Atradau antrąją grupės The Kinks pusę. Tą sunkiojo/alternatyviojo roko pusę. Nemaniau, kad rokenrolo ekspertai, taip puikiai pasirodo hardroke ir tuo metu dar nepopuliariame alternatyviajame roke...
Jei alternatyvus patinka to laiko, tai siūlyčiau Velvet Underground, jei dar neklausei.
Iron Butterfly. Iki šiol žinojau tik dvi dainas: In-A-Gadda-Da-Vida ir Termination. Bet dabar pradėjau tyrinėti jų albumą Heavy, už kurį laikomi vienais iš sunkiojo metalo pradininkų. Jau nuo pirmosios dainos Possession likau sužavėtas. Kaip jie maišo psichodeliką ir metalą. Išskirtinė tokia grupė turbūt...
Kokybiškas šuolis pamėgimo skalėje grupės SepticFlesh atžvilgiu. Po šios grupės koncerto peržiūros pamačiau juos betarpiškai, kaip jie valdo publiką, kaip skamba preciziškai švariai (kas tokiom grupėms koncertuose nedažnas reiškinys) ir išgirdau geriausią man girdėtą groulą, naturalų, kiek tai įmanomą, be techninių vykruntasų.
Neseniai įtaukiau naują muzikos stilių į mėgstamiausių sąrašą... Dark electro/Industrial... Žinoma, ne visko klausau, bet yra nemažai gerų grupių pvz.: Psyclon nine, Spectrum - X; Asphyxia :DD
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. vasario 20 d. 20:32:21
Jei alternatyvus patinka to laiko, tai siūlyčiau Velvet Underground, jei dar neklausei.
2012 m. vasario 20 d. 18:33:25
Atradau antrąją grupės The Kinks pusę. Tą sunkiojo/alternatyviojo roko pusę. Nemaniau, kad rokenrolo ekspertai, taip puikiai pasirodo hardroke ir tuo metu dar nepopuliariame alternatyviajame roke...
2012 m. vasario 20 d. 18:30:44
Eliza Doolittle, Aura Dione, Rebecca Ferguson,
Jos man tokios šviežios ir tikros..
2012 m. vasario 20 d. 13:07:03
Gitaristas Ewan Dobson,jis sio metu ikvepia manaja kuryba.
2012 m. vasario 19 d. 23:47:46
šiandien atradau The Draymin. labai melodingos dainos ir gražus vokalisto balsas.
2012 m. vasario 19 d. 23:39:08
The Black Keys, The Maccabees, White Lies
žinojau aš juos ir anksčiau, tai kaip ir ne visai atradimai:D bet šiuo metu daugiau pradėjau jų klausytis
2012 m. vasario 19 d. 22:53:50
Adept. Atradau nors ir senokai, bet vistiek jie yra šviežiausi. Gražūs tekstai, kabinantis žiauriai ir pati muzika vežanti.
2012 m. vasario 19 d. 16:23:56
Štai. Iš naujo atrasta sena. Britų muzikantas, dainų autorius, - tiesiog poetas su gitara.
https://nesventadieniomuzika.blogspot.com/
:)
2012 m. vasario 19 d. 16:23:08
2012 m. vasario 19 d. 11:58:39
Iron Butterfly. Iki šiol žinojau tik dvi dainas: In-A-Gadda-Da-Vida ir Termination. Bet dabar pradėjau tyrinėti jų albumą Heavy, už kurį laikomi vienais iš sunkiojo metalo pradininkų. Jau nuo pirmosios dainos Possession likau sužavėtas. Kaip jie maišo psichodeliką ir metalą. Išskirtinė tokia grupė turbūt...
2012 m. vasario 18 d. 20:59:24
Black Veil Brides . Begalo sužavėjo mane šita grupė . Užkabino klausyt ir klausyt .
Dar , Escape The Fate . Seniau žinojau tik pora dainų , ir didelio susidomėjimo jais nebuvo . Bet dabar , pasirodė tikrai šauni grupė .
2012 m. vasario 18 d. 19:47:11
Kokybiškas šuolis pamėgimo skalėje grupės SepticFlesh atžvilgiu. Po šios grupės koncerto peržiūros pamačiau juos betarpiškai, kaip jie valdo publiką, kaip skamba preciziškai švariai (kas tokiom grupėms koncertuose nedažnas reiškinys) ir išgirdau geriausią man girdėtą groulą, naturalų, kiek tai įmanomą, be techninių vykruntasų.
2012 m. sausio 30 d. 20:42:44
The Kills, Florence and The Machine
2012 m. sausio 30 d. 20:26:06
Neseniai įtaukiau naują muzikos stilių į mėgstamiausių sąrašą... Dark electro/Industrial... Žinoma, ne visko klausau, bet yra nemažai gerų grupių pvz.: Psyclon nine, Spectrum - X; Asphyxia :DD
2012 m. sausio 30 d. 18:10:24
White lies, užkabino net labai.
2012 m. sausio 30 d. 15:52:36
Grand Funk Railroad. Iš tikro šis atradimas senas kaip pasaulis, bet surizikavau dar labiau pasigilinti į juos. Žodžiu, ji man labiausiai patinkanti Amerikos klasikinio/sunkiojo roko grupė.
2012 m. sausio 30 d. 15:49:50
Deftones . Alternatyvus metalas . Geros jų dainos , kolkas man labai patinka .
2012 m. sausio 29 d. 23:56:09
Buckcherry!
Patiko kelios dainos. Dabar laukiu naujo jų albumo. Nekantrauju paklausyt :)
2012 m. sausio 29 d. 23:37:28
Pink Floyd
2012 m. sausio 29 d. 20:28:19
Kad jau Bathory patiko, tai, sakyčiau, paklausyk Blood Fire Death ir Hammerheart albumų. Negarantuoju kad patiks, bet man jie geriausi.