Snowmine, patekus į "gerąją Youtube pusę", pirma užkabliavus daina "This One". "Laminate Pet Animal" albumart'as pirmiausia patraukė akį, turbūt vienas gražiausių matytų
Iš naujo atradau VdGG ankstyvuosius laikus, King Crimson "salas" ir Larks' Tongues in Aspic albumus. Ruošiuosi pereiti prie Starless and Bible Black, kuris lieka man paslaptingiausiu King Crimson pirmosios eros albumu.
Malonu, Einarai, kad radai Tangent. Prieš kelis metus buvau juos aptikęs progroko topose. Susidomėjau, ir ėmiau iėškoti. Tada jie buvo sunkiai gaunami. Vargais negalais gavau vienintelį dvigubą Not As Good As The Book. Vis dėlto švedai Pain of Salvation ir Black Bonzo man pasirodė įdomesni ir lengviau prieinami, tad užmiršau The Tangent ir įnykau į pastaruosius. Dabar perklausiau šį pirmąj,į ir kol kas vienintelį, albumą, ir teigiu: tai mano šio mėnesio atradimas.
Reikės įkelti daugiau, o įrašus gavau tik blogiausiu atveju - iš youtubes. Daina The Canterbury Sequence matosi sudėta iš atskirai parsiustų trijų jos dalių (bendro įrašo neįmanoma gaut), nes jaučiasi trikdžiai pereinant iš vienos dalies į kitą. Žodžiu, su įrašų gavimu beveik tragiška, ir ne vien The Tangent.
Malonu, Einarai, kad radai Tangent. Prieš kelis metus buvau juos aptikęs progroko topose. Susidomėjau, ir ėmiau iėškoti. Tada jie buvo sunkiai gaunami. Vargais negalais gavau vienintelį dvigubą Not As Good As The Book. Vis dėlto švedai Pain of Salvation ir Black Bonzo man pasirodė įdomesni ir lengviau prieinami, tad užmiršau The Tangent ir įnykau į pastaruosius. Dabar perklausiau šį pirmąj,į ir kol kas vienintelį, albumą, ir teigiu: tai mano šio mėnesio atradimas.
VOLBEAT, toks ziauriai naujas mano atradimas :) Patinka, ypac linksmosios dainos :) Siek tiek man trukdo tokie ne vietoj ir, mano nuomone, ne laiku ikisti gitaros solo intarpai, brr nemegstu gitaros solo.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. gruodžio 4 d. 17:24:56
Tame Impala!
Psichodelinis gardumynas.
2012 m. gruodžio 4 d. 15:38:04
Baton Rouge ...Labai gaila,kad ju cia nera... Galingas balsas,grazios,isimenancios melodijos...Uzvedancios gitaros solo...Man patiko...
2012 m. gruodžio 2 d. 12:18:28
Massive Attack - maderfakin nesveikas dalykas omfg.
George Benson - labai maloni, lengva, relaxuojanti muzika. Instrumentiniai gabalai ypac patinka
2012 m. lapkričio 25 d. 15:21:48
Net nezinau ar ci aatradimas ar ne...Tiesiog paskutiniu metu pradejau dometis Roger Taylor ir David Coverdale solo kuryba...
2012 m. lapkričio 24 d. 13:22:56
Šiaip jau nemėgstu koverių (dažniausiai), o jei dar kažkas iš mylimo atlikėjo padaro nežinia ką... Bet, po galais, va tai man netgi labai patiko:
2012 m. lapkričio 24 d. 00:11:52
Snowmine, patekus į "gerąją Youtube pusę", pirma užkabliavus daina "This One". "Laminate Pet Animal" albumart'as pirmiausia patraukė akį, turbūt vienas gražiausių matytų
2012 m. lapkričio 23 d. 18:49:35
KRANK
2012 m. lapkričio 23 d. 16:59:47
Iš naujo atradau VdGG ankstyvuosius laikus, King Crimson "salas" ir Larks' Tongues in Aspic albumus. Ruošiuosi pereiti prie Starless and Bible Black, kuris lieka man paslaptingiausiu King Crimson pirmosios eros albumu.
2012 m. lapkričio 23 d. 16:34:22
70s popsas (išskyrus Eurythmics) . Netikėčiausias mano skoniui .
2012 m. lapkričio 10 d. 22:52:02
Jauciu,jog tai gali butu Depeche Mode

2012 m. lapkričio 10 d. 21:50:18
Didelis dėkui už šį atradimą, prijuokiau iki ašarų ir radau labai daug savęs. Pavyzdis kaip atrodo pradedantieji gitaristai-geriau nesiartinti.
2012 m. lapkričio 10 d. 21:42:43
Capture the Crown - You call that a knife? This is a knife! mano naujausias atradimas
https://www.youtube.com/watch?v=zxkjfaV9k8Q
2012 m. lapkričio 10 d. 19:45:16
Jei kalbant apie siuntimasi mp3 ar flac uztrukau mazdaug 3 minutes surast ;)
2012 m. lapkričio 10 d. 18:46:50
Reikės įkelti daugiau, o įrašus gavau tik blogiausiu atveju - iš youtubes. Daina The Canterbury Sequence matosi sudėta iš atskirai parsiustų trijų jos dalių (bendro įrašo neįmanoma gaut), nes jaučiasi trikdžiai pereinant iš vienos dalies į kitą. Žodžiu, su įrašų gavimu beveik tragiška, ir ne vien The Tangent.
2012 m. lapkričio 10 d. 18:03:33
2012 m. lapkričio 10 d. 16:55:53
Black Veil Brides. Nereali grupė, netyčia atradau, o dabr negaliu nustot klaysyt
2012 m. lapkričio 10 d. 11:18:53
This Cocaine Makes Me Feel Like I'm on This SongSystem of a Down
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. lapkričio 9 d. 18:55:55
Toks jau ne visai šviežias, bet dar nesenas.
The Tangent. Naujųjų laikų progresyvistai. Sudomino, nes turi puikų klavišininką Tillison'ą, ir jos veikloje dalyvavo Jackson'as iš VdGG.
Vat music'e tai tikrai šviežiena. Prieš kokį pusvalandį įkėliau. Na va, mėgaukites:
2012 m. lapkričio 8 d. 16:28:32
Little Dragon
https://www.youtube.com/watch?v=yedD4JsZyT0
buvau girdėjus apie juos iš seniau, bet kažkaip dabar tik pradejau klausytis jų.
Ir Florence and the Machine kažkaip iš naujo atradau:)
2012 m. lapkričio 7 d. 20:43:07
VOLBEAT, toks ziauriai naujas mano atradimas :) Patinka, ypac linksmosios dainos :) Siek tiek man trukdo tokie ne vietoj ir, mano nuomone, ne laiku ikisti gitaros solo intarpai, brr nemegstu gitaros solo.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!