It's getting late have you seen my mates,
Go on and tell me when the boys get here.
It's seven o'clock and I want to rock,
Want to get a belly full of beer.
My old man's drunker than a barrel full of monkeys
And my old lady she don't care
My sister looks cute in her braces and boots with a handful of grease in her hair.
Hey... Don't give us none of your aggravation,
We've had it with your discipline.
Saturday Night's Alright for Fighting, get a little action in.
I get about as oiled as a diesel train, gonna set this dance alight.
Cause' Saturday Night's the night I like,
Saturday Nights Alright..
Alright, Alright!
Well, we're packed pretty tight in here tonight and I'm looking for a dolly who'll see me right.
I may use a little muscle to get what I need, and sink a little drink and shout out, "She's with me!".
A couple of the sounds that I really like are the sound of a switchblade and a motorbike.
I'm a juvenile product of the working class, who's best friend floats in the bottom of a glass.
Don't give us none of your aggravation, we've had it with your discipline.
Saturday Night's Alright for fighting, to get a little action in.
I get about as oiled as a diesel train, gonna set this dance alight.
Cause Saturday Night's the night I like,
Saturday Night's Alright...
Alright, Alright!
Chorus: Saturday, Saturday, Saturday!........
Pete T.: Take me to the pilot, lead me to the chamber,
Take me to the pilot, I am but a stranger,
Na na na, na na na.....
Netyčiom sau pasidariau Kalėdinę dovaną - atradau Wolfmother. Grupė, kuri nuo pirmo rifo ir pirmo "tilto" tuoj tapo tooookia sava, lyg Led Zeppelin, Deep Purple, Slack Sabbath, Soundgarden .... Tai rokas, paremtas pažįstamų rifų fragmentais, nepretenzingu vokalu - tobulas klasikinis rokas, kokio dabar beveik niekas nebegroja.
Bijau tik vieno, kad kas taip lengvai patinka, greitai ir pabosta. Taip jau yra nutikę su Kingdom Come, kuriuos savo laiku buvau palaikęs reinkarnavusiais Led Zeppelinais,
Antras atradimas - muzikinis stilius - math rokas (This Town Needs Gun; Don Caballero; Blakfish; Tera Melos) visų po vieną kūrinį. Kol kas nuomonės neturiu, gal kiek dirbtinai sudėtingas ritmas - būgnininkai čia turėtų būti neeiliniai. Music.lt turi Don Caballero, reiks perlausyti, nes iš vieno pavyzdžio galiu susidaryti klaidingą vaizdą.
Naibu, atmosferinis prancūzų drum n' bass. Ne breaks ir ne dubstep - du dalykai kurių reikėjo. Šviežiai klausosi Habitat albumas, kuris buvo įrašinėjamas labiau analoginiu, o ne tik skaitmeniniu būdu. LTJ Bukem sfera.
read_my_mind rašė: The Drums. Žinojau jų kelias dainas ir tokie vidutiniški atrodė, bet po apsilankymo jų koncerte visai kitaip dabar jie man skamba Puiki grupė, ypač gyvai.
Po naujo albumo isleidimo matei ? Idomu kaip jie scenoje atrodo, is tipo "oasis" sustabarejimo ar kazkas kitokio ?
Atradimų daug, o iš tokių kas patiko ir įsiskverbė į mano klausomų sąrašą, turbūt būtų Oneohtrix Point Never, toks elektroninės muzikos kūrėjas pasižymintis ekscentriškumu ir stiprėjimu (muzikine prasme) kas albumą. Taip pat Krautroko grupė iš Suomijos - Circle ir Interpol, nors apie juos jau senai girdėjau, bet tik nesenai paklausiau.
The Drums. Žinojau jų kelias dainas ir tokie vidutiniški atrodė, bet po apsilankymo jų koncerte visai kitaip dabar jie man skamba Puiki grupė, ypač gyvai.
Iš thrash metal Artillery ir Destruction, iš death metal Pestilence ir Necrophagist. Jei kas nors žinot ką nors panašaus į šituos, būkit geri, parekomenduokit
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. sausio 6 d. 19:00:14
2011 m. gruodžio 25 d. 18:16:37
2011 m. gruodžio 25 d. 12:08:34
2011 m. gruodžio 25 d. 08:48:28
Bijau tik vieno, kad kas taip lengvai patinka, greitai ir pabosta. Taip jau yra nutikę su Kingdom Come, kuriuos savo laiku buvau palaikęs reinkarnavusiais Led Zeppelinais,
Antras atradimas - muzikinis stilius - math rokas (This Town Needs Gun; Don Caballero; Blakfish; Tera Melos) visų po vieną kūrinį. Kol kas nuomonės neturiu, gal kiek dirbtinai sudėtingas ritmas - būgnininkai čia turėtų būti neeiliniai. Music.lt turi Don Caballero, reiks perlausyti, nes iš vieno pavyzdžio galiu susidaryti klaidingą vaizdą.
2011 m. gruodžio 20 d. 18:28:02
2011 m. gruodžio 20 d. 18:14:18
2011 m. gruodžio 19 d. 22:07:44
2011 m. gruodžio 19 d. 17:34:30
2011 m. gruodžio 18 d. 22:16:04
2011 m. gruodžio 18 d. 11:51:09
The Drums. Žinojau jų kelias dainas ir tokie vidutiniški atrodė, bet po apsilankymo jų koncerte visai kitaip dabar jie man skamba
Po naujo albumo isleidimo matei ? Idomu kaip jie scenoje atrodo, is tipo "oasis" sustabarejimo ar kazkas kitokio ?
2011 m. gruodžio 18 d. 11:50:19
2011 m. gruodžio 18 d. 11:40:31
2011 m. gruodžio 17 d. 15:15:06
2011 m. gruodžio 6 d. 21:01:18
2011 m. lapkričio 28 d. 19:12:08
Puikus post-rock'as.
2011 m. lapkričio 27 d. 19:40:08
Chebra atradau sita daina, bet nezinau pavadinimo, isgirdau vienoj kavinei. Gal kas zino pavadinima?
2011 m. lapkričio 26 d. 21:57:18
2011 m. lapkričio 26 d. 21:25:20
2011 m. lapkričio 26 d. 18:51:09
2011 m. lapkričio 22 d. 12:40:05