| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Beat It 2008Michael Jackson |
||||
| Sahja | Meilė ir lietusRondo |
||||
| malia | Life Is A RollercoasterRonan Keating |
||||
| 4Blackberry | SAULĖSUŽTEMIMASba. |
, Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2012 m. sausio 29 d. 16:44:14
Rekomenduoju Cinderella...Tikrai labai gera grupe,ir dainos labai geros....
2012 m. sausio 29 d. 16:37:14
1. Bathory. Perklausiau jau Nordland abi dalis ir man pasirodė, kad ši grupė tikrai gera.
2. Cinderella. Dar daug neklausiau, pažiūrėsim kaip jie,
3. Parliament. Čia ji mažai žinoma, bet kaip funk muzikos grupė ji gera ir man patiko.
4. The Stooges. Geri pankrokeriai
2012 m. sausio 29 d. 15:27:04
Russian Circles. Nuostabiai groja - jei ne koncertas Lietuvoj, dar nebūčiau jų sužinojus.
2012 m. sausio 13 d. 19:14:20
Tall Dwarfs, Yuck, Thurston Moore.
Prie tų pačių dar reiktų pridėti ir Graham Coxon.
2012 m. sausio 12 d. 20:01:50
Gilinuosi vis dar į Yes, bet kuo toliau, tuo labiau jie mane nuvylia. Deja, teks apsiriboti tik keliais jų šedevrais.
Iš naujo atradinėju šiuo metu Heart.
2012 m. sausio 11 d. 22:55:44
2012 m. sausio 11 d. 21:19:29
Nesenai atrastos ir pamėgtos greičiausiai trumpalaikės grupės:
Violent Soho, Pagoda, Babes In Toyland, Institute.
2012 m. sausio 11 d. 18:53:56
2012 m. sausio 11 d. 15:12:17
2. Pain. Niekad negalvojau, kad alternatyvusis metalas taip man gali patikti.
3. Bob Dylan'as. Iš tikro jau esu klausęs jo (kas jo neklausęs
2012 m. sausio 10 d. 23:53:52
2012 m. sausio 10 d. 01:05:01
2012 m. sausio 8 d. 21:43:27
- Omni Trio Drum 'n' Bass - negaliu patikėti, kad man patiko... bet tasai įvyko ir sudomino.
2012 m. sausio 8 d. 18:12:28
2012 m. sausio 8 d. 18:10:56
Paradise Lost. Seniau nlb man jie buvo, bet dabar man labai patinka, veza
jei nuo senu gabalu klausai tai Gut o po zinok nebekas is ju lieka paklausai tik is pagarbos praeiciai
Ne pirmas ir ne paskutinis kartas muzikos grupėse... Aš manau, kad Pradise Lost išliko geri, tik kad pasikeitė. Visos grupės keičiasi, tai normalus reiškinys. Nors kartais sunku tą pripažinti, ir tai sukelia daug blogų emocijų, vis dėl to yra geroji perversmų pusė...
Sutinku, keiciasi viskas bet buna tokiu permainu kurios klausytojams nepriimtinos, pvz Anathema buvo belekaip stipru bet drastiskai pasikeite aisku savitumas isliko nu bet pyksti ir pradedi dainas atsirinkt nes stilius muzikos visai pasikeites. O pastaruoju metu nesiklausau sios grupes apskritai. tas pats ir su Paradise Lost.
Kartais reikia priprasti, nors būna skaudu, bet kai kurie žmonės prisitaiko ir vėl viskas būna gerai. Tikrieji gerbėjai negali nusigręžti nuo mėgstamos grupės vien dėl to, kad pasikeitė.. O šiaip, jei nepatinka dainos, galima ir neklausyti. Pagaliau, koks skirtumas.
2012 m. sausio 8 d. 18:06:49
jei nuo senu gabalu klausai tai Gut o po zinok nebekas is ju lieka paklausai tik is pagarbos praeiciai
Ne pirmas ir ne paskutinis kartas muzikos grupėse... Aš manau, kad Pradise Lost išliko geri, tik kad pasikeitė. Visos grupės keičiasi, tai normalus reiškinys. Nors kartais sunku tą pripažinti, ir tai sukelia daug blogų emocijų, vis dėl to yra geroji perversmų pusė...
Sutinku, keiciasi viskas bet buna tokiu permainu kurios klausytojams nepriimtinos, pvz Anathema buvo belekaip stipru bet drastiskai pasikeite aisku savitumas isliko nu bet pyksti ir pradedi dainas atsirinkt nes stilius muzikos visai pasikeites. O pastaruoju metu nesiklausau sios grupes apskritai. tas pats ir su Paradise Lost.
2012 m. sausio 8 d. 18:01:11
2012 m. sausio 8 d. 17:30:34
Beje, pernai isleido dviguba albuma Land & Sea (mano nuomone tai vienas geriausiu 2011 metu albumu).
Pirmoji dalis - Land - tai kazkas link pop
https://www.youtube.com/watch?v=VzKxUi4lR Hc
Antroji dalis - Sea - lyriskos dainos su pianinu ir orkestru
https://www.youtube.com/watch?v=xiG-HqcqE Ec
2012 m. sausio 6 d. 19:20:17
2012 m. sausio 6 d. 19:10:04
2012 m. sausio 6 d. 19:06:13