Iš naujo atradau Depeche Mode muzika. Ankščiau buvau klausius tik Violator, bet praeitą savaitę perklausiau Exciter, Music for the masses bei Songs of faith and devotion albumus.
Paklausyk šito: https://www.music.lt/lt/albumas/The-Light-the-Dead-See/33197/ turėtų taip pat patikt ;) Bent jau man tai paskutinių dienų savaičių atradimas... Pavadinčiau metgi "more than Depeche Mode"...
VdGG - Vital (albumas) ir The Box (taip pat albumas)... Bei whatever would Robert have said (VdGG daina, apiie kurią seniai žinau, bet privertė suprasti, kokia ta psichodelika yra veiksminga - ir dar vargonų formoje)
Iš naujo atradau Depeche Mode muzika. Ankščiau buvau klausius tik Violator, bet praeitą savaitę perklausiau Exciter, Music for the masses bei Songs of faith and devotion albumus.
Grupės, kurias senai žinojau, bet tik dabar pradėjau gilintis: July (psychodelic rock), o ypač patiko šveicarų After Shave :) Tik jau mažai ką galima rasti
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. rugpjūčio 31 d. 10:10:15
PJ Harvey. Seniau kai klausiau visiškai nepatiko, bet dabar vis labiau ir labiau ima prilipti :)
2012 m. rugpjūčio 30 d. 14:07:07
Labai mažytis atradimas, bet norėjau pasidalinti.
Ozzio dainos Hellraiser Motorhead'u versija:
2012 m. rugpjūčio 30 d. 11:13:20
Arzachel ir Curved Air
2012 m. rugpjūčio 29 d. 22:52:10
Leonard Cohen.
2012 m. rugpjūčio 29 d. 18:43:26
Netgi labai pradėjau gilintis į Deep Purple ir Motley Crue .
2012 m. rugpjūčio 27 d. 14:15:50
iš naujo atradau blockhead ir maybeshewill
2012 m. rugpjūčio 27 d. 14:09:55
Paklausyk šito: https://www.music.lt/lt/albumas/The-Light-the-Dead-See/33197/ turėtų taip pat patikt ;) Bent jau man tai paskutinių dienų savaičių atradimas... Pavadinčiau metgi "more than Depeche Mode"...
2012 m. rugpjūčio 22 d. 00:11:27
Na, smulkūs labai jau tie atradimai:
Seals and Crofts (grupė)
VdGG - Vital (albumas) ir The Box (taip pat albumas)... Bei whatever would Robert have said (VdGG daina, apiie kurią seniai žinau, bet privertė suprasti, kokia ta psichodelika yra veiksminga - ir dar vargonų formoje)
2012 m. rugpjūčio 21 d. 23:05:16
2012 m. rugpjūčio 18 d. 11:54:52
While She Sleeps ir The Ghost Inside. Geros melodic metalcore grupės.
2012 m. rugpjūčio 17 d. 19:07:50
Selah Sue
2012 m. rugpjūčio 2 d. 00:08:01
Pradedu gilintis į Manfred Mann's Earth Band ir Atomic Rooster
2012 m. rugpjūčio 2 d. 00:06:16
Skyforger
2012 m. rugpjūčio 2 d. 00:03:43
Grupės, kurias senai žinojau, bet tik dabar pradėjau gilintis: July (psychodelic rock), o ypač patiko šveicarų After Shave :) Tik jau mažai ką galima rasti
2012 m. liepos 31 d. 13:56:56
Ewert and the Two Dragons
Estiškas perliukas
2012 m. liepos 23 d. 22:29:05
Radau kietą grupę Gossip!!
2012 m. liepos 23 d. 10:48:58
Andra ir Anya
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. liepos 23 d. 00:34:43
Čia dabar, nemėgti Nirvanos ir Metallicos tiesiog negalima
2012 m. liepos 23 d. 00:33:10
Grazu...Visad sakiau,kad man tos grupes nepatinka,o dabar prasom...Mano atradimai : Nirvana ir Metallica

2012 m. liepos 22 d. 21:18:48
per kažkokį stebuklą radau broliuko Walkman'e gražią dainą / įdomią grupę.
VNV Nation (Illiusion).