
Spėjimo pavyzdys: Meksika 2:1 PAR [Jimenez, Fidalgo // Appollis]
2 spėlionė. Prieš prasidedant kiekvienos grupės pirmosioms rungtynėms spėjame komandų galutinį išsidėstymą grupėse. Taškai skiriami taip:
4 taškai už atspėtą vietą grupėje
2 taškai už atspėjimą, ar komanda pateko/nepateko. Čia reiktų pabrėžti, jog iš 12 grupių 8 komandos, užėmusios trečiąją vietą, taip pat pateks į atkrintamąją čempionato stadiją, tad jei manote, jog iš tos grupės pateks ir trečioji komanda, ją reiktų paryškinti.
Spėjimo pavyzdžiai:
A grupė
1. Meksika
2. Čekija
3. Pietų Korėja
4. PAR
B grupė
1. Šveicarija
2. Kataras
3. Bosnija ir Hercegovina
4. Kanada
3. Po grupių turnyro, bet prieš šešioliktfinalių pradžią spėjame 1-4 vietas.
+16 už atspėtą vietą
+8 už atspėjimą, kad pateks/nepateks į finalą (pavyzdžiui, spėjant, kad ji bus trečia, bet ji iš tikrųjų tampa ketvirta).
+4 už atspėjimą, kad ta šalis bus top4-uke (pavyzdžiui, spėjant, kad ji bus trečia, bet ji iš tikrųjų tampa pirma arba antra).
Spėjimo pavyzdys:
1. Argentina
2. Ispanija
3. Nyderlandai
4. Brazilija
Iš rungtynių spėjimų maksimaliai galima susirinkti 624 taškus + atspėtų įvarčių autorių skaičius. Iš grupių spėlionių galima susirinkti 192 taškus. Ir iš top ketvertuko spėjimo galima susirinkti dar 64 taškus. Tad visuose spėlionės etapuose tikrai verta dalyvauti.
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
2026 m. birželio 13 d. 00:00:42
Kanada 1:1 Bosnija ir Hercegovina [[Larin / Lukic]]
1. edzkaa1 – 11 (+4)
2. Sahja – 9 (+6)
3. einaras13 - 8 (+6)
2026 m. birželio 12 d. 21:55:34
B grupė:
1. Šveicarija
2. Kanada
4. Kataras
D grupė
1. JAV
2. Australija
3. Turkija
4. Paragvajus
Kanada 2:2 Bosnija ir Hercegovina [Jonathan David, Larin / Džeko, Demirovic]
JAV 2:1 Paragvajus [Pulisic, Pepi / Sanabria]
2026 m. birželio 12 d. 21:21:20
B grupė
1. Šveicarija
2. Kanada
4. Kataras
D grupė
1. Turkija
2. JAV
3. Paragvajus
4. Australija
Kanada 1:1 Bosnija ir Hercegovina [[David / Demirovic]]
JAV 3:2 Paragvajus [[Balogun, Pulisic, McKennie / Sanabria, Almiron]]
2026 m. birželio 12 d. 20:48:58
Rezultatai po pirmos dienos tokie:
Meksika 2:0 PAR [[Jimenez, Quinones]]
P. Korėja 2:1 Čekija [[Hwang Inbeom, Oh Hyeongyu // Krejci]]
Totalizatoriaus rezultatai:
1. edzkaa1 – 7
2. Sahja – 3
3. einaras13 - 2
2026 m. birželio 12 d. 10:45:18
O paziet nemokamai pakartojima?
UEFA.tv ar kitur?
2026 m. birželio 12 d. 08:14:34
Kataras-Šveicarija 1-3 Boussafi///Ndoye
Brazilija-Marokas 3-1 Santos Júnior/// Basra
Haitis- Škotija 0-2 John Dykes
Australija-Turkija 1-1 Callie Boyle///Sami Dinkçi
Vokietija-Kiurasao 6-0 Woltemade,Aziz Sané, David Gnabry
Nyderlandai-Japonija 2-1 Wout Weghorst///Junya Ito
B grupe
1.Šveicarija
2.Bosnija Hercegeqina
3.Kanada
4.Kataras
C grupe
1.Brazilija
2.Marokas
3.Škotija
4.Haitis
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2026 m. birželio 11 d. 00:02:47
A grupė:
1. Meksika
2. Pietų Korėja
3. Čekija
4. PAR
Birželio 11 d.
Meksika 2:0 PAR [Jimenez, Giménez]
Pietų Korėja 2-2 Čekija [Son, Lee Kang-in // Schick, Souček]
2026 m. birželio 10 d. 18:29:32
Meksika-Pietu Afrika 3-1 Alv. Hernández /// Appollis
Pietu Koreja-Cekija 1-2 Heung-Min Son /// Patrik Schick
Kanada-Bosnija Herceqovina 1-1 Russell-Rowe /// Ermedin Demirović
JAV-Paragvajus 3-1 Timothy Tarpeh Weah /// Galeano
1.Meksika
2.Cekija
3.P.Koreja
4.PAR
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2026 m. birželio 10 d. 18:26:44
Rytoj prasideda A grupės varžybos, tad pateikiu A grupės spėjimą ir abiejų rungtynių rezultato spėjimą.
A grupė:
1. Meksika
2. Čekija
3. Pietų Korėja
4. PAR
Birželio 11 d.
Meksika 2:1 PAR [Jimenez, Fidalgo // Appollis]
Pietų Korėja 1:1 Čekija [Son Heungmin // Schick]
2026 m. birželio 10 d. 18:17:48
Bandau atgaivinti praeitame dešimtmetyje mūsų portale populiarius totalizatorius, kadangi šią vasarą turime puikią progą: pasaulio futbolo čempionatą Šiaurės Amerikoje. Jis prasideda jau rytoj A grupės rungtynėmis tarp Meksikos ir PAR bei tarp Pietų Korėjos.
TAISYKLĖS
Spėlionės bus trejopos:
1) Atskirų rungtynių rezultatų ir įvarčių autorių spėlionė. Jį reikia pateikti iki tų rungtynių pradžios.
2) Grupių išsidėstymo spėjimas. Jį pateikti reikia prieš pirmąsias tos grupės rungtynes.
3) 1-4 vietų spėjimas (pasibaigus grupių etapui).
Taškų skaičiavimo taisyklės:
1 spėlionė. Spėjame kiekvienų rungtynių rezultatą ir įvarčių autorius. Taškai duodami šitaip:
Atspėtas rezultatas - 6 taškai;
Atspėtas skirtumas - 3 taškai;
Atspėtas laimėtojas — 1 taškas.
+1 už atspėtą autorių ir ne daugiau 5 skirtingų autorių spėjimų vienoms rungtynėms (nes kartais mėgstama piknaudžiauti spėjant rezultatą 10-8 ir prirašant kuo daugiau pavardžių, kad bent jau už skirtumą ir dar už autorius gautų taškų).
Spėjimo pavyzdys: Meksika 2:1 PAR [Jimenez, Fidalgo // Appollis]
2 spėlionė. Prieš prasidedant kiekvienos grupės pirmosioms rungtynėms spėjame komandų galutinį išsidėstymą grupėse. Taškai skiriami taip:
4 taškai už atspėtą vietą grupėje
2 taškai už atspėjimą, ar komanda pateko/nepateko. Čia reiktų pabrėžti, jog iš 12 grupių 8 komandos, užėmusios trečiąją vietą, taip pat pateks į atkrintamąją čempionato stadiją, tad jei manote, jog iš tos grupės pateks ir trečioji komanda, ją reiktų paryškinti.
Spėjimo pavyzdžiai:
A grupė
1. Meksika
2. Čekija
3. Pietų Korėja
4. PAR
B grupė
1. Šveicarija
2. Kataras
4. Kanada
3. Po grupių turnyro, bet prieš šešioliktfinalių pradžią spėjame 1-4 vietas.
+16 už atspėtą vietą
+8 už atspėjimą, kad pateks/nepateks į finalą (pavyzdžiui, spėjant, kad ji bus trečia, bet ji iš tikrųjų tampa ketvirta).
+4 už atspėjimą, kad ta šalis bus top4-uke (pavyzdžiui, spėjant, kad ji bus trečia, bet ji iš tikrųjų tampa pirma arba antra).
Spėjimo pavyzdys:
1. Argentina
2. Ispanija
3. Nyderlandai
4. Brazilija
Iš rungtynių spėjimų maksimaliai galima susirinkti 624 taškus + atspėtų įvarčių autorių skaičius. Iš grupių spėlionių galima susirinkti 192 taškus. Ir iš top ketvertuko spėjimo galima susirinkti dar 64 taškus. Tad visuose spėlionės etapuose tikrai verta dalyvauti.