Gravitonas. Mažai kas ją žino, o tikrai turėtų labiau juos žinot visi. Labai gera, klausau ir klausau dabar, nors šeip nesu tokios muzikos megėja, bet jie labai užkabino ; ) Taip pat, (nors ir seniau jau žinojau jį), Tom Odell. Toks romantiškas, mielas ir dainos fainos. Silpnybė britams, nieko negaliu padaryt.. ;D
Kažkaip iš dyko buvimo naršydama snukiaknygėj aptikau naujieną, kad po gaisro atsigaunantis Brodvėjus kviečia į koncertą. Grupė man dar negirdėta (ir musice jos, atrodo, nėra) - Antikvariniai Kašpirovskio dantys (jei kas dar prisimena tokį hipnotizuotoją, nesunkiai supras, kodėl toks pavadinimas mane sudomino). Sakyčiau, visai smagus projektas. Kiek ilgai gyvuos ir kaip jiems seksis - visgi įdomu....
Classic Rock FM dėka atradau šitą tobulą balsą ir šeip tikrai pakankamai perspektyvia amerikonų grupę Black Stone Cherry. Geras laimikis mėgstantiems gerą hard rock'ą, prikimusį balsą ir šeip taškančią muziką!
dar vienas, ne pats šviežiausias... nesunku visai nepastebėti tokio perliuko pop kultūroj. che, gal greičiau, burnojimo prieš popsą kultūroj. geriau įžiebti mažą žvakutę, nei keikti tamsą (kažkaip taip konfucijus sakė...). visą mini albumą nemokamai galima parsisiusti oficialiai...
Claiderman - ballade pour adeline - ar kazkaip pan - turbut vienintelis fortepijono kurinys kuris maloniai skambejo. Tai buvo tikras atradimas. Buvau priprates isivaizduoti pianistus kaip iskrypelius su pasisiausiu kusiu ant galvos ir besikratancius kaip epilepsikus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2014 m. vasario 28 d. 18:23:38
man prie atradimu patiko 2 klipai - kur matosi kaip lengva kurti el muzika
https://www.youtube.com/watch?v=R_2fbT_aPMc
https://www.youtube.com/watch?v=-_RcP5uuwE8
turbut sunkiau poto ja isleist ir populiarint nei sukurti
2014 m. vasario 25 d. 22:22:07
Gravitonas. Mažai kas ją žino, o tikrai turėtų labiau juos žinot visi. Labai gera, klausau ir klausau dabar, nors šeip nesu tokios muzikos megėja, bet jie labai užkabino ; ) Taip pat, (nors ir seniau jau žinojau jį), Tom Odell. Toks romantiškas, mielas ir dainos fainos. Silpnybė britams, nieko negaliu padaryt.. ;D
2013 m. gruodžio 21 d. 19:25:32
Spanxti.
Patinka tie neo-etno garsai.
2013 m. gruodžio 20 d. 20:10:00
2013 m. gruodžio 20 d. 14:39:28
2013 m. gruodžio 19 d. 23:17:49
Seniai registravau čia savo atradimus:
1. Ananda Shankar (ethnic, world, psychedelic, electronic)
2. John Zorn (avant-garde)
3. SBB (progressive/jazz rock)
4. Uncle Acid and the Deadbeats (psychedelic doom) - dėkoju Evelinai (cccrazyggirl) už atradimą.
5. Journey (pop progressive rock) - žinota, bet tik dabar labiau prisipratinta.
2013 m. gruodžio 19 d. 23:06:27
Gotthard ir kitas atradimas,už kurį man labai gėda,kad tik dabar supratau,koks puikus atlikėjas yra Alice Cooper...
2013 m. gruodžio 6 d. 19:32:03
Kažkaip iš dyko buvimo naršydama snukiaknygėj aptikau naujieną, kad po gaisro atsigaunantis Brodvėjus kviečia į koncertą. Grupė man dar negirdėta (ir musice jos, atrodo, nėra) - Antikvariniai Kašpirovskio dantys (jei kas dar prisimena tokį hipnotizuotoją, nesunkiai supras, kodėl toks pavadinimas mane sudomino). Sakyčiau, visai smagus projektas. Kiek ilgai gyvuos ir kaip jiems seksis - visgi įdomu....
2013 m. gruodžio 2 d. 19:01:28
https://www.youtube.com/watch?v=v9uDwppN5-w
2013 m. gruodžio 1 d. 17:21:25
Classic Rock FM dėka atradau šitą tobulą balsą ir šeip tikrai pakankamai perspektyvia amerikonų grupę Black Stone Cherry. Geras laimikis mėgstantiems gerą hard rock'ą, prikimusį balsą ir šeip taškančią muziką!
2013 m. lapkričio 22 d. 02:34:01
ne tiek šviežiausias atradimas, bet... šitą jų buvau praleidęs.
dar vienas, ne pats šviežiausias... nesunku visai nepastebėti tokio perliuko pop kultūroj. che, gal greičiau, burnojimo prieš popsą kultūroj. geriau įžiebti mažą žvakutę, nei keikti tamsą (kažkaip taip konfucijus sakė...). visą mini albumą nemokamai galima parsisiusti oficialiai...
ir... "wee des wulf, sweeden!!!".
2013 m. lapkričio 9 d. 09:51:36
Visos šios grupės buvo man žinomos, tačiau pastaruoju metu jų muziką mane žudo:
Dream Theater
Bathory
The Melvins
Mastodon
Ange
Vulture Industries
2013 m. lapkričio 8 d. 23:33:42
2013 m. lapkričio 8 d. 13:27:10
Mount Salem (sludge variacijos) ir Corrections House (Mike IX Williams,Scott Kelly,Bruce Lamont,Sanford Parker)
2013 m. spalio 24 d. 15:04:07
Claiderman - ballade pour adeline - ar kazkaip pan - turbut vienintelis fortepijono kurinys kuris maloniai skambejo. Tai buvo tikras atradimas. Buvau priprates isivaizduoti pianistus kaip iskrypelius su pasisiausiu kusiu ant galvos ir besikratancius kaip epilepsikus.
2013 m. spalio 16 d. 11:48:37
Adam and the Ants
https://www.youtube.com/watch?v=SsFU7TRGrvs
Killer bass, ypač šitoj dainoj.
Ne toks ir atradimas, net Devendra Banhart "What We Will Become" yra absoliutus gėris.
https://www.youtube.com/watch?v=xQZgsabdpz4
https://www.youtube.com/watch?v=bYo5nEUT_o4
2013 m. spalio 14 d. 15:00:23
CCR vina is nemirstanciu, kuriuos dar ilgai atsimis
(mano subjektivi nuomone)
2013 m. rugsėjo 18 d. 18:50:13
Jau toks gana velyva atradimas, pamegink dar Lunatic Soul (Riverside vokalisto solo projektas)
2013 m. rugsėjo 18 d. 16:07:02
atradau savo kompe Riverside nu va ir atradimas
2013 m. rugsėjo 17 d. 21:18:54
FKA twigs
tiesiai į fap folder