Mano-Korn. Jau kokios dvi savaitės kaip klausau vien Korn'ų muzikos. Kitokia muzika tiesiog, kol kas, nelimpa. Nors bloga man nuo jų darosi, bet vis vien klausau... Būna.
Niekaip neatradau laiko giliau pasidomėti grupe Hawkwind... Dabar pradėjau tyrinėti vieną sėkmingiausių jų albumų Sonic Attack... Tikrai nuostabus albumas. Grupė atstovauja space rock, psychedelic rock, progressive rock stilius, ir ypatingai pasireiškia sintezatorius jų muzikoje...
Žinau juos, perklausiau beveik visas dainas. Bet ne itin mane sužavėjo. Aišku, Heroin įspūdinga daina, bet man kitos to laikmečio grupės labiau patinka
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. kovo 4 d. 18:09:07
Mano-Korn. Jau kokios dvi savaitės kaip klausau vien Korn'ų muzikos. Kitokia muzika tiesiog, kol kas, nelimpa. Nors bloga man nuo jų darosi, bet vis vien klausau... Būna.
2012 m. kovo 3 d. 23:16:24
Strawberry Alarm Clock. Nežymi, bet ir neprasta (man ji labai patinka) psichodelikos/rūgščiojo roko grupė.
Rick James pradedu labiau domėtis.
2012 m. kovo 3 d. 22:59:28
Klasikinė muzika.
2012 m. kovo 3 d. 22:00:44
man paskutinis atradimas yra Florence + The Machines.
Tiesa, Florence 1-as albumas buvo dar 2009m., bet aš 1-ą kart ją išgirdau tik prieš kokius 4-5 mėn.
Tiesiog gaivus oras iš daugybės pasirodančių naujų atlikėjų. Kalbu ne apie kokią vieną ar kelias dainas, jos abu albumai yra super.
nuostabu :)
2012 m. vasario 27 d. 15:57:06
Niekaip neatradau laiko giliau pasidomėti grupe Hawkwind... Dabar pradėjau tyrinėti vieną sėkmingiausių jų albumų Sonic Attack... Tikrai nuostabus albumas. Grupė atstovauja space rock, psychedelic rock, progressive rock stilius, ir ypatingai pasireiškia sintezatorius jų muzikoje...
2012 m. vasario 27 d. 00:08:18
Is naujo atradau savo megstamiausia muzika
2012 m. vasario 27 d. 00:05:41
IŠ NAUJO ATRADAU COIL.
Taip pat Unwound, Earth.
2012 m. vasario 26 d. 22:51:58
Indie pop -
labai juokingas muzikinis terminas. Bent jau man. Bet yra. ir vienas gabalas visai neblogas. Bet tik vienas :)
https://nesventadieniomuzika.blogspot.com/
2012 m. vasario 26 d. 21:51:53
Cannibal Corpse (ir vėl), Bolt Thrower,In Flames
2012 m. vasario 26 d. 21:35:23
Bloodhound Hang, Mayday Parade, Sick Puppies, I See Stars...
2012 m. vasario 26 d. 21:29:38
Steel Panther. Is pirmo paklausymo patiko ziauriai
2012 m. vasario 26 d. 21:04:55
Empire of the Sun. Anksčiau nemėgau, o dabar kažkaip prilipo.
2012 m. vasario 24 d. 22:42:18
Obituary, Falkenbach, Nile.
2012 m. vasario 24 d. 21:52:55
O taip! Lifeloveriai tikrai pavarė.
2012 m. vasario 24 d. 21:51:17
Susidomėjau lietuviškais trofėjais:
- Rokas Baškys
- Mindaugas Valiukas
2012 m. vasario 24 d. 21:47:47
Unlost - lietuviai, nustebine per Mountainrock 6
Rise Against - amerikonai, visai maloniai muzikuojantys, lb uzkibau and ju dainos "Satellite"
2012 m. vasario 22 d. 20:47:58
2012 m. vasario 22 d. 20:45:41
Bring Me the Horizon ir Asking Alexandria
2012 m. vasario 20 d. 21:29:21
Švedų Lifelover šedevras Stängt p.g.a. Semester. Kažkas nuostabaus...
Iš Penktadienio Verpeto nudžiautas Gaz Coombes - Sub-divider.
2012 m. vasario 20 d. 20:35:50
Žinau juos, perklausiau beveik visas dainas. Bet ne itin mane sužavėjo. Aišku, Heroin įspūdinga daina, bet man kitos to laikmečio grupės labiau patinka