Dabar iš naujo atradau Fugazi. Tiesą sakant, tuoj verksiu iš nevilties, nes esu susiplanavus perklausyti krūvą geros muzikos ir padaryti daugybę naujų atradimų, bet, deja, negaliu skirti 24/7 vien muzikos klausymui...
Atradau Pulled Apart By Horses, girdėjau apie juos anksčiau, bet neprisiruošdavau pasiklausyt, nu bet dabar tai vartoju jų albumą jau visą savaitę ir negaliu nustoti.
Buckethead, tiesiog neįtikėtina, kaip galima sujungti tiek daug skirtingų stilių. Ir neišsigąskit tų virš 400 dainų skaičiaus, visos jos skirtingos ir visai neblogos
Stripped rašė: Tangerine Dream.Atsitiktinai pamačiau jų koncertinį klipą,ir susižavėjau jų muzika.Ko gero,nieko įdomesnio nesu girdėjęs,instrumentinėje muzikoje.Kartais pagalvoju,kodėl anksčiau nežinojau tokių grupių,kurios egzistuoja jau daugiau nei 40 metų.Tokios grupės,iš kurių įkvėpimą semiasi naujos kartos muzikantai.Mada - štai kas svarbiausia šiuolaikinėje muzikos industrijoje.O man tai atrodo,visiškas niekalas.Manau,tikri melomanai visada domėsis tais atlikėjais ar asmenybėmis,kurie kažkada įkvėpė dabartinius muzikantus.
Labai teisingas požiūris. Keista,kad tau nepastebėti praslydo Tangerine Dream, nes jų diskografija tiesiog milžiniška.
The Baseballs. Šiaip labai skeptiškai žiūriu į grupes perdainuojančias gerai žinomus gabalus, bet šitie vaikina sugeba jas perdaryti taip, kad daina atrodo vėl kaip nauja, o kojos pačios ima kelnotis Rock & Roll'o ritmu
Tangerine Dream.Atsitiktinai pamačiau jų koncertinį klipą,ir susižavėjau jų muzika.Ko gero,nieko įdomesnio nesu girdėjęs,instrumentinėje muzikoje.Kartais pagalvoju,kodėl anksčiau nežinojau tokių grupių,kurios egzistuoja jau daugiau nei 40 metų.Tokios grupės,iš kurių įkvėpimą semiasi naujos kartos muzikantai.Mada - štai kas svarbiausia šiuolaikinėje muzikos industrijoje.O man tai atrodo,visiškas niekalas.Manau,tikri melomanai visada domėsis tais atlikėjais ar asmenybėmis,kurie kažkada įkvėpė dabartinius muzikantus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. gruodžio 25 d. 23:31:21
2010 m. gruodžio 13 d. 21:38:10
https://www.last.fm/tag/post-metal
https://www.last.fm/tag/stoner metal
2010 m. gruodžio 13 d. 20:05:03
2010 m. gruodžio 12 d. 16:04:24
2010 m. gruodžio 12 d. 16:01:23
2010 m. gruodžio 12 d. 15:02:03
2010 m. gruodžio 2 d. 08:59:00
2010 m. gruodžio 2 d. 00:16:56
2010 m. lapkričio 15 d. 00:07:18
2010 m. lapkričio 14 d. 20:29:58
https://www.music.lt/Slow-daina-258914.ht ml
2010 m. lapkričio 13 d. 15:48:00
2010 m. lapkričio 13 d. 15:42:30
Tangerine Dream.Atsitiktinai pamačiau jų koncertinį klipą,ir susižavėjau jų muzika.Ko gero,nieko įdomesnio nesu girdėjęs,instrumentinėje muzikoje.Kartais pagalvoju,kodėl anksčiau nežinojau tokių grupių,kurios egzistuoja jau daugiau nei 40 metų.Tokios grupės,iš kurių įkvėpimą semiasi naujos kartos muzikantai.Mada - štai kas svarbiausia šiuolaikinėje muzikos industrijoje.O man tai atrodo,visiškas niekalas.Manau,tikri melomanai visada domėsis tais atlikėjais ar asmenybėmis,kurie kažkada įkvėpė dabartinius muzikantus.
2010 m. lapkričio 12 d. 21:07:58
2010 m. lapkričio 12 d. 19:41:15
2010 m. lapkričio 12 d. 18:50:33
2010 m. lapkričio 12 d. 18:38:16
2010 m. lapkričio 12 d. 17:10:26
2010 m. lapkričio 11 d. 22:39:53
2010 m. lapkričio 11 d. 22:37:36
2010 m. spalio 26 d. 21:09:13
Manyčiau, kad The Black Keys.